PILULA ROȘIE

Ordinea firească a dezoltării (evoluției) personale

Autor: Orlando Stoicescu 

Peste tot pe Internet găsim reclame despre cum să faci bani acum, despre cum să ai relații fericite mâine, despre cum să fii superman sau wonder woman ieri dacă se poate 😀

Există însă o ordine pe care dacă nu o respectăm, banii în exces, relația cu o persoană sau orice fel de dezvoltare personală mai rău ne creează probleme.

De aceea iată ordinea firească a dezvoltării personale:

PASUL 1: Înveți cum să nu mai reacționezi nedorit la mediul înconjurător (înveți cum să nu mai reacționezi când alții “te atacă”), înveți să fii bine în lume, înveți să îți atragi oamenii potriviți lângă tine.

PASUL 2: Înveți ce înseamnă echilibrul în interiorul tău, cum să nu mai cauți atât de mult fericirea în exterior, înveți să te bucuri de viață.

PASUL 3: Înveți să accepți diferența persoanei cu care ești în relație, înveți să treci de la “mă enervezi că te cunosc de atâta timp” la “îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare și că ai ales să îți petreci viață cu mine”

PASUL 4: Dacă mai e nevoie, devii prosper/ă dpdv financiar și nu numai.

Dacă inversăm pașii putem vedea foarte ușor dezastrul: dacă faci bani dar mediul încă te stimulează (negativ), e clar că sunt șanse foarte mari ori să urăști oamenii și să te izolezi de ei ori să pierzi banii din cauza că te lași atât de influențat/a. Dacă intri într-o relație dar încă nu ți-ai găsit echilibrul interior și cauți fericirea în ceilalți, e posibil să găsești în acea relație doar suferință pentru că nimeni nu are cum să îți umple “butoiașul de iubire”, aceea e responsabilitatea ta.

Pașii de mai sus sunt pașii decondiționării mentale și emoționale iar acești pași reprezintă un drum care durează ani. Este un drum pe care îl recomand oricui doar că nu oricine va avea curajul să îl urmeze.

O zi frumoasă ,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.