SESIUNE UNICĂ INTERPRETARE PROFIL HUMAN DESIGN ȘI CHEILE GENELOR

 

Durata: 90 minute

Unelte folosite: Cheile Genelor și Human Design

Scopul: vei primi informațiile care te ajută să parcurgi singur/ă procesul decondiționării.

Modalitatea: online prin platforma Zoom (discuția noastră va fi înregistrată audio – video). Există posibilitatea și a ne întâlni față în față, dacă preferi această variantă te rog să o menționezi în formular.

Cost: 330 lei

Ce vei obține în cele 90 de minute:

1. O evaluare a punctelor forte și vulnerabilităților prezente în profilul tău

2. Care sunt abilitățile tale native, unde fluxul de energie este constant și recomandări despre cum îți poți folosi de acum încolo aceste abilități. Acestea sunt importante pentru că sunt active în interiorul nostru 24 de ore din 24  față de abilitățile dobândite care nu au această caracteristică, acestea fiind mai mult zonele de înțelepciune care sprijină abilitățile noastre native.

3. Care sunt zonele tale cele mai ușor de condiționat și cum se manifestă acestea de obicei. Vei recunoaște modul în care te-ai forțat într-o zonă care ție nu ți se potrivește și îți poți da seama de ce nu a funcționat sau dacă a funcționat de ce rezultatul nu a meritat efortul.

4. Modul în care te manifești natural în lume, care sunt rănile care te opresc și cum se vindecă acestea. Vei primi de asemenea recomandări despre mediul profesional și cum îți vin oportunitățile în viață.

5. De unde pornește procesul tău decizional, care este punctul de pornire care decide modul în care o acțiune devine destructivă sau constructivă pentru viața ta sau/și a celorlalți.

6. Cum să lucrezi cu Cheile Genelor, recomandări legate de cum să citești cheile, care sunt cheile cu care ar fi recomandat să lucrezi conștient. Am simplificat procesul foarte mult încât și un copil va înțelege ce e de făcut și ESTE LA ÎNDEMÂNA ORICUI indiferent de domeniul de activitate și de trecut.

7. Cum evaluezi dacă acțiunea ta a fost benefică sau nu pentru tine (indiferent de rezultatele din exterior).

8. Cum se simte împlinirea în corpul tău, cum îmbogățești viața altora prin prezența ta. Care este abilitatea pe care o aduci când strălucești? Ce simt alții în preajma ta?

9. Cum ajungi la scopul vieții tale, ce ai venit aici să împământenești, cum îți dai seama că ești pe drumul cel bun?

10. Un nou început sau continuarea unui proces deja început. Această sesiune are ca scop liniștirea minții pentru că vei înțelege de ce ți s-au întâmplat anumite lucruri în viața ta și îți oferă posibilitatea să observi tiparele tale benefice dar și cele condiționate pe care dacă nu le înțelegi îți blochează alinierea și astfel prosperitatea.

Pentru a programa o sesiune unică, completează formularul pe care îl găsești în partea de jos a acestei pagini sau prin email către: orlando@redpill.ro

Demo interpretări profil

FOARTE IMPORTANT: Pentru a viziona clipurile cu sunet este necesar să apeși pictograma de sunet (difuzorul) din colțul dreapta jos al clipului:

 

 

SESIUNI COACHING SĂPTĂMÂNALE,
BILUNARE SAU LUNARE

 

Durata: 60 minute

Unelte folosite: Decondiționare mentală și emoțională, Metoda Observării, Cheile Genelor, Human Design, Harta Conștiinței, Tipare psihologice deja documentate și orice altă unealtă este necesară 

Scopul: să primești sprijin în procesul tău prin feedback continuu și prin descoperirea tiparelor de suprafață dar și a celor subtile care îți blochează fluxul într-un anumit domeniu al vieții tale (relațional, financiar, profesional, etc.)

Modalitatea: online prin platforma Zoom (discuția noastră va fi înregistrată audio – video). Există posibilitatea și a ne întâlni față în față, dacă preferi această variantă, te rog să o menționezi în formular.

Cost: 250 lei / sesiune

Fiecare sesiune are propriul său ritm și propria curgere, unele sesiuni pot fi mai revelatoare ca celelalte însă fiecare pune câte o cărămidă în construcția unei vieți aliniate și sănătoase din toate punctele de vedere. Pe măsură ce ne adâncim în proces apar sincronicitățile în discuțiile noastre și fiecare temă discutată își are corespondentul direct în realitatea viitoare. Poți observa de la sesiune la sesiune diferența între modul în care te simți și ce ai integrat.

Procesul decondiționării este unul de durată, în medie un ciclu de decondiționare durează 7 ani însă rezultatele apar treptat în primii 2, 3 ani. Pe măsură ce înlături tiparele care te blochează, atragi oameni din ce în ce mai aliniați la ființa ta, oameni care să îți ofere fix oportunitățile de care ai nevoie pentru a trăi bine. Ce se întâmplă în aceste sesiuni este că punem bazele acestui proces. Putem lucra o perioadă de 3 – 6 luni pentru a îți fi mai ușor de a înțelege procesul.

Scopul meu nu este să te țin de mână pe tot parcursul procesului ci să te sprijin pentru a îl începe și a îl înțelege. Pe parcursul discuțiilor, e posibil să îți recomand grupuri de suport sau grupuri de lucru unde poți întâlni oameni care merg pe același drum cu tine.

Demo interpretări profil
Dacă dorești să lucrăm împreună, te rog să completezi următorul formular. Dacă nu ești sigur/ă că dorești sesiunile de coaching, putem începe cu o sesiune unică și apoi te decizi cum procedăm în continuare:

Cum dorești să lucrăm? Le poți bifa pe amândouă

Dacă dorești să mă contactezi direct pe email: orlando@redpill.ro

Mă poți găsi și pe Facebook sau Youtube: