PILULA ROȘIE

Tu cine nu ești?

Autor: Orlando Stoicescu 

O intrebare des folosita pentru „trezirea unei persoane” este tu cine esti? Raspunsul este simplu: ce ramane din ce nu esti. Asa ca pilula de astazi este menita sa te incurajeze sa afli raspunsul la intrebarea: „tu cine nu esti?”

Intr-adevar, am putea sa spunem ca suntem un cumul de elemente si am spune corect asta, insa adevarata noastra natura, esenta, o descoperi doar dand la o parte tot ceea ce nu se refera la natura noastra umana si posibil spirituala.

Ganditi-va la ce a spus Buddha: „viata este suferinta” si asa e din moment ce majoritatea oamenilor procedeaza in urmatorul mod, se ingroapa in gunoi. Gunoiul e al lor dar si al altora si aleg sa se acopere din ce in ce mai mult pana nu mai vad. Insa mirosul e acolo. Cand traiesti conditionat/a tot ce vrei sa faci e sa creezi drama si tie dar si altora pentru ca simti ca pute si consideri acea duhoare ca fiind normala si tot ceea ce faci este sa ii tragi dupa tine pe cei din jur si sa ii inveti sa traiasca ca tine.

Sa ne gandim la unii parinti care au toate bunele intentii din lume dar isi invata copiii sa traiasca in frica: frica de sine, frica de Dumnezeu, frica de bani, frica de oameni, frica de frica! Daca privim din perspectiva dualitatii, la un nivel jos, bunele intentii fac rau.

De aceea deconditionarea mentala si emotionala te ajuta sa dai la o parte gunoiul din jur, sa iti faci curat si sa iti decorezi ambientul cu flori frumos mirositoare. Cand ai facut asta vei accepta mult mai usor cand va veni cineva si iti va arunca gunoiul pentru ca il vei lua si il vei arunca. De fapt, deconditionarea mentala si emotionala te invata sa ai grija de tine, de adevaratul tau sine si sa arunci ceea ce nu te serveste.

Daca inca nu ai decis, esti gata sa dai la o parte tot ceea ce nu esti, esti gata sa incepi procesul de deconditionare? Totul este bazat pe sistemul binar, asa ca ai de ales 1 sau 0: da sa nu? Te invit sa scrii raspunsul la aceasta intrebare in rubrica de comentarii.

O zi frumos mirositoare,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.