PILULA ROȘIE

Unde îți este puterea?

Autor: Orlando Stoicescu 

Cand traiesti dupa cum iti asaza altii ajungi sa nu mai fii in contact cu tine si deci cu puterea ta si ca urmare te simti slab/a. Si problema e ca ajungi sa devii nesigur/a pe cam tot ceea ce este in jurul tau.

Daca te simti in acest mod atunci oare e momentul de o schimbare sau consideri ca „asa e normal”?

Cu totii avem un rol pe care il traim in aceasta viata, oare nu te-ai intrebat care este al tau? Care sunt abilitatile tale, care este puterea ta, care este potentialul tau?

Si ce fac cei care nu sunt in contact cu puterea lor? Raspuns: o dau in exterior. Da, ai citit bine, o dau pentru ca nu ii cunosc valoarea si pentru ca nu au simtit-o constant in ei. Oare de ce religia are/a avut atat de mult succes? Si aici nu ma refer la ceea ce e in profunzimea religiei, unde e posibil sa gasesti intr-adevar o cale buna si batatorita ci ma refer la ceea ce s-a servit populatiei. Asa ca de cateva mii de ani ni se baga in cap ca puterea noastra este in cer si ca pe pamant nu avem voie sa facem decat ce scrie la carte…

Si mai se observa ceva, miscarea „pace si iubire” care e luata in deradere din simplul motiv pentru ca cei care o cer sunt fugari, au fugit de ei si s-au izolat in frecventele superioare. In acestia nu se simte puterea pentru ca si ei fug de ea.

Nu exista pace fara razboi, cum nu exista iubire fara ura, traim in dualitate doar si pana nu integram ambele parti, cat timp le separam, o sa avem parte de ambele in aceeasi masura. Secretul nu este sa creezi pace pe pamant si oamenii sa fie iubitori ci sa simti pacea in tine si sa fii iubirea. Secretul e sa devii razboinicul care doreste pacea si omul plin de ura care iubeste neconditionat. Secretul e sa devii paradoxul care bruiaza sistemul.

Asa ca te mai intreb inca o data, unde e puterea ta? Crezi ca o ai abuzand de altii? Crezi ca nu o ai fugind de ea? Puterea e atunci cand nu ai nevoie sa o arati (ori prin razboaie ori prin acte pacifiste) pentru ca o ai in tine si ceilalti o simt.

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.