PILULA ROȘIE

Nu ne potrivim cu oricine

Autor: Orlando Stoicescu 

Ar fi ciudat daca ne-am potrivi cu toti, ar insemna ca deja am atins perfectiunea. Problema este ca sunt oameni care nu realizeaza ca daca spre exemplu sunt antreprenori, nu vor rezona cu toti antreprenorii. La fel daca esti om nu inseamna ca rezonezi cu toti oamenii.

Asta nu inteleg cei care cauta cu disperare acceptarea tuturor si cauta un prieten in oricine sau cauta clienti peste tot. Si ce e si mai groaznic e ca daca nu isi ating scopul incep si se invinovatesc „e vina mea”, „eu nu fac ceva bine” cand e foarte simplu – NU ERAI LANGA OAMENII POTRIVITI.

Pana la urma si comertul a crescut intr-un mod total nenatural dand nastere la economia pe care o cunoastem astazi dar pe care nimeni nu o cunoaste (daca stiti pe cineva care stie cum functioneaza economia in ansamblul ei cu siguranta va primi premiul Nobel) Toate procesele au devenit artificiale si la fel si relatiile intre oameni.

Orice fel de persoana trecuta prin viata si-a dat seama ca numai cativa sunt pusi deoparte pentru tine, cu restul nu prea poti colabora. Oamenii potriviti pentru tine sunt mult mai putini decat crezi dar daca ii ai alaturi esti o forta de neoprit. Alternativa este sa ai pe oricine si sa iti creezi dureri de cap nu relatii de viitor.

Procesul de deconditionare mentala te ajuta sa te aliniezi cu cine e potrivit pentru tine din simplul motiv ca refuzi tot ceea ce nu ti se potriveste. Este un proces care dureaza ani dar merita pentru ca inveti din experienta ca cine e pentru tine, e pentru tine, cine nu, nu.

Oare de cate ori te-ai simtit groaznic ca cineva a ras de tine sau pur si simplu te-a acuzat ca nu esti ca ceilalti, ca esti ciudat/a. Oare e ok sa ai o astfel de persoana in preajma?

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.