ReTreat Cheile Genelor
CALEA INDIVIDUĂRII

4 – 9 August 2021 | Cheile Cibinului, Sibiu

 

??? Pentru acest ReTREAT al Cheilor Genelor v-am pregătit un subiect special: Calea Individuării a Ființei.

Această cale reprezintă coloana vertebrală a propriului profil hologenetic, este cea care ne ajută să fim demni în fața vieții (având rădăcina în Calea Stabilității Centrale), să facem pace cu destinul (Calea Dharmei), să ne deschidem față de viață (Sfera SQ-ului), să ne manifestăm geniul dezlănțuit în lume (Sfera Perlei) culminând cu a descoperi esența a ceea ce înseamnă pentru fiecare dintre noi A FI (Sfera Muncii Vieții / Brand-ului).

Calea Individuării este menționată des de Richard Rudd, autorul Cheile Genelor, asemănând această cale cu o sabie precum sabia Arhanghelui Mihail, menită să ne ducă către Adevăr. Am putea spune despre Calea Individuării că este chiar o secvență care leagă întreg profilul hologenetic și toate secvențele sale.

 

 

?‍???‍? Cei trei care te vor acompania în această experiență sunt: Hajnal Ibolya Beres, Ana Maria Chioc și Orlando Daniel Stoicescu. Această formulă asigură finețea și sensibilitatea de a întâmpina necunoscutul prin Ibolya, blândețea și pasiunea de a trăi în prezent în acord cu corpul și natura prin Ana și discernământul și naturalețea de a trăi conform geniului nativ, prin Orlando.

 

 Cui recomandăm acest ReTREAT?

☯ Celor care doresc să petreacă 6 zile (5 nopți) alături de Ibolya, Ana și Orlando și să beneficieze de cunoașterea și mai ales integrările lor din lucrul cu Cheile Genelor (și nu numai);

☯ Celor care doresc să își (re)descopere și cum să gestioneze sabia ascuțită și blândă în același timp, a geniului nativ dezlănțuit;

☯ Celor care doresc să își aprofundeze cunoașterea dar mai ales celor care simt să integreze și să aducă mai mult în întrupare atât cunoașterea, cât și înțelegerile mentale prin simțirea profilului hologenetic;

☯ Celor care doresc să pășească alături de noi pe această cale magică și a crea o conexiune vie între cele trei secvențe ale profilului hologenetic;

☯ Celor care doresc să aibă totodată și o vacanță relaxantă cu reconectare pentru 6 zile în natură în energia vie și în frecvența transmisiunii Cheile Genelor;

☯ Celor care simt chemarea de a accesa experențial, prin ființa comună ce ia naștere din aurele noastre, puterea transformatoare, înțelepciunea mai înaltă a grupului și modul în care curge, activează și transformă transmisiunea Cheile Genelor coduri în ADN.

 

Participarea în acest ReTREAT privind costul este disponibilă în două variante, după preferință:

? 2500 lei / persoană pentru cazare în cameră dublă (alături de un alt participant cu care poți veni, ori pe care providența ți-l aduce în cale), din care avansul de 1500 lei de achitat până pe 10 iulie.

? 3200 lei în cameră single, din care avansul de 2000 lei de achitat până pe 10 iulie.

 

LOCURILE SUNT LIMITATE ȘI SUNT OFERITE ÎN ORDINEA ÎNSCRIERII.

Costul include cazarea pentru cele 5 nopți + toate mesele (inclusiv cina pe 4 august și micul dejun pe 9 august) + cursul și materialele în perioada 4 – 9 august 2021.

??? Locul unde vom merge este într-un cadru natural magic amplasat in munții din jurul Sibiului.

??? Menționăm că este un loc retras, fără semnal la telefon, poate fi accesat doar cu mașina și aproximativ 1 – 2 km drumul este drum prin pădure și este necesar de a fi traversat cu atenție.

??? Cazarea este în cabane de lemn cu condiții de munte. Mesele vor fi ușoare (alimentație lacto-ovo vegetariană), dorindu-ne corpurile line și pregătite pentru activitățile pe care vi le propunem. De asemenea, vom include și mișcarea fizică în programul acestor zile.

?‍♀️??‍♂️ Specificăm faptul că acesta este un ReTREAT fără consum de alcool, însă va fi un loc special amenajat pentru fumători. Totuși, noi recomandăm să fie evitat consumul de tutun sau alte substanțe pe parcusul acestei experiențe, unde vom avea sprijinul naturii și nu numai, pentru a ne relaxa și bucura de viață.

? ÎNSCRIEREA se face completând acest formular: https://forms.gle/KcAZ2rY6rwP53xyw6 .

? Pentru orice fel de întrebări legate de ReTREAT, te rugăm să o contactezi pe Ana: ana.chioc@gmail.com.

 

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag și bucurie alături de noi!

??❤️ Ibolya, Ana și Orlando

Program Retreat

Programul este orientativ și se poate schimba în funcție de activitățile pe care le vom face împreună.

Miercuri
4 august
15:00 pm
Check-In
Ceremonia de deschidere

 

Recomandăm sosirea în jur de ora 15 pentru a ne caza, relaxa și cunoaște în jur de ora 18:00 pentru ceremonia de deschidere a retreatului.

Joi
5 august
Sfera Scopului Vieții și a Relațiilor
Sfera Atracției

Cele două sfere, Sfera Scopului Vieții și a Relațiilor și Sfera Atracției ne oferă o perspectivă asupra destinului nostru, ceea ce atragem în viața noastră și cum întâmplinăm viața în general.

Vineri
6 august
Sfera SQ-ului

Sfera SQ-ului reprezintă centrul profilului hologenetic, este conexiunea inteligenței noastre cu necunoscutul, cu divinul. Am putea spune că Sfera SQ-ului reprezintă calea noastră spirituală, cale pe care atunci când pășim, inima noastră se deschide treptat și atinge inimile celorlalți.

Sâmbătă
7 august
Sfera Perlei

Comportamentul nostru este rezultatul modului în care gestionăm provocările vieții, destinul, calea spirituală, fluxul vieții. Comportamentul nostru poate fi marcat de rănile și traumele noastre, în Sfera Perlă găsim rezultatul alchimizării lor.

Duminică
8 august
Sfera Muncii Vieții / Brand-ului la picnic

 

Imaginea autentică strălucește atunci când avem curaj să trăim conform busolei noastre interne, conform rolului pe care viața ni l-a oferit în corpul în care ne-am născut, pășind pe destinul care ne-a fost hărăzit.

Luni
9 august
10:00  am
Ceremonia de încheiere

Înainte de a pleca către casele noastre, vom pune punct acestui retreat amintindu-ne de călătoria avută în zilele precedente.

Cum puteți ajunge (Google Maps):

Capacitate maximă ReTreat: 30 persoane

Te invităm să te înscrii până în data de 10 iulie pentru a anunța numărul exact de participanți către gazdele noastre de la Complexul Turistic Cheile Cibinului

Ai întrebări?

Se rezolvă! Ori trimiți un email direct către ana.chioc@gmail.com ori completezi formularul acesta:

13 + 10 =