PILULA ROȘIE

Oare ne mințim cu toții?

Autor: Orlando Stoicescu 

O sa zic ceva ce te-ar putea surpinde – ne mintim tot timpul. De ce? Pentru ca nu avem cum sa cunoastem adevarul absolut. Orice informatie are straturi, poate la stratul de suprafata avem dreptate insa habar n-avem daca dand de straturile din profunzime avem sau nu dreptate.

Mai sunt altii care atunci cand aud “IUBESTE-TE” zic ca nu vor sa se minta insa oare ce e in mintea lor este adevarul absolut? Oare nu e tot o minciuna in care au ales sa creada? Numai ca minciuna aceea le face rau, nu mai bine se mint frumos?

“Ai ma Orlando, cum sa ne mintim?” parca si aud vocea unei persoane uimite. Foarte simplu si iti propun sa contempli urmatoarea – daca nu te minti tu, te mint altii  ?

Sunt oameni care ne tot impung, spunandu-ne ca ne mintim, ca ce gandire constructiva, ce deconditionare mentala si emotionala, ce pilule rosii, astea sunt minciuni pentru prosti. Cei destepti sunt cei care detin adevarul. Da, acela absolut pe care il cautam cu totii. Sunt niste oameni care il detin, ciudat, nu?

Si daca iti spun ca “minciuna” devine realitate, atunci mai a fost o minciuna? Si asta se si intampla, se poate explica psihologic (inlocuirea filtrelor cu ajutorul carora privim lumea) insa si din perspectiva mai esoterica (asa zisa lege a atractiei). Totul e la nivel de intentie, gandurile tale au putere.

Asa ca de ce sa nu te minti atunci cand suferi ca te ajuta sa te purifici, sa evoluezi, ca tot “raul spre bine”. Nu e mai ok decat sa te minti ca suferi pentru ca esti prost / proasta? 
De ce sa nu te minti ca te iubesti atunci cand nu te simti bine in pielea ta. Nu e mai ok decat sa te minti ca adevarul este ca nu te suporti?

Traim in dualitate unde minciuna si adevarul sunt doua parti ale aceleiasi monede si deci se intrepatrund. O informatie adevarata este in acelasi timp o minciuna.
Inca ceva, cum totul este la nivel de intentie, a minti o alta persoana cunoscand deja rezultatul “minciunii” e si asta permis insa consecintele vor exista si vor fi pe masura (scaderea nivelului, atragerea oamenilor asemenea, si altele).

Atat timp cat rezultatul minciunii nu s-a produs, minciuna si nici adevarul nu exista – ci doar intentia.

Asa ca tu cu ce te-ai mai “mintit” azi?  ?

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.