PILULA ROȘIE

Te încarci sau descarci în relație?

Autor: Orlando Stoicescu 

Intrebarea de mai sus este pilonul pe care o relatie se construieste. Daca ambii parteneri cauta sa se incarce atunci armonia exista, daca doar cauta sa se descarce si sa-si arunce bagajul pe care il culeg in fiecare zi din mediul inconjurator (loc de munca, prieteni, etc), armonia NU are cum sa fie prezenta.

Dupa cum spuneam si in alte pilule, o relatie ar trebui sa iti ofere, din punct de vedere emotional, posibilitatea de a te descurca mai usor fata de cum o faceai atunci cand erai singur/a. Cu siguranta vor exista multe situatii in care umbrele tale vor iesi la suprafata insa sustinerea partenerului/ei este ca o gura de oxigen. Daca o relatie e ca o zgarda sau ca un lant de 20kg de gat atunci vorbim despre cu totul altceva.

Cum putem sa facem relatia mai usoara?

Fiind atenti mai mult la nevoile persoanei de langa noi si mai ales sa nu-i mai cerem VERBAL sa … orice. Ce crezi ca daca ii spui sa spele vasele, le va spala? E recomandat sa facem tot ceea ce simtim fara sa asteptam rasplata. Sa fim noi exemplu pentru partener/a! Sa ne vedem noi de-ale noastre, si sa avem rabdare ca vom fi urmati.

Daca facem asta, se pot intampla doua lucruri: ori pleaca ori incepe sa ne urmeze exemplul.

De aceea, te mai intreb o data, ce cauti intr-o relatie – sa iti descarci problemele, traumele sau sa te incarci pentru ziua de maine? E alegerea ta daca alegi sa traiesti in trecut (ce s-a intamplat azi sau in copilarie) sau daca alegi sa traiesti in prezent (esti langa mine si te pretuiesc pentru asta).

Tu ce varianta alegi?

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.