SESIUNE UNICĂ INTERPRETARE PROFIL
CHEILE GENELOR

 

Durata: 90 minute

Unelte folosite: Cheile Genelor

Scopul: vei primi informațiile care te ajută să parcurgi singur/ă procesul decondiționării.

Modalitatea: online prin platforma Zoom (discuția noastră va fi înregistrată audio – video). Există posibilitatea și a ne întâlni față în față, dacă preferi această variantă te rog să o menționezi în formular.

Cost: 330 lei

Ce vei obține în cele 90 de minute:

1. Mecanismul tău decizional. Vei înțelege de ce în trecutul tău anumite decizii te-au dus către a te simți blocat/ă și alte decizii ți-au adus beneficii.

2. Care sunt abilitățile tale native, unde fluxul de energie este constant și recomandări despre cum îți poți folosi de acum încolo aceste abilități.

3. Modul în care te manifești natural în lume, care sunt rănile care te opresc și cum se vindecă acestea. Vei primi de asemenea recomandări despre mediul profesional și cum îți vin oportunitățile în viață.

4. Cum să lucrezi cu Cheile Genelor, recomandări legate de cum să citești cheile, care sunt cheile cu care ar fi recomandat să lucrezi conștient. 

5. Cum se simte împlinirea în corpul tău, cum îmbogățești viața altora prin prezența ta. Care este abilitatea pe care o aduci când strălucești? Ce simt alții în preajma ta?

6. Cum ajungi la scopul vieții tale, ce ai venit aici să împământenești, cum îți dai seama că ești pe drumul cel bun?

7. Răspunsuri la întrebările tale despre tine și despre comportamentul tău în relații.

Pentru a programa o sesiune unică, completează formularul pe care îl găsești în partea de jos a acestei pagini sau trimite-mi un email către: orlando@redpill.ro

Demo interpretări profil

FOARTE IMPORTANT: Pentru a viziona clipurile cu sunet este necesar să apeși pictograma de sunet (difuzorul) din colțul dreapta jos al clipului:

 

 

SESIUNI COACHING SĂPTĂMÂNALE,
BILUNARE SAU LUNARE

 

Durata: 60 minute

Unelte folosite: Decondiționare mentală și emoțională, Metoda Observării, Cheile Genelor, Human Design, Harta Conștiinței, Tipare psihologice deja documentate și orice altă unealtă este necesară 

Scopul: să primești sprijin în procesul tău prin feedback continuu și prin descoperirea tiparelor de suprafață dar și a celor subtile care îți blochează fluxul într-un anumit domeniu al vieții tale (relațional, financiar, profesional, etc.)

Modalitatea: online prin platforma Zoom (discuția noastră va fi înregistrată audio – video). Există posibilitatea și a ne întâlni față în față, dacă preferi această variantă, te rog să o menționezi în formular.

Cost: 250 lei / sesiune

Fiecare sesiune are propriul său ritm și propria curgere, unele sesiuni pot fi mai revelatoare ca celelalte însă fiecare pune câte o cărămidă în construcția unei vieți aliniate și sănătoase din toate punctele de vedere. Pe măsură ce ne adâncim în proces apar sincronicitățile în discuțiile noastre și fiecare temă discutată își are corespondentul direct în realitatea viitoare. Poți observa de la sesiune la sesiune diferența între modul în care te simți și ce ai integrat.

Procesul decondiționării este unul de durată, în medie un ciclu de decondiționare durează 7 ani însă rezultatele apar treptat în primii 2, 3 ani. Pe măsură ce înlături tiparele care te blochează, atragi oameni din ce în ce mai aliniați la ființa ta, oameni care să îți ofere fix oportunitățile de care ai nevoie pentru a trăi bine. Ce se întâmplă în aceste sesiuni este că punem bazele acestui proces. Putem lucra o perioadă de 3 – 6 luni pentru a îți fi mai ușor de a înțelege procesul.

Scopul meu nu este să te țin de mână pe tot parcursul procesului ci să te sprijin pentru a îl începe și a îl înțelege. Pe parcursul discuțiilor, e posibil să îți recomand grupuri de suport sau grupuri de lucru unde poți întâlni oameni care merg pe același drum cu tine.

Demo interpretări profil
Dacă dorești să lucrăm împreună, te rog să completezi următorul formular. Dacă nu ești sigur/ă că dorești sesiunile de coaching, putem începe cu o sesiune unică și apoi te decizi cum procedăm în continuare:

Cum dorești să lucrăm? Le poți bifa pe amândouă

Dacă dorești să mă contactezi direct pe email: orlando@redpill.ro

Mă poți găsi și pe Facebook sau Youtube: