Unde?

București, Centrul Harra, Palatul Universul, etaj 1 (lângă Cișmigiu)

Când?

Miercuri 18 decembrie 2019: 18:30 – 22:00

Cost participare: 150 lei

Email: orlando@redpill.ro

Pentru detalii și înscriere, găsești informații mai jos:

 

Detalii organizatorice

Acest eveniment va fi susținut de două ori pentru a evita situația de anul trecut când au fost persoane care au dorit să participe dar nu au putut în ziua și ora propusă.

 

Dacă te pasionează decondiționarea mentală și emoțională și articolele Pilula Roșie, poți participa la retrospectiva 2019 ori în data de 11 decembrie (18:30 – 22:00) ori în data de 18 decembrie (18:30 – 22:00) la Centrul Harra în București.

 

Fiecare eveniment va fi restrâns la 15 participanți, eu (Orlando Stoicescu), colega mea Ana Maria Chioc și eventuali invitați speciali

 

Costul de participare este de 150 lei plătit anticipat pentru a îți confirma locul. Dacă nu poți participa din rațiuni financiare, te rog să mă contactezi pe facebook: 
https://www.facebook.com/orlando.stoicescu sau pe email:orlando@redpill.ro. Nu îmi doresc ca banii să fie piedica principală pentru a participa și o să vedem ce soluție găsim împreună.

Pentru a te înscrie ori pe 11 decembrie ori pe 18 decembrie, ai link spre formulare mai jos. Doar cei care se înscriu prin formulare vor fi contactați.

 

PROGRAM EVENIMENT

01.

Voi trece in revista ce presupune un proces de deconditionare mentala si emotionala, care sunt provocarile prin care trecem, cum putem trece prin ele mai lin (daca se poate).

02.

Revelatiile anului 2019 – unele dintre ele vor fi in premiera si pot fi unelte puternice pentru a te inspira in propriul tau proces.

03.

Raspunsuri la intrebarile tale – orice intrebare ai despre procesul deconditionarii, o voi aborda si vedem ce iese

04.

Cireasa de pe tort – vei extrage o carte si daca doresti, voi interpreta acea carte prin canalizarea unui mesaj pentru tine legat de anul 2020.

18 dec - 18:30 - 22:00

Pentru a îți rezerva un loc dintre cele 15 pentru miercuri 18 decembrie, te invit să urezi link-ul de mai jos și să completezi formularul de înscriere:

IMPORTANT! Mai sunt 2 locuri disponibile