PROGRAM ONLINE DESPRE CIRCUITE ȘI APLICABILITEA LOR ÎN CHEILE GENELOR

– Rolul fiecărei chei în povestea construirii realității –

30 APRILIE 2022 – 9 IULIE 2022

Temele explorate în acest program

Circuitele din Human Design sunt trecute prin lentila Cheile Genelor aducânt la suprafață povestea lor. Acest program este o interpretare a menirii fiecărui circuit, trecând prin canalele care alcătuiesc circuitul și ajungând la cheile / porțile care construiesc povestea.

CIRCUITUL COLECTIV LOGIC

Organizarea către Perfecțiune și Adevăr

CIRCUITUL COLECTIV ABSTRACT

Calea către transmutarea suferinței și atingerea Iluminării

CIRCUITUL TRIBAL DE EGO

Folosirea resurselor pentru a comunica cu divinitatea

 

CIRCUITUL TRIBAL DE APĂRARE

Deschidere către Armonia universală

CIRCUITUL INDIVIDUAL DE CUNOAȘTERE

Eliberarea de condiționări și perseverența către Sfințenie

CIRCUITUL INDIVIDUAL DE CENTRARE

Încăpățânarea de a trăi centrat în inimă

CIRCUITUL INDIVIDUAL DE INTEGRARE

Puterea de a trăi în Prezență

PENTRU CINE ESTE ACEST PROGRAM?

Persoane care au trecut prin toate secvențele (Secvența de Activare, Secvența Venus, Secvența Perlă) și doresc să intre mai în profunzimea activărilor din profil

Acest program este dedicat celor cu ceva experiență în lucrul cu Cheile Genelor ori Human Design și oferă un strat suplimentar de înțelegere a activărilor din propriul profil ori al altora.

Este o posibilitate excelentă de a intra în profunzimea cheilor pentru a facilita procesul de contemplare a profilului hologenetic. Atunci când înțelegem rolul cheii, putem face o conexiune interesantă cu locul unde aceasta este activă în profilul nostru.

Spre exemplu, dacă o persoană are cheia 5 în Sfera Muncii Vieții, cheia 5 fiind o cheie din circuitul colectiv logic, acea persoană poate înțelege că răbdarea nu este individuală, este un aspect colectiv ce ține de ritmul în care întreg sistemul se mișcă. Deci, lucrarea vieții acelui om este de a intra în ritm cu Întregul, cu colectivul, astfel încât să îi fie calea mai lină.

Persoane care nu lucrează cu profilul hologenetic însă lucrează cu Cheile Genelor ori Human Design și doresc să înțeleagă mai bine rolul fiecărei chei / porți

Profilul hologenetic este doar una dintre modalitățile prin care putem lucra cu Cheile Genelor. Cum Cheile Genelor își trage seva din Human Design, există o legătură puternică între aceste două lucrări.

Circuitele le regăsim în bodygraph (profilul Human Design) și ne arată modul în care cheile / porțile comunică între ele creând canale, canale care sunt parte a unui flux, a unui circuit.

Pe parcursul celor aproape 3 luni ale acestui program, vom explora împreună povestea fiecărui circuit și astfel rolul fiecărei chei / porți.

Fiecare poveste ne oferă câte ceva, circuitul colectiv logic ne oferă viziunea asupra modului în care ne organizăm ca specie, circuitul colectiv abstract ne arată ciclul experențial și modul în care percepem experiențele, circuitul tribal este despre traiul alături de semenii noștri, despre modul în care conviețuim, circuitul individual ne duce către propria transformare, către mutația care schimbă ireversibil umanitatea.

 

Facilitator webinare:

Orlando Stoicescu

Ambasador Cheile Genelor

Trainer / Coach “Decondiționare Mentală și Emoțională”

Om

 

Un om al experienței de viață, un maestru al eșecului și în același timp un fin degustător a tot ceea ce înseamnă viață. Este trainer din 2008 și din 2010 lucrează cu studii de personalitate clasice pentru a descifra misterele comportamentului uman iar din 2015 le integrează pe acestea alături de cele holistice, cum ar fi astrologia, Human Design, Cheile Genelor .

Este ghid de mai bine de 10 ani având peste 10.000 de participanți în cele câteva sute de cursuri ținute la sală pe teme diferite cum ar fi comunicare, influență, leadership, vânzări, recrutare, etc. În anul 2016 a fost primul trainer care a organizat un curs de demotivare pentru a atrage atenția asupra supramotivării mascate în lipsa motivației. Din 2017 lucrează în sesiuni de coaching și mentoring folosind conceptul de decondiționare mentală și emoțională care presupune înțelegerea și eliberarea de tiparele care blochează fluxul și prosperitatea. Documentează procesul decondiționării mentale alături de cei cu care lucrează pentru a observa similaritățile și diferențele prin care trec oameni diferiți, cu experiențe diferite, care trec însă prin același proces.

Folosind informațiile obținute și cu ajutorul aplicării practice a ceea ce înseamnă Calea de Aur din Cheile Genelor, din 2017 a scris peste 400 de articole despre tiparele observate în proces. În același timp se observă în acțiune și desavârșire și cum schimbările din interior aduc direct schimbări în realitatea sa exterioară.

În acest moment organizează cursuri și webinarii pe tema Cheile Genelor, Human Design si Decondiționare Mentală și Emoțională considerând că principiile acestora pot fi aplicate în orice domeniu unde este necesară interacțiunea și comunicarea interumană.

 

Facilitator webinare:

Cătălin Pîrvu

Ambasador Cheile Genelor

Doctor în Filosofie

Om

  

Eu sunt Catalin si daca ai fost atras de acest program probabil ma stii deja. In caz ca nu ma stii totusi, hai sa iti spun cate ceva despre mine.

De cand ma stiu am fost un pic “altfel”. Unul din lucrurile care m-a facut altfel este ca in timp ce alti copii si adolescenti erau ocupati cu tot felul de activitati, eu cu ochii mei mari ii deschideam larg si observam ce fac ceilalti. Nu stiu de ce o faceam, pur si simplu se intampla, si rotitele din cap se invarteau. Am descoperit ca a existat dintotdeauna la mine pasiunea asta nu doar de a-i cunoaste, cat de a-i intelege atat pe ceilalti cat si pe mine.

Daca i-am inteles sau nu, asta nu pot spune, dar stiu ca in drumul meu am invatat multe si am multe de impartasit din contemplatiile mele. Din experienta si din spusele prietenilor cu care mai am discutii, imi spun ca in urma discutiilor cu mine ajung sa isi puna ordine in ganduri, sa vada situatiile lor din perspective la care nu s-ar fi gandit, sa obtina claritate, sa stie ce au de facut in continuare. Eu nu pot decat sa ma bucur ca le sunt util.

Nu am vorbit foarte mult public despre asta, dar poate acum e momentul sa impartasesc. O buna parte din caracterul meu de acum e bazat pe incercarea de a emula o persoana foarte importanta in dezvoltarea mea : bunica mea din partea mamei. Pentru cei ce o cunosc, este o persoana de un dovotament, harnicie si bunatate incredibila. Mereu ingaduitoare, punand suflet in tot ce face, spunand cu dragoste povesti nemuritoare care au crescut generatii de copii si nepoti, bunica mea ii punea necontenit pe altii pe primul plan indiferent cat de mult ii spuneam sa se menajeze.

Am intalnit multi oameni buni si generosi pe lume, din fericire. Dar parca nimeni atat de bun ca bunica mea. Am avut bineinteles de invatat si de la parinti, si de la profesori, prieteni, mentori, de la partenera mea de viata. 

 

In loc sa iti spun despre ocupatia mea, facultatile, masterul sau doctoratul pe care il am, cursuri facute si sisteme de interpretare a personalitatii cunoscute, te las cu atat :

Viata e complexa si are multe aspecte 🙂

Hai sa o descoperim si sa te descoperim impreuna.

 

 

Facilitator sesiuni integrare informații:

Ana Maria Chioc

Trainer / Coach “Decondiționare Mentală și Emoțională”

Facilitator meditații Osho

 

Ana lucrează cu Cheile Genelor de 4 ani și a facilitat alături de Orlando Stoicescu 2 programe de 6 luni de Decondiționare Mentală și Emoțională și 6 programe de 4 sau 6 luni bazate pe Cheile Genelor. Lucrează cu tot ceea ce înseamnă energie, participând la cursuri și retreaturi care i-au oferit unelte îmbogățindu-i viața și pregătind-o pentru a își manifesta geniul nativ în lume. 

Este o ființă blândă, iubitoare, prietenoasă și facilitează cu deschidere și grijă sesiunile de sharing în care participanții au posibilitatea să aplice informația din materiale și webinare în viața lor, descoperind modul în care provocările și  bucuriile din trecut și prezent pot fi foarte ușor asociate cheilor și liniilor din profilul hologenetic.

Abordarea Anei în sesiuni este bazată mai puțin pe informație și mai mult pe simțire, pe deschidere și pe apropiere. Dacă în webinare accentul se pune mai mult pe informație, în aceste sesiuni de sharing se pune mai mult accentul pe trăire.

Mai jos vei regăsi mesajul Anei despre motivele pentru care adoră să faciliteze aceste sesiuni:

“Ador Sesiunile de Sharing deoarece creăm împreună spațiul pentru ascultare și pentru exprimare liberă – uneori exprimarea poate fi verbală sau nu, poate fi emoțională, fizică, energetică sau contemplativă, fiecare de cum are nevoie în moment.

Varietatea exprimării duce la deschiderea inimii, fiecare în ritmul său.

Deschiderea inimii duce la implicare, conectare, colaborare și apartenență la grup.

Iar toate acestea duc la a înțelege și a contempla traseul vieții noastre încât să integrăm trecutul și să ne alegem viitorul pe care îl dorim prin a gândi, a simți și a acționa diferit în momentul prezent.

Ador Sesiunile de Sharing deoarece la finalul perioadei petrecută împreună în webinare și sesiuni de Sharing în Secvența de Activare, Secvența Venus și Secvența Perlă, ne privim unii pe alții cu alți ochi, cu o altă inimă, ne spunem unii altora cuvinte ce curg din noii Noi ce am trecut printr-o perioadă de conectare la sine, la viață – putem observa cu claritate creșterea fiecăruia și cum geniul nativ iese la suprafață din ce în ce mai mult.

Te invit să te alături unei noi abordări de Sesiuni de Sharing pe care le susțin în cadrul Programelor online de Cheile Genelor și să exprimentezi schimbul de a oferi și de a primi pe care cu toții îl manifestăm, fie direct sau indirect, în viețile celor cu care ne intersectăm drumurile.

Alege să îi îmbogățești pe ceilalți cu Darurile tale și oferă-ți experiențele care te îmbogățesc și te aliniază Căii tale de Aur. Te aștept cu drag!”

Despre program

Ne-am propus să facem un program care se desfășoară pe durata a aproximativ 3 luni din simplul motiv că ne propunem să trecem prin toate cele 64 de chei / porți în acest timp, să interpretăm rolul lor genetic și în același timp să scoatem la iveală povestea din spate. Este nevoie de timp pentru a parcurge circuitele, cele 3 luni sunt menite pentru a îți oferi un punct de pornire pentru propria ta interpretare, pentru a îți înțelege mai bine povestea vieții tale și poate povestea celor din jur, inclusiv poveștile în care suntem băgați cu toții la nivel global.

Programul este alcătuit din 7 webinare informaționale și 3 sesiuni de integrare susținute de Ana (acestea nu sunt trecute în program, vor fi anunțate ulterior).

Pentru a aborda și mai eficient acest program, toți participanții vor face parte dintr-un grup secret pe facebook unde pot adresa întrebări, nelămuriri sau revelații la care putem răspunde ca grup.

Fiecare webinar durează aproximativ 3 ore și este susținut ONLINE. Aceste webinare pot fi urmărite în direct dar și în reluare, înregistrarea fiind disponibilă pe o pagină web privată ce va fi comunicată exclusiv participanților.

 

Ne-am propus să facem un program care se desfășoară pe durata a aproximativ 3 luni din simplul motiv că ne propunem să trecem prin toate cele 64 de chei / porți în acest timp, să interpretăm rolul lor genetic și în același timp să scoatem la iveală povestea din spate. Este nevoie de timp pentru a parcurge circuitele, cele 3 luni sunt menite pentru a îți oferi un punct de pornire pentru propria ta interpretare, pentru a îți înțelege mai bine povestea vieții tale și poate povestea celor din jur, inclusiv poveștile în care suntem băgați cu toții la nivel global.

Programul este alcătuit din 7 webinare informaționale și 3 sesiuni de integrare susținute de Ana (acestea nu sunt trecute în program, vor fi anunțate ulterior).

Pentru a aborda și mai eficient acest program, toți participanții vor face parte dintr-un grup secret pe facebook unde pot adresa întrebări, nelămuriri sau revelații la care putem răspunde ca grup.

Fiecare webinar durează aproximativ 3 ore și este susținut ONLINE. Aceste webinare pot fi urmărite în direct dar și în reluare, înregistrarea fiind disponibilă pe o pagină web privată ce va fi comunicată exclusiv participanților.

 

WEBINAR 1:  30.04.2022 – ora 10:00

CIRCUITUL COLECTIV LOGIC

În această întâlnire explorăm modul în care percepem logic realitatea și cum ne influențează modul în care ne organizăm.

WEBINAR 2:  14.05.2022 – ora 10:00

CIRCUITUL COLECTIV ABSTRACT

În cadrul acestei întâlniri discutăm despre modul în care simțim viața, modul în care o experimentăm, legătura cu soarta, poveștile karmice pe care le trăim și altele.

WEBINAR 3:  28.05.2022 – ora 10:00

CIRCUITUL TRIBAL DE EGO + CIRCUITUL TRIBAL DEFENSIV

Această întâlnire este dedicată modului în care conviețuim cu semenii noștri, a modului în care obținem și folosim resursele.

Totodată, vorbim despre creșterea și educația copiilor, despre moștenirea pe care le-o lăsăm.

WEBINAR 5:  11.06.2022 – ora 10:00

CIRCUITUL INDIVIDUAL DE CUNOAȘTERE – PRIMA PARTE

În această primă parte a circuitului individual de cunoaștere, explorăm coloana centrală, pornind de la modul în care ne deschidem mintea pentru a ne transforma până la schimbarea care se realizează în interior, schimbare care duce la nașterea mutației, mutație care poate fi dusă mai departe de către umanitate (sau nu).

WEBINAR 6:  25.06.2022 – ora 10:00

CIRCUITUL INDIVIDUAL DE CUNOAȘTERE – A DOUA PARTE

În această primă parte a circuitului individual de cunoaștere, explorăm coloana centrală, pornind de la modul în care ne deschidem mintea pentru a ne transforma până la schimbarea care se realizează în interior, schimbare care duce la nașterea mutației, mutație care poate fi dusă mai departe de către umanitate (sau nu).

WEBINAR 6:  09.07.2022 – ora 10:00

CIRCUITUL INDIVIDUAL DE CENTRARE
+
CIRCUITUL INDIVIDUAL DE INTEGRARE

Circuitul individual de centrare ne susține recentrarea în inimă, arătându-ne că un comportament bazat pe forțare nu ne ajută ci ne îndepărtează de inima noastră, de busola noastră.

Circuitul individual de integrare ne readuce în Prezență, ne ajută să dăm la o parte iluzia, vălul și să percepem realitatea așa cum este.

IMPORTANT! Webinarele pot fi văzute până în data de 01.12.2023, ulterior vor fi șterse. Recomand implicarea și participarea la webinare pentru ca impactul acestui program să fie cel dorit. Sesiunile de sharing nu vor fi înregistrate din motive ce țin de confidențialitate.

Zilele și orele la care vor fi susținute webinarele pot fi schimbate pe parcurs. Dacă nu poți participa în direct, vei avea acces la înregistrare.

 

Cât costă acest program?

 

Costul acestui program este de 2000 lei și această sumă va fi plătită înaintea începutului programului.

Pentru a te înscrie, o poți face direct la acest link: https://forms.gle/yXFof95CxqcYcgQVA sau folosind butoanele de pe această pagină.

 

Doresc să mă înscriu

Pentru înscriere te rog să apeși butonul de mai jos: