PILULA ROȘIE

Ne grăbim să învățăm totul ACUM

Autor: Orlando Stoicescu 

O lecție se învață când este timpul, nu când ne dorim. Ooooh cât de mult ne-am dori să putem să sărim peste etape, ca lucrurile să se rezolve instant, să scăpam de acea traumă din trecut sau să trecem peste condiționarea puternică din exterior.

Calea pașilor mărunți ne oferă soluția: răbdare și perseverență. Nu există examen final, când ai învățat-o pur și simplu vine și atunci îți dai seamă de ceva minunat: A MERITAT SĂ AI RĂBDARE ȘI SĂ FII PERSEVERENT/A.

O zi frumoasă,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.