PILULA ROȘIE

Pilula nr. 100 – Despre curaj și încurajări

Autor: Orlando Stoicescu 

Astazi este o zi speciala pentru ca am ajuns la 100 articole de tip pilula rosie scrise din 6 iunie pana astazi. Aceasta pilula se refera la oamenii care te sustin si te incurajeaza si iti ofera combustibilul pentru a continua. Oricat de mult ne-am da spirituali si non-duali, suntem totusi oameni si incurajarile conteaza.

Cuvantul incurajare contine “in” si “curaj” si ne indeamna la a fi in curaj, a avea curaj sa continuam, a avea curaj sa mergem mai departe. Asa ca va multumesc din suflet celor care ma indemnati sa fiu in curaj cu un gand bun, un like, comment sau share, alaturi de voi imi este mult, mult mai usor. Inca sunt om, ma bucur deosebit de mult cand primesc felicitari sau cum mi se intampla din ce in ce mai des in ultima perioada, cand ma mai intalnesc pe strada cu una dintre cele peste 10.000 de persoane pe care le-am avut in cursuri si imi spun ca ceea ce fac are impact asupra lor si sa continui si imi mai spun ca citesc des ceea ce postez pe facebook. Si mare parte dintre acestia nu dau like sau comment ci pur si simplu iau mesajul cu ei si merg mai departe.

Multumesc din suflet si celor care imi mai dau un mesaj din cand in cand spunandu-mi de cum i-a ajutat una dintre pilule, multumesc din suflet si celor care imi zic faptul ca am scris pilula exact in ziua in care aveau nevoie de ea, multumesc din suflet si celor care ma corecteaza, multumesc din suflet si celor care aleg sa nu ma mai citeasca pentru ca aleg sa isi foloseasca energia intr-o modalitate pe care ei o considera mai buna.

Sunt recunoscator tuturor pentru ca existati!

Voi m-ati ajutat enorm oferindu-mi incurajarile voastre si va indemn sa o faceti in continuare  nu numai cu mine ci si altii. Primul nivel de peste linie este CURAJUL si pentru a ne trezi e nevoie de o doza constanta de CURAJ. Asa ca va recomand sa ii incurajati mai mult pe cei din jur. Va invit sa cititi despre efectul Pygmalion (cunoscut ca studiul Rosenthal – Jacobson) care ne arata cum oamenii incurajati ca fac o treaba buna, vor face o treaba buna si in viitor din simplu motiv ca prind incredere in fortele lor. Nu ii mai criticati pe cei dragi, nu va mai criticati sotul sau sotia, nu va mai criticati copiii pentru ca le retezati aripile.

Oferiti-le CURAJ!

Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.