PROGRAM ONLINE SECVENȚA DE ACTIVARE

– primul pas către declanșarea geniului tău interior –

25 FEBRUARIE 2022 – 7 IUNIE 2022

PENTRU CINE ESTE ACEST PROGRAM?

Dacă dorești să lucrezi cu Cheile Genelor însă nu știi cum să procedezi

Dacă ai auzit de Cheile Genelor sau urmărești activitatea comunității pe facebook și îți dorești să lucrezi cu Cheile Genelor pentru că ceva din tine rezonează cu această cunoaștere, acest program este fix ceea ce căutai.

Poate ai cartea de ceva timp însă nu te-a motivat ceva să începi să o folosești sau poate nu știi de unde sau cum să începi. În acest program de 4 luni, vei avea posibilitatea să parcurgi în ritmul tău primul pas și să realizezi singur/ă care vor fi următorii. Programul este gândit ca fiind o trecere lină prin ceea ce înseamnă lucrul cu Cheile Genelor și îți arată modalitatea prin care îți poți debloca geniul interior.

Dacă lucrezi cu Cheile Genelor de câțiva ani însă dorești să intri în profunzime

Acest program, în afară de informația originală prezentată de Richard Rudd, vine cu interpretări personale bazate pe revelație și experiență, de aceea, dacă lucrezi cu Cheile Genelor și simți să intri mai în profunzime, acest program te poate ajuta.

În același timp, acest program te poate ajuta să reparcurgi Secvența de Activare la nivelul următor datorită experienței tale de până acum și te poate ajuta să îți duci și mai în adâncime propria ta stabilitate centrală.

CHEILE GENELOR

O sinteză a vieții, o culegere de 64 de arhetipuri prezente în ADN-ul nostru. Fiecare arhetip este prezentat pe 3 niveluri de conștiență:

* Umbra
* Darul
* Siddhi / Esența

Lucrul cu Cheile Genelor presupune deblocarea minții din cleștii condiționărilor preluate din exterior. Informația din carte poate fi folosită ca un acordor ce ne ajută să ne aliniem mult mai ușor construcției noastre native.

Scopul acestei unelte nu este de a crea o dependență față de aceasta ci la un moment dat omul să nu mai aibă nevoie de ea în această formă. Este o oglindă excelentă pentru oricine și este un instrument care poate fi folosit de oricine pentru deblocarea geniului nativ (darul) prin înțelegerea și integrarea umbrei astfel ajungând la esența ființei noastre.

Cheile Genelor este un instrument practic și de aceea nu recomand folosirea sa ca instrument teorectic. Secvența de Activare ne arată din plin utilitatea acestei unelte și cu răbdare, perseverență și dedicare reușita înțelegerii și integrării unor lecții de viață care ne chinuie (mai mult sau mai puțin) e aproape garantată.

Însă cheia deschiderii este doar la noi, Cheile Genelor este o unealtă. În acest program te voi ajută să folosești (mai) eficient această unealtă.

Despre Secvența de Activare

 

Vrei să îți cunoști mai bine provocarea vieții tale? Dorești să înțelegi cum se manifestă stabilitatea în interiorul tău? Răspunsul la aceste întrebări, într-o societate care promovează autenticitatea, ar fi cel mult retorice, poate chiar irelevante.

Un om care trăiește autentic nu are nevoie de aceste răspunsuri, pentru că deja le cunoaște în interior, nici măcar nu e nevoie să le perceapă mental pentru că deja le trăiește. Într-o societate în care am fost condiționați profund pentru a fi ca ceilalți, răspunsul la aceste întrebări devin problematice, de aici avem efecte secundare cum ar fi: lipsa bucuriei, lipsa motivației, anxietatea, depresia și ulterior probleme fizice de sănătate.

Aici intervin uneltele care ne ajută să ne eliberăm treptat de condiționările care ne blochează geniul interior, relațiile benefice și prosperitatea. Una dintre aceste unelte și cea pe care redpill.ro o recomandă este Secvența de Activare, ca prim pas în lucrul cu Cheile Genelor, unealtă care folosește cunoașterea milenară a hexagramelor din I Ching și le transformă în programe menite să deviruseze mintea.

De ce funcționează Secvența de Activare?

Pentru că îți arată modul în care acționezi și reacționezi la mediul exterior și cum îți cultivi sau îți distrugi propria ta stabilitate prin aceste reacții. Este o unealtă excelentă pentru că ne oferă posibilitatea să ne observăm tiparele de umbră, tipare care ne duc în zona de subzistență financiară, relațională, socială, profesională și spirituală și să ne cultivăm tiparele de dar care deschid calea geniului nostru nativ în lume.

Secvența de Activare este un exercițiu de observare simplu și pe care îl poți folosi întreaga viață.

Cei trei pași ai Secvenței de Activare îi regăsești mai jos:

 

PASUL 1 – CALEA PROVOCĂRII

 

Provocarea de a lua decizii benefice care ne vor alinia pe un traseu de viață favorabil

PASUL 2 – CALEA REVELAȚIEI

 

Revelația că putem scăpa de sub tirania propriilor tipare și ne putem trăi viața în acord cu construcția noastră nativă

PASUL 3 – CALEA STABILITĂȚII CENTRALE

 

Abilitatea de a acționa cu claritate și stabilitate datorită schimbării percepției asupra realității

Programul durează aprox. 4 luni

Deci ai timp să iei pas cu pas ceea ce înseamnă Secvența de Activare. Te voi ghida pe parcursul a 8 webinare (care vor fi înregistrate pentru cei care nu pot participa în direct), cum să folosești această unealtă eficient în viața ta și pentru a înțelege mult mai ușor și provocările celorlalți. Pentru a îți susține procesul, Ana organizează 5 sesiuni de sharing în care ai posibilitatea să conștientizezi sau chiar să integrezi mult mai ușor informația din materiale și cursuri.

Pentru a aborda și mai eficient acest program, toți participanții vor face parte dintr-un grup secret pe facebook unde pot adresa întrebări, nelămuriri sau revelații la care putem răspunde ca grup.

NOU! Vei primi partea teoretică în scris cu 3 – 5 zile înainte de webinar, astfel încât în webinar vom pune accent mai mult pe cum să lucrăm cu partea teoretică + contemplări ce reies din sferele sau căile Secvenței de Activare. În total, vei primi 8 materiale despre sferele, căile și liniile acestora.

 

Fiecare webinar durează între 90 de minute și 120 de minute și este susținut ONLINE. Aceste webinare pot fi urmărite în direct dar și în reluare, înregistrarea fiind disponibilă pe o pagină web privată ce va fi comunicată exclusiv participanților.

 

ÎNTÂLNIRE DE ÎNCEPUT DE PROGRAM:  25.02.2022 – 19:30

Este momentul să ne cunoaștem mai bine și să spunem câteva cuvinte despre intențiile noastre legate de acest program

În prima sesiune, ne vom cunoaște mai bine și vom împărtăși motivele pentru care am ales să parcurgem acest program.

WEBINAR 1:  01.03.2022 – ora 19:00

Despre Cheile Genelor și cele 12 căi ale Căii de Aur (lucrul cu profilul hologenetic) – WEBINAR INTRODUCTIV

Primul webinar este esențial pentru a înțelege rostul tuturor celor 12 căi din profilul hologenetic și de ce primele 3, cele ale Secvenței de Activare sunt cele care sunt responsabile direct și pentru celelalte.

În același timp vei știi la ce să te aștepți în procesul tău de decondiționare.

WEBINAR 2: 08.03.2022 – ora 19:00

Despre Calea Provocării și cele 6 linii ale sale

În al doilea webinar discutăm despre Calea Provocării (legătura directă dintre sferele Munca Vieții și Evoluție) și contemplăm cele 6 linii ale sale. Aceasta este o noutate pentru un curs Cheile Genelor, de obicei, se contemplă doar liniile legate de sfere. Din experiență, putem să înțelegem mai bine linia din sferă dacă înțelegem linia sau liniile care alcătuiesc calea.

SHARING:  15.03.2022 – ora 19:00

Despre Calea Provocării

O discuție despre modul în care primim provocările în viața noastră și legătura lor cu liniile din profil

WEBINAR 3:  22.03.2022 – ora 19:00

Despre Sfera Muncii Vieții și cele 6 linii ale sale

În al treilea webinar discutăm despre Sfera Muncii Vieții, însemnătatea acesteia în viața noastră, modalități de contemplare și cele 6 linii ale sale.

SHARING:  30.03.2022 – ora 19:00

Despre Sfera Muncii Vieții 

În această sesiune de sharing, vom împărtăși din experiențele noastre de viață, descoperind modul în care cheia și linia din această sferă ne-a impactat.

WEBINAR 4: 05.04.2022 – ora 19:00

Despre Sfera Evoluției și cele 6 linii ale sale

În al patrulea webinar discutăm despre Sfera Evoluției, însemnătatea acesteia în viața noastră, modalități de contemplare și cele 6 linii ale sale.

SHARING: 13.04.2022 – ora 19:30

Despre Sfera Evoluției

În această sesiune de sharing, vom împărtăși din experiențele noastre de viață, descoperind modul în care cheia și linia din această sferă ne-a impactat.

WEBINAR 5: 19.04.2022 – ora 19:00

Despre Calea Revelației și liniile corespondente

În al cincilea webinar parcurgem Calea Revelației (legătura între Sfera Evoluției și Sfera Radianței) și legătura (armonia sau dizarmonia) între linia de la Sfera Evoluției și linia de la Sfera Radianței.

WEBINAR 6: 03.05.2022 ora 19:00

Despre Sfera Radianței și cele 6 linii ale sale

În webinar-ul 6 discutăm despre sfera Radianței, însemnătatea acesteia în viața noastră, modalități de contemplare și cele 6 linii ale sale.

SHARING: 11.05.2022 ora 19:30

Despre Sfera Radianței

În această sesiune de sharing, vom împărtăși din experiențele noastre de viață, descoperind modul în care cheia și linia din această sferă ne-a impactat.

WEBINAR 8: 17.05.2022 – ora 19:00

Despre Sfera Scopului Vieții și cele 6 linii ale sale

În webinar-ul 7 discutăm despre Sfera Scopului Vieții, însemnătatea acesteia în viața noastră, modalități de contemplare și cele 6 linii ale sale.

SHARING: 25.05.2022 – ora 19:00

Despre Sfera Scopului Vieții și cele 6 linii ale sale

În această sesiune de sharing, vom împărtăși din experiențele noastre de viață, descoperind modul în care cheia și linia din această sferă ne-a impactat.

WEBINAR 6: 31.05.2022 – ora 19:00

Despre Calea Stabilității Centrale și cele 6 linii ale sale

În webinar-ul 8 discutăm despre calea Stabilității Centrale (legătura între sferele Radianței și Scopului Vieții) și contemplăm cele 6 linii ale sale. Aceasta este o noutate pentru un curs Cheile Genelor, de obicei, se contemplă doar liniile legate de sfere. Din experiență, putem să înțelegem mai bine linia din sferă dacă înțelegem linia sau liniile care alcătuiesc calea.

ÎNTÂLNIRE DE FINAL DE PROGRAM: 07.06.2022 – ora 19:00

Trezirea geniului nativ – Întâlnire de încheiere

În întâlnirea de final de program vom pune tot ceea ce am parcurs de la începutul programului  cap la cap și vom discuta despre cum să folosim în continuare această cunoaștere.

IMPORTANT! Webinarele pot fi văzute până în data de 01.12.2022, ulterior vor fi șterse. Recomand implicarea și participarea la webinare pentru ca impactul acestui program să fie cel dorit. Sesiunile de sharing nu vor fi înregistrate din motive ce țin de confidențialitate.

Zilele și orele la care vor fi susținute webinarele pot fi schimbate pe parcurs. Dacă nu poți participa în direct, vei avea acces la înregistrare.

 

Cât costă acest program?

 

Costul acestui program este de 2000 lei și această sumă va fi plătită înaintea începutului programului.

În cazul în care nu poți plăti această sumă integral, poți plăti în 4 rate de 500 lei sau în 5 rate lunare de 400 lei.

Cei care au participat la cursul de la sală Secvența de Activare susținut de mine (singur sau la sală împreună cu Alexandra Chiru) beneficiază de reducere 50%. De aceeași reducere de 50% beneficiază și participanții la programul online Secvența de Activare noiembrie 2017 – martie 2018; aprilie – septembrie 2019 ; septembrie 2019 – ianuarie 2020; martie – iulie 2020; septembrie 2020 – ianuarie 2021; februarie 2021 – iunie 2021; septembrie 2021 – ianuarie 2022.

Dacă nu te încadrezi la această reducere, nicio problemă, o vei avea pe viitor la cursul la sală Secvența de Activare sau la programele viitoare Secvența de Activare susținute de mine (singur sau împreună cu altcineva), dacă simți să îți reîmprospătezi cunoștințele.

Pentru a te înscrie, o poți face direct la acest link: https://forms.gle/TozWxqCkK4yuaxdH9 sau folosind butoanele de pe această pagină.

 

 

Facilitator webinare:
Orlando Stoicescu

Ambasador Cheile Genelor

Trainer / Coach “Decondiționare Mentală și Emoțională”

Un om al experienței de viață, un maestru al eșecului și în același timp un fin degustător a tot ceea ce înseamnă viață. Este trainer din 2008 și din 2010 lucrează cu studii de personalitate clasice pentru a descifra misterele comportamentului uman iar din 2015 le integrează pe acestea alături de cele holistice, cum ar fi astrologia, Human Design, Cheile Genelor .

Este ghid de mai bine de 10 ani având peste 10.000 de participanți în cele câteva sute de cursuri ținute la sală pe teme diferite cum ar fi comunicare, influență, leadership, vânzări, recrutare, etc. În anul 2016 a fost primul trainer care a organizat un curs de demotivare pentru a atrage atenția asupra supramotivării mascate în lipsa motivației. Din 2017 lucrează în sesiuni de coaching și mentoring folosind conceptul de decondiționare mentală și emoțională care presupune înțelegerea și eliberarea de tiparele care blochează fluxul și prosperitatea. Documentează procesul decondiționării mentale alături de cei cu care lucrează pentru a observa similaritățile și diferențele prin care trec oameni diferiți, cu experiențe diferite, care trec însă prin același proces.

Folosind informațiile obținute și cu ajutorul aplicării practice a ceea ce înseamnă Calea de Aur din Cheile Genelor, din 2017 a scris peste 400 de articole despre tiparele observate în proces. În același timp se observă în acțiune și desavârșire și cum schimbările din interior aduc direct schimbări în realitatea sa exterioară.

În acest moment organizează cursuri și webinarii pe tema Cheile Genelor, Human Design si Decondiționare Mentală și Emoțională considerând că principiile acestora pot fi aplicate în orice domeniu unde este necesară interacțiunea și comunicarea interumană.

 

Facilitator sesiuni sharing:

Ana Maria Chioc

Trainer / Coach “Decondiționare Mentală și Emoțională”

 

Ana lucrează cu Cheile Genelor de 4 ani și a facilitat alături de Orlando Stoicescu 2 programe de 6 luni de Decondiționare Mentală și Emoțională și 6 programe de 4 sau 6 luni bazate pe Cheile Genelor. Lucrează cu tot ceea ce înseamnă energie, participând la cursuri și retreaturi care i-au oferit unelte îmbogățindu-i viața și pregătind-o pentru a își manifesta geniul nativ în lume. 

Este o ființă blândă, iubitoare, prietenoasă și facilitează cu deschidere și grijă sesiunile de sharing în care participanții au posibilitatea să aplice informația din materiale și webinare în viața lor, descoperind modul în care provocările și  bucuriile din trecut și prezent pot fi foarte ușor asociate cheilor și liniilor din profilul hologenetic.

Abordarea Anei în sesiuni este bazată mai puțin pe informație și mai mult pe simțire, pe deschidere și pe apropiere. Dacă în webinare accentul se pune mai mult pe informație, în aceste sesiuni de sharing se pune mai mult accentul pe trăire.

Mai jos vei regăsi mesajul Anei despre motivele pentru care adoră să faciliteze aceste sesiuni:

“Ador Sesiunile de Sharing deoarece creăm împreună spațiul pentru ascultare și pentru exprimare liberă – uneori exprimarea poate fi verbală sau nu, poate fi emoțională, fizică, energetică sau contemplativă, fiecare de cum are nevoie în moment.

Varietatea exprimării duce la deschiderea inimii, fiecare în ritmul său.

Deschiderea inimii duce la implicare, conectare, colaborare și apartenență la grup.

Iar toate acestea duc la a înțelege și a contempla traseul vieții noastre încât să integrăm trecutul și să ne alegem viitorul pe care îl dorim prin a gândi, a simți și a acționa diferit în momentul prezent.

Ador Sesiunile de Sharing deoarece la finalul perioadei petrecută împreună în webinare și sesiuni de Sharing în Secvența de Activare, Secvența Venus și Secvența Perlă, ne privim unii pe alții cu alți ochi, cu o altă inimă, ne spunem unii altora cuvinte ce curg din noii Noi ce am trecut printr-o perioadă de conectare la sine, la viață – putem observa cu claritate creșterea fiecăruia și cum geniul nativ iese la suprafață din ce în ce mai mult.

Te invit să te alături unei noi abordări de Sesiuni de Sharing pe care le susțin în cadrul Programelor online de Cheile Genelor și să exprimentezi schimbul de a oferi și de a primi pe care cu toții îl manifestăm, fie direct sau indirect, în viețile celor cu care ne intersectăm drumurile.

Alege să îi îmbogățești pe ceilalți cu Darurile tale și oferă-ți experiențele care te îmbogățesc și te aliniază Căii tale de Aur. Te aștept cu drag!”

Întrebări posibile:

Despre ce este vorba în acest program?

Secvența de Activare îți oferă o unealtă ușor de folosit pentru a îți observa, înțelege și apoi elimina condiționările nebenefice astfel lăsând cale liberă exprimării geniului tău nativ.

Eu nu am timp. Necesită timp investit?

Este foarte important să ne acordăm timp nouă, altfel suntem sclavii propriilor noastre tipare. Mai mult decât timp investit, această unealtă necesită răbdare. În program vei primi informația legată de pașii prin care vei trece, dacă ești la început și la ce să te aștepți pe parcurs.

Nu am răbdare. Se poate să dea rezultate rapid?

Este excelent că recunoști că nu ai răbdare, foarte puțini oameni au acest curaj. Din propria experiență, nici eu nu am avut răbdare la început însă cu ajutorul acestei unelte, am observat că răbdarea a început să devină din ce în ce mai profundă. Așa că dacă vrei să cunoști răbdarea profundă, îți recomand cu căldură această unealtă.

Această unealtă funcționează?

Din experiența proprie și a celor cu care am lucrat și lucrez, spun cu tărie: DA cu o singură condiție, să te implici măcar minimal. 30 de minute / o oră acordate săptămânal acestei unelte poate schimba, în timp, viața dintr-un singur motiv: vei înlătura treptat condiționări nebenefice ceea ce te țin în subzistență într-una sau mai multe arii ale vieții tale.

Am deja o vârstă înaintată. Pot participa?

Românul are obiceiul să se considere bătrân după vârsta de 40 de ani, ceea ce în străinătate nu e un fenomen atât de întâlnit. Vârsta presupune experiență și deci dacă ești la o vârstă pe care o consideri înaintată, ai prilejul să folosești această experiență pentru a o integra. Recomand această unealtă oricărei persoane care își poate folosi mintea, indiferent de vârstă.

Eu înțeleg mai greu lucrurile. Se va explica în detaliu, să pot înțelege?

Acesta este un tipar prin care mecanismul defensiv personal blochează accesul la informație pentru a se proteja. Este un tipar de cele mai multe ori nebenefic și de aceea acest program va avea în vedere și lucrul cu acesta. Programul durează 4 luni și pe parcursul acestora, vom repeta noțiunile de mai multe ori și de aceea ai timp să percepi în ritmul tău.

Doresc să mă înscriu

Pentru înscriere te rog să apeși butonul de mai jos: