PROGRAM ONLINE SECVENȚA PERLĂ

– Prosperitate în flux –

23 MARTIE 2023 – 15 IUNIE 2023

PENTRU CINE ESTE ACEST PROGRAM?

Pentru oricine dorește să contemple propria sa prosperitate

Chiar dacă este ultima secvență dintre cele trei propuse de Richard Rudd, Secvența Perlă poate fi considerată ca fiind un fel de Jolly Joker, deoarece poate fi abordată și de cei la început de drum sau nu au auzit vreodată de Cheile Genelor. Bineînțeles, cei care au parcurs deja Secvența de Activare și Secvența Venus vor înțelege mai în profunzime această învățătură. Secvența Perlă ne arată modul în care se declanșează vocația noastră, grupul de oameni potrivit, cum lucrăm mai bine (cum ne accesăm geniul nativ mai ușor), imaginea noastră autentică și comportamentul nostru în viața de zi cu zi. Toate acestea sunt aspecte ce reies în timp, prin observare, prin contemplare, prin trăire (experimentare) și ulterior prin integrare.

Rezultatul este alinierea cu întregul, este a simți în profunzime viața din tine și din ceilalți și astfel armonizarea deciziilor tale cu nevoile tale și ale întregului. Când totul curge în flux, prosperitatea este acolo.

A fi prosper ține de a primi de la viață, prin ceilalți, tot ce ai nevoie. Nu ține de exces și în niciun caz de a trăi în subzistență. Prosperitatea nu este calea de a avea mult ci de a avea exact cât ai nevoie, în modul în care ai nevoie și când ai nevoie. Prosperitatea este un dialog continuu între tine și întreg, un dialog unde observi că primești de fiecare dată un răspuns.

CHEILE GENELOR

O sinteză a vieții, o culegere de 64 de arhetipuri prezente în ADN-ul nostru. Fiecare arhetip este prezentat pe 3 niveluri de conștiență:

* Umbra
* Darul
* Siddhi / Esența

Lucrul cu Cheile Genelor presupune deblocarea minții din cleștii condiționărilor preluate din exterior. Informația din carte poate fi folosită ca un acordor ce ne ajută să ne aliniem mult mai ușor construcției noastre native.

Scopul acestei unelte nu este de a crea o dependență față de aceasta ci la un moment dat omul să nu mai aibă nevoie de ea în această formă. Este o oglindă excelentă pentru oricine și este un instrument care poate fi folosit de oricine pentru deblocarea geniului nativ (darul) prin înțelegerea și integrarea umbrei astfel ajungând la esența ființei noastre.

Cheile Genelor este un instrument practic și de aceea nu recomand folosirea sa ca instrument teorectic. Secvența de Activare ne arată din plin utilitatea acestei unelte și cu răbdare, perseverență și dedicare reușita înțelegerii și integrării unor lecții de viață care ne chinuie (mai mult sau mai puțin) e aproape garantată.

Însă cheia deschiderii este doar la noi, Cheile Genelor este o unealtă. În acest program te voi ajută să folosești (mai) eficient această unealtă.

Despre Secvența Perlă

 

Când vine vorba despre Secvența Perlă, prosperitatea și fluxul sunt cele două cuvinte ce descriu tema acesteia. Tot ceea ce primim în flux este exact de ce avem nevoie. Am putea spune că primim nu neapărat ce vrem (la început) ci ce este necesar. În Secvența Perlă contemplăm și mai profund acest aspect și ne evaluăm parcursul nostru prin viață, nu pentru a ne judeca ci pentru a sărbători experiența pe care am dobândit-o, experiență ce ne apropie din ce în ce mai mult de integrare.

Ce vom contempla în Secvența Perlă:

 

VOCAȚIA – Sfera care ne arată durerea noastră cea mai mare care odată transmutată devine vocația noastră, devine misiunea noastră inconștientă. Este darul ce îi atinge pe oameni prin deschiderea noastră, prin vulnerabilitatea noastră.

CULTURA – Sfera ce ne arată grupul de oameni potriviți, modul în care operăm (mai ușor) în această lume.

BRAND – Sfera ce ne arată imaginea noastră autentică, imaginea ce ne aliniază cu întregul.

PERLA – Sfera ce ne arată comportamentul nostru, moștenirea pe care o lăsăm către umanitate și darul pe care l-am primit de la viață prin nașterea noastră.

Dacă simți întregul și îți dorești contemplarea a ceea ce înseamnă alinierea cu întregul și intrarea în flux, îți recomand cu căldură Secvența Perlă.

Orlando

 

Programul online Secvența Perlă

Te voi ghida pe parcursul a 9 webinare (care vor fi înregistrate pentru cei care nu pot participa în direct), cum să folosești această unealtă eficient în viața ta și pentru a înțelege mult mai ușor și provocările celorlalți.

Pentru a aborda și mai eficient acest program, toți participanții vor face parte dintr-un grup secret pe facebook unde pot adresa întrebări, nelămuriri sau revelații la care putem răspunde ca grup.

NOU! Noutatea față de celelalte programe este că vei primi partea teoretică în scris cu 3 zile înainte de webinar, astfel încât în webinar vom pune accent mai mult pe cum să lucrăm cu partea teoretică + contemplări ce reies din sferele sau căile Secvența Perlă.

Vor exista 4 sesiuni de integrare, facilitate de Ana Maria Chioc, sesiuni în care vom împărtăși din experiența noastră și modul în care această cunoaștere ne ajută pentru a decodifica propria noastră viață.

Fiecare webinar durează între 90 de minute și 120 de minute și este susținut ONLINE. Aceste webinare pot fi urmărite în direct dar și în reluare, înregistrarea fiind disponibilă pe o pagină web privată.

 

WEBINAR 1: 23.03.2023 – ora 19:30

Despre Sfera Vocației

Primul webinar este dedicat Sferei Vocației și celor 6 linii ale sale. Vom contempla împreună cum rana noastră profunde se transformă în vocația noastră.

WEBINAR 2: 30.03.2023 ora 19:30

Despre Sfera Culturii

În al doilea webinar contemplăm Sfera Culturii împreună cu cele 6 linii ale sale. Aici vom regăsi grupul potrivit pentru noi și în ce mediu se manifestă cel mai bine geniul nostru nativ.

WEBINAR 3: 06.04.2023 – ora 19:30

Despre Calea Inițiativei

În al treilea webinar contemplăm legătura dintre Sfera Vocației și Sfera Culturii împreună cu cheile și liniei aferente.

INTEGRARE: 13.04.2023 – ora 19:30

Calea Inițiativei

Sesiune de integrare dedicată Căii Inițiativei.

WEBINAR 4: 20.04.2023 – ora 19:30

Despre Sfera Brand-ului

În al patrulea webinar contemplăm Brand-ul (Marca Personală) și cele 6 linii ale sale.

Imaginea noastră autentică o regăsim aici, imagine ce coincide cu Sfera Muncii Vieții din Secvența de Activare.

WEBINAR 5: 27.04.2023 – ora 19:30

Despre Calea Creșterii

În al cincilea webinar contemplăm legătura dintre Sfera Culturii și Sfera Brand-ului împreună cu cheile și liniile aferente.

INTEGRARE: 04.05.2023 – ora 19:30

Calea Creșterii

Sesiune de integrare dedicată Căii Creșterii.

WEBINAR 6: 11.05.2023 – ora 19:30

Despre Calea Serviciului

În webinar-ul 6 contemplăm legătura dintre Sfera Brand-ului și Sfera Vocației împreună cu cheile și liniile aferente.

INTEGRARE: 18.05.2023 ora 19:30

Despre Calea Serviciului

Sesiune de integrare dedicată Căii Serviciului.

WEBINAR 7: 25.05.2023 ora 19:30

Despre Sfera Perlei

În webinar-ul 7 contemplăm Sfera Perlei împreună cu cele 6 linii ale sale. Aici vom regăsi darul cu care ne-am născut, dar care poate fi recunoscut imediat de cei din jur.

În același timp vom contempla cum ne comportăm cu noi dar și cu ceilalți din jur.

WEBINAR 8: 01.06.2023 – ora 19:30

Despre Calea Quantum

În webinar-ul 8 contemplăm Calea Quantum. Este un webinar în care pur și simplu vom păși cu toții în necunoscut.

INTEGRARE: 08.06.2023 ora 19:30

Despre Calea Quantum

Sesiune de integrare dedicată Căii Quantum.

WEBINAR 10: 15.06.2023 ora 19:30

Invocarea fluxului – Webinar de încheiere

În webinar-ul 9 vom pune tot ceea ce am parcurs de la începutul programului  cap la cap și vom discuta despre cum să folosim în continuare această cunoaștere.

IMPORTANT! Webinarele pot fi văzute până în data de 30.06.2024, ulterior vor fi șterse. Recomand implicarea și participarea la webinare pentru ca impactul acestui program să fie cel dorit.

Zilele și orele la care vor fi susținute webinarele pot fi schimbate pe parcurs. Dacă nu poți participa în direct, vei avea acces la înregistrare (până în data de 30.06.2023).

 

Cât costă acest program?

 

Costul acestui program este de 2500 lei și această sumă va fi plătită înaintea începutului programului.

În cazul în care nu poți plăti această sumă integral, poți plăti în 2 rate de 1250 lei 3 rate (1 rata – 900,  a doua rata 800 lei, a treia rata 800 lei) sau 5 rate de 500 lei (în perioada martie – iulie 2023).

Pentru a te înscrie, o poți face direct la acest link: https://forms.gle/k2YDtXJeNcnN3YVDA sau folosind butoanele de pe această pagină.

 

 

Facilitator webinare:
Orlando Stoicescu

Ambasador Cheile Genelor

Trainer / Coach “Decondiționare Mentală și Emoțională”

Un om al experienței de viață, un maestru al eșecului și în același timp un fin degustător a tot ceea ce înseamnă viață. Este trainer din 2008 și din 2010 lucrează cu studii de personalitate clasice pentru a descifra misterele comportamentului uman iar din 2015 le integrează pe acestea alături de cele holistice, cum ar fi astrologia, Human Design, Cheile Genelor .

Este ghid de mai bine de 10 ani având peste 10.000 de participanți în cele câteva sute de cursuri ținute la sală pe teme diferite cum ar fi comunicare, influență, leadership, vânzări, recrutare, etc. În anul 2016 a fost primul trainer care a organizat un curs de demotivare pentru a atrage atenția asupra supramotivării mascate în lipsa motivației. Din 2017 lucrează în sesiuni de coaching și mentoring folosind conceptul de decondiționare mentală și emoțională care presupune înțelegerea și eliberarea de tiparele care blochează fluxul și prosperitatea. Documentează procesul decondiționării mentale alături de cei cu care lucrează pentru a observa similaritățile și diferențele prin care trec oameni diferiți, cu experiențe diferite, care trec însă prin același proces.

Folosind informațiile obținute și cu ajutorul aplicării practice a ceea ce înseamnă Calea de Aur din Cheile Genelor, din 2017 a scris peste 400 de articole despre tiparele observate în proces. În același timp se observă în acțiune și desavârșire și cum schimbările din interior aduc direct schimbări în realitatea sa exterioară.

În acest moment organizează cursuri și webinarii pe tema Cheile Genelor, Human Design si Decondiționare Mentală și Emoțională considerând că principiile acestora pot fi aplicate în orice domeniu unde este necesară interacțiunea și comunicarea interumană.

 

Facilitator sesiuni sharing:

Ana Maria Chioc

Trainer / Coach “Decondiționare Mentală și Emoțională”

 

Ana lucrează cu Cheile Genelor de 4 ani și a facilitat alături de Orlando Stoicescu 2 programe de 6 luni de Decondiționare Mentală și Emoțională și 6 programe de 4 sau 6 luni bazate pe Cheile Genelor. Lucrează cu tot ceea ce înseamnă energie, participând la cursuri și retreaturi care i-au oferit unelte îmbogățindu-i viața și pregătind-o pentru a își manifesta geniul nativ în lume. 

Este o ființă blândă, iubitoare, prietenoasă și facilitează cu deschidere și grijă sesiunile de sharing în care participanții au posibilitatea să aplice informația din materiale și webinare în viața lor, descoperind modul în care provocările și  bucuriile din trecut și prezent pot fi foarte ușor asociate cheilor și liniilor din profilul hologenetic.

Abordarea Anei în sesiuni este bazată mai puțin pe informație și mai mult pe simțire, pe deschidere și pe apropiere. Dacă în webinare accentul se pune mai mult pe informație, în aceste sesiuni de sharing se pune mai mult accentul pe trăire.

Mai jos vei regăsi mesajul Anei despre motivele pentru care adoră să faciliteze aceste sesiuni:

“Ador Sesiunile de Sharing deoarece creăm împreună spațiul pentru ascultare și pentru exprimare liberă – uneori exprimarea poate fi verbală sau nu, poate fi emoțională, fizică, energetică sau contemplativă, fiecare de cum are nevoie în moment.

Varietatea exprimării duce la deschiderea inimii, fiecare în ritmul său.

Deschiderea inimii duce la implicare, conectare, colaborare și apartenență la grup.

Iar toate acestea duc la a înțelege și a contempla traseul vieții noastre încât să integrăm trecutul și să ne alegem viitorul pe care îl dorim prin a gândi, a simți și a acționa diferit în momentul prezent.

Ador Sesiunile de Sharing deoarece la finalul perioadei petrecută împreună în webinare și sesiuni de Sharing în Secvența de Activare, Secvența Venus și Secvența Perlă, ne privim unii pe alții cu alți ochi, cu o altă inimă, ne spunem unii altora cuvinte ce curg din noii Noi ce am trecut printr-o perioadă de conectare la sine, la viață – putem observa cu claritate creșterea fiecăruia și cum geniul nativ iese la suprafață din ce în ce mai mult.

Te invit să te alături unei noi abordări de Sesiuni de Sharing pe care le susțin în cadrul Programelor online de Cheile Genelor și să exprimentezi schimbul de a oferi și de a primi pe care cu toții îl manifestăm, fie direct sau indirect, în viețile celor cu care ne intersectăm drumurile.

Alege să îi îmbogățești pe ceilalți cu Darurile tale și oferă-ți experiențele care te îmbogățesc și te aliniază Căii tale de Aur. Te aștept cu drag!”

Întrebări posibile:

Despre ce este vorba în acest program?

Despre înțelegerea vieții tale până în acest moment și de ce în anumite situații te-ai blocat iar în altele ți-a mers foarte bine. Vom contempla timp de 4 luni ce înseamnă a fi în flux.

Eu nu am timp. Necesită timp investit?

Este foarte important să ne acordăm timp nouă, altfel suntem sclavii propriilor noastre tipare. Mai mult decât timp investit, această unealtă necesită răbdare. În program vei primi informația legată de pașii prin care vei trece, dacă ești la început și la ce să te aștepți pe parcurs.

Nu am răbdare. Se poate să dea rezultate rapid?

Este excelent că recunoști că nu ai răbdare, foarte puțini oameni au acest curaj. Din propria experiență, nici eu nu am avut răbdare la început însă cu ajutorul acestei unelte, am observat că răbdarea a început să devină din ce în ce mai profundă. Așa că dacă vrei să cunoști răbdarea profundă, îți recomand cu căldură această unealtă.

Această unealtă funcționează?

Din experiența proprie și a celor cu care am lucrat și lucrez, spun cu tărie: DA cu o singură condiție, să te implici măcar minimal. 30 de minute / o oră acordate săptămânal acestei unelte poate schimba, în timp, viața dintr-un singur motiv: vei înlătura treptat condiționări nebenefice ceea ce te țin în subzistență într-una sau mai multe arii ale vieții tale.

Am deja o vârstă înaintată. Pot participa?

Românul are obiceiul să se considere bătrân după vârsta de 40 de ani, ceea ce în străinătate nu e un fenomen atât de întâlnit. Vârsta presupune experiență și deci dacă ești la o vârstă pe care o consideri înaintată, ai prilejul să folosești această experiență pentru a o integra. Recomand această unealtă oricărei persoane care își poate folosi mintea, indiferent de vârstă.

Eu înțeleg mai greu lucrurile. Se va explica în detaliu, să pot înțelege?

Acesta este un tipar prin care mecanismul defensiv personal blochează accesul la informație pentru a se proteja. Este un tipar de cele mai multe ori nebenefic și de aceea acest program va avea în vedere și lucrul cu acesta. Programul durează 4 luni și pe parcursul acestora, vom repeta noțiunile de mai multe ori și de aceea ai timp să percepi în ritmul tău.

Doresc să mă înscriu

Pentru înscriere te rog să apeși butonul de mai jos: