PILULA ROȘIE

Te enervezi din cauza altora?

Autor: Orlando Stoicescu 

Ieri am vorbit despre cei care vor sa starneasca reactii, azi voi continua despre cei care cauta dinadins sa (se) enerveze. Totul porneste de la minunatul cuvant ASTEPTARI!

Tu ai asteptari de la viata? Normal ca ai, doar esti om. Intrebarea potrivita e: tu chiar vrei ca aceste asteptari sa se transforme in realitate? Toate?

Hmmm… Daca raspunsul tau este da, FELICITARI, ai castigat un loz necastigator spre suferinta si durere! Vei cauta oameni care sa nu corespunda asteptarilor tale pentru ca apoi sa ii tragi la raspundere pentru asta. Dragut mecanism, nu?

Viata este schimbatoare, lucrurile pot lua oricand o turnura pe care tu nu ti-o doreai. Ce faci atunci, te cramponezi sau mergi mai departe? Nu zic acum ca suntem roboti si ca lucrurile sunt simple intotdeauna, insa daca devii din ce in ce mai adaptabil/a lucrurile devin din ce in ce mai simple.

Si nu uita, asteptarile tale nu trebuie sa corespunda cu asteptarile celorlalti. Daca vrei asta neaparat, te vei frustra si ii vei frustra si pe ceilalti. Vrei sa primesti libertate, atunci ofera-le libertate celorlalti sa fie sau nu conform asteptarilor tale.

Scriu aceasta pilula pentru ca mi se intampla ca eu sa nu corespund asteptarile unor oameni si acestia sa ma traga la raspundere pentru asta. Imi pare rau si imi cer iertare daca am suparat pe cineva insa am renuntat sa mai fiu raspunzator pentru asteptarile celorlalti. Am renuntat sa ma enervez cand ceilalti trag de mine sa fiu jucaria lor. Am renuntat sa comunic doar ceea ce vor ei sa auda. Am renuntat la asteptari si iti recomand sa o faci si tu.

Propun sa traim liberi si sa ne bucuram de diferentele dintre noi oricat de enervante ar parea la inceput! Ce zici?

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.