PILULA ROȘIE

Obiectele sunt vii?

Autor: Orlando Stoicescu 

Te invit sa privesti obiectele din jur altfel. Iata de ce:

Totul in jurul nostru e energie – da, da, poate spui ca e ditamai cliseul insa stii bine ca acesta e adevarul. Tot ceea ce e in jur, alaturi de corp face parte din acelasi sistem, deci corpul nostru este compus din aceleasi „caramizi” ca peretele, ca podeaua, ca biroul, calculatorul, ca masina ca absolut orice din jur (lucru posibil dovedit si de teoria geometriei fractale a unuia dintre geniile matematicii Benoit Mandelbrot). Am putea sa spunem ca totul din jurul nostru are semnatura energetica si cum si noi avem, oare cat de legati suntem de tot?

As zice ca destul de mult si oricum oamenii si-au dat seama instinctiv de acest fapt de foarte multa vreme, prin ritualuri cum ar fi purificarea casei sau mai recent a masinii, prin a arata afectiune si a da nume obiectelor dragi si multe, multe altele.

Inca ceva despre acest subiect: se stie de mii de ani ca lucrul cu energia este la nivel de intentie (va recomand sa dati search pe Youtube: Fight Science – Qi Gong Tested – e o parte dintr-un documentare unde se testeaza valabilitatea tehnicii Iron Short si manipularea energiei din jurul corpului omenesc) asa ca daca lansam intentie catre obiecte, oare se intampla ceva?

As spune cu siguranta pentru ca daca trimiti un mesaj de frecventa inalta catre un obiect acesta se va incarca cu acea energie. Daca faci asta in casa ta, vei avea acolo energia pe care o trasmiti, la fel si in masina. De aceea daca intram intr-o casa unde au fost foarte multe certuri, daca suntem mai sensibili, simtim acea energie latenta si nu ne place (in Human Design exista centrul energetic al identitatii care iti arata daca esti sensbili sau nu la energia din jur). Si despre masina, cate povesti am… si de cate ori am ras cu amici cand se „repara singura”  🙂

Fie ca acestea sunt baliverne sau nu, a iubi obiectele din jur e o practica sanatoasa si din punct de vedere psihologic si daca tu crezi ca asta iti face bine atunci cu siguranta iti va face bine.

Ca o concluzie: merita sa iubesti tot ce ai in jur, este o atitudine sanatoasa si o recomand cu caldura.

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.