PILULA ROȘIE

Ți-e frică să nu râdă careva de tine?

Autor: Orlando Stoicescu 

Vine o vreme cand incepe sa te doara in cot de cei care au ras, rad si vor rade de tine. Cu cat mai devreme vine acea zi cu atat iti va fi mai usor.

De ce oamenii rad de altii? Stii bine motivele, faptul ca un om care a trecut prin viata si mai ales prin greutatile ei nu va rade niciodata de altcineva. Deci de la inceput ii putem eticheta (intr-un mod total nelalocul sau) pe acestia ca fiind niste fricosi care in loc sa isi vada de ograda lor (pe care ei o cred perfecta) dau cu ochiul la vecinul.

Problema intervine in momentul in care ne lasam afectati de acesti “rasatori” si de ranjetul lor cabalin. Si de ce o facem? Cel mai probabil pentru ca ne intereseaza ce cred ceilalti despre noi si aici revenim la un subiect pe care l-am mai dezbatut in alta pilula: viata asta o traim pentru noi sau pentru ceilalti?

Daca inca mai pui pret pe ceea ce cred altii despre tine, iti propun urmatorul exercitiu: gandeste-te ca le faci pe plac acestora insa nu te simti confortabil/a in preajma lor dar totusi o faci sa nu ii pierzi. O sa ai o viata petrecuta pe langa niste oameni care nu te respecta. Suna bine? Daca insa incepi sa iti ridici nivelul si incepi sa te exprimi conform modului in care simti si vei pierde acei oameni care vor “rade” de tine, e de rau? Oare daca ii vei pierde pe acestia, nu te vor gasi altii ca tine? Nu e mai bine sa traiesti printre oameni care te accepta asa cum esti si deci iti respecta unicitatea?

ATENTIE: Am mentionat ridicarea nivelului (vezi harta constiintei a lui Hawkins) pentru ca a ne exprima in orice mod doar pentru a atrage atentia celorlalti va indeparta cam pe toata lumea. A atrage atentia cu orice pret sau a incerca sa starnesti emotional o alta persoana, nu va face decat sa alunge acea persoana din viata ta.

Asa ca descopera-ti unicitatea si las-o sa iasa natural din tine, nu o forta, nu o gandi ci las-o sa vina. Ce iti vine ca o manusa cam aceea este  ?Gaseste-ti naturaletea si nu vei mai avea nevoie decat de oameni alaturi de care sa te bucuri de propria ta unicitate.

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.