SESIUNE UNICĂ INTERPRETARE PROFIL
CHEILE GENELOR

 

Durata: 60 – 75 minute

Unelte folosite: Cheile Genelor

Scopul: vei primi informațiile care te ajută să parcurgi singur/ă procesul decondiționării.

Modalitatea: online prin platforma Zoom (discuția noastră va fi înregistrată audio – video). Există posibilitatea și a ne întâlni față în față, dacă preferi această variantă te rog să o menționezi în formular.

Cost: 440 lei

Ce vei obține în cele 90 de minute:

1. Mecanismul tău decizional. Vei înțelege de ce în trecutul tău anumite decizii te-au dus către a te simți blocat/ă și alte decizii ți-au adus beneficii.

2. Care sunt abilitățile tale native, unde fluxul de energie este constant și recomandări despre cum îți poți folosi de acum încolo aceste abilități.

3. Modul în care te manifești natural în lume, care sunt rănile care te opresc și cum se vindecă acestea. Vei primi de asemenea recomandări despre mediul profesional și cum îți vin oportunitățile în viață.

4. Cum să lucrezi cu Cheile Genelor, recomandări legate de cum să citești cheile, care sunt cheile cu care ar fi recomandat să lucrezi conștient.

5. Cum se simte împlinirea în corpul tău, cum îmbogățești viața altora prin prezența ta. Care este abilitatea pe care o aduci când strălucești? Ce simt alții în preajma ta?

6. Cum ajungi la scopul vieții tale, ce ai venit aici să împământenești, cum îți dai seama că ești pe drumul cel bun?

7. Răspunsuri la întrebările tale despre tine și despre comportamentul tău în relații.

Pentru a programa o sesiune unică, completează formularul pe care îl găsești în partea de jos a acestei pagini sau trimite-mi un email către: orlando@redpill.ro

Demo interpretări profil

FOARTE IMPORTANT: Pentru a viziona clipurile cu sunet este necesar să apeși pictograma de sunet (difuzorul) din colțul dreapta jos al clipului:

 

 

Formular de contact:

Dacă dorești să mă contactezi direct pe email: orlando@redpill.ro

Mă poți găsi și pe Facebook sau Youtube: