PROGRAM ONLINE SECVENȚA VENUS

– drumul către vindecare și deschidere –

28 SEPTEMBRIE 2023 – 1 FEBRUARIE 2024

PENTRU CINE ESTE ACEST PROGRAM?

Dacă ai parcurs cel puțin o dată Secvența de Activare

Acest program este menit celor care și-au integrat măcar la nivel minimal stabilitatea centrală. Acest program este dedicat celor care au înțeles modul în care viața comunică cu noi și au renunțat la a mai încerca să manipuleze exteriorul, înțelegând că totul pornește din noi. Dacă ești la început, îți recomand mai întâi programul Secvența de Activare. Pentru detalii despre Secvența de Activare: https://redpill.ro/program-online-secventa-de-activare-cheile-genelor . Pentru a continua cu Secvența Venus, te invit să citești ce e scris mai jos:

CHEILE GENELOR

O sinteză a vieții, o culegere de 64 de arhetipuri prezente în ADN-ul nostru. Fiecare arhetip este prezentat pe 3 niveluri de conștiență:

* Umbra
* Darul
* Siddhi / Esența

Lucrul cu Cheile Genelor presupune deblocarea minții din cleștii condiționărilor preluate din exterior. Informația din carte poate fi folosită ca un acordor ce ne ajută să ne aliniem mult mai ușor construcției noastre native.

Scopul acestei unelte nu este de a crea o dependență față de aceasta ci la un moment dat omul să nu mai aibă nevoie de ea în această formă. Este o oglindă excelentă pentru oricine și este un instrument care poate fi folosit de oricine pentru deblocarea geniului nativ (darul) prin înțelegerea și integrarea umbrei astfel ajungând la esența ființei noastre.

Cheile Genelor este un instrument practic și de aceea nu recomand folosirea sa ca instrument teorectic. Secvența de Activare ne arată din plin utilitatea acestei unelte și cu răbdare, perseverență și dedicare reușita înțelegerii și integrării unor lecții de viață care ne chinuie (mai mult sau mai puțin) e aproape garantată.

Însă cheia deschiderii este doar la noi, Cheile Genelor este o unealtă. În acest program te voi ajută să folosești (mai) eficient această unealtă.

Despre Secvența Venus

 

Secvența Venus este despre conviețuirea alături de ceilalți, este despre deschiderea către exterior și despre colaborare. Secvența Venus reprezintă pregătirea omului pentru a acordarea la întreg, îl ajută pentru a se alinia cu ce îi este benefic (Sfera Atracției) pentru ca mintea, emoțiile și corpul fizic să colaboreze pentru a trece cu bine prin provocările vieții.

 

Un om nealiniat se lasă influențat prea mult ori de minte, ori de emoții ori de corp și astfel, din acest dezechilibru, îi este greu să se conecteze la sine dar și la ceilalți. Un om aliniat își recunoaște nevoile și astfel ia decizii care să fie în beneficiul său dar și al umanității. Toate aceste decizii nu sunt ghidate mental ci pur și simplu vin natural prin manifestarea ființei.

 

Secvența Venus ne arată calea către aliniere și către susținerea rănilor proprii dar și ale celorlalți, fără a îi salva și fără a intra în jocul victimei și persecutorului.

 

Secvența Venus ne arată calea către libertatea autentică ce se manifestă în interior, exteriorul fiind folosit ca o oglindă. Secvența Venus ne invită să căutăm libertatea în interior și mai puțin în exterior. Astfel relațiile, de orice fel, pe care le avem vor fi libere de constrângeri neautentice și de forțări.

Acesta este idealul Secvenței Venus.

 

ATENȚIE: Secvența Venus îți arată procesele interioare naturale care se întâmplă în interiorul tău pentru a le înțelege mai bine. Secvența Venus nu îți oferă căi pentru a manipula sau a te forța pe tine sau pe ceilalți în a avea relații mai bune!

 

Programul durează 4 luni

Dacă dorești să afli mai multe despre Secvența Venus și despre program, te invit să urmărești acest clip video în care descriu pe scurt subiectele care provin din sferele și căile acestei secvențe.

Te vom ghida pe parcursul a 11 webinare (care vor fi înregistrate pentru cei care nu pot participa în direct) + 5 sesiuni de integrare, cum să folosești această unealtă eficient în viața ta și pentru a înțelege mult mai ușor și provocările celorlalți.

Pentru a aborda și mai eficient acest program, toți participanții vor face parte dintr-un grup pe site și Whatsapp unde pot adresa întrebări, nelămuriri sau revelații.

 

WEBINAR 1: 28.09.2023 – ora 19:30

Introducere în Secvența Venus alături de Sfera Scopului Relațiilor alături de cele 6 linii ale sale

În primul webinar vom trece în revistă cum vom lucra în următoarele 6 luni și la ce să ne așteptăm.

A doua parte a webinarului este o contemplare a sferei Scopului Relațiilor alături de fiecare dintre cele 6 linii ale sale.

WEBINAR 2: 05.10.2023 – ora 19:30

Despre Sfera Atracției

În al doilea webinar discutăm despre Sfera Atracției și Respingerii. Ce atragem și ce respingem în această viață + modul natural în care ne comportăm într-o relație. Sfera atracției ne mai arată și care sunt nevoile noastre relaționale. Vei primi o contemplare a sferei și a fiecărei dintre cele 6 linii + modul în care cheia vine și completează imaginea câmpului tău de atracție.

WEBINAR 3: 12.09.2023 – ora 19:30

Despre Calea Dharmei


În al treilea webinar discutăm despre Calea Dharmei și modul în care cele două chei și cele două linii dialoghează.

Vom contempla împreună legătura între cele două sfere.

INTEGRARE: 19.10.2023 – ora 19:30

Calea Dharmei

Această sesiune de integrare este dedicată destinului și modul în care îl acceptăm (sau nu) și îl trăim.

WEBINAR 4: 26.10.2023 – ora 19:30

Despre Sfera IQ-ului

În al patrulea webinar discutăm despre Sfera IQ-ului, rolul cheii din IQ și cele 6 linii ale sale. Aici ne (re)descoperim inteligența autentică.

E momentul să contemplăm ce s-a întâmplat în viața noastră între 14 și 21 de ani.

WEBINAR 5: 02.11.2023 – ora 19:30

Despre Calea Karmei

În al cincilea webinar discutăm despre Calea Karmei, dialogul între Sfera Atracției și Sfera IQ-ului și dialogul între cele două chei și cele două linii. Este momentul liniștirii minții.

INTEGRARE: 09.11.2023 – ora 19:30

Calea Karmei

Sesiune de integrare dedicată modului în care percepem ceea ce viața ne aduce în cale.

WEBINAR 6: 16.11.2023 – ora 19:30

Despre Sfera Inteligenței Emoționale

În webinar-ul 6 discutăm despre Sfera Inteligenție Emoționale, rolul cheii din EQ, despre modul în care ne gestionăm emoțiile și cele 6 linii aferente acestei sfere.

Este momentul să contemplăm ce s-a întâmplat în viața noastră între 7 și 14 ani.

WEBINAR 7: 23.11.2022- ora 19:30

Despre Calea Inteligenței

În webinar-ul 7 discutăm despre Calea Inteligenței și mecanismul nostru defensiv. O să începem anul contemplând modul în care ne apărăm pentru a nu suferi și vom contempla legătura între cele două sfere, cele două chei și cele două linii.

INTEGRARE: 30.11.2023 – ora 19:30

Calea Inteligenței

Sesiune de integrare dedicată modului în care ne folosim emoțiile, dacă percepția noastră ne oferă claritate emoțională ori dacă avem tendința să reacționăm emoțional astfel tulburând apele în interiorul nostru dar și în relațiile noastre.

WEBINAR 8: 07.12.2023 – ora 19:30

Despre Sfera SQ-ului

În webinar-ul 8 discutăm despre Sfera SQ-ului, despre Inteligența Spirituală, Inteligența Fizică, rolul cheii, rolul celor 6 linii și deschiderea inimii și a corpului către Inteligența Universală.

Este momentul să contemplăm primii 7 ani ai vieții.

WEBINAR 9: 14.12.2023 – ora 19:30

Despre Calea Iubirii

În webinar-ul 9 redescoperim contemplăm modul în care gestionarea emoțiilor ne permit sau ne blochează deschiderea. Vom contempla dialogul între cele două sfere, cele două chei și cele două linii ale Căii Iubirii.

INTEGRARE 04.01.2024 – ora 19:30

Calea Iubirii

Sesiune de integrare bazată pe modul în care claritatea emoțională deschide calea către inima noastră.

WEBINAR 10: 11.01.2024 ora 19:30

Despre Sfera Nucleului

În webinar-ul 10 discutăm despre sfera nucleului, despre rana adâncă pe care fiecare dintre noi o purtăm, calea către alchimia internă, pregătirea pentru a avea relații cu adevărat bune. Vom contempla rolul cheii și cele 6 linii aferente.

WEBINAR 11: 18.01.2024 ora 19:30

Despre Calea Realizării

În webinar-ul 11 discutăm despre calea către vindecare, cele două sfere, chei și linii. Ce ne permite și blochează să construim în relațiile noastre? Ce înseamnă realizarea cu adevărat?

INTEGRARE: 25.01.2024 ora 19:30

Calea Realizării

Ai curajul să lași viața să te conducă spre vindecare? Acesta este subiectul acestei sesiuni de integrare.

WEBINAR 12: 01.02.2023 ora 19:30

Întâlnire de încheiere a programului

IMPORTANT! Webinarele pot fi văzute până în data de 01.01.2025, ulterior vor fi șterse. Recomand implicarea și participarea la webinare pentru ca impactul acestui program să fie cel dorit.

Zilele și orele la care vor fi susținute webinarele pot fi schimbate pe parcurs. Dacă nu poți participa în direct, vei avea acces la înregistrare (până în data de 01.01.2024).

 

Cât costă acest program?

Costul acestui program este de 3000 lei și această sumă va fi plătită în 6 rate lunare de 500 lei. Detalii despre modalitatea de plată vei primi după înscriere -> Găsești butonul de înscriere mai jos.