PILULA ROȘIE

Modul în care bărbații percep iubirea

Autor: Orlando Stoicescu 

Ca reprezentanti ai energiei masculine, barbatii simt afectiune si iubire in timpul actului sexual. De ce? Pentru ca in timpul unei conexiuni de genul acesta, barbatul preia energia feminina si femeia preia energia masculina. Se realizeaza un fel de „supa energetica” din care ideal reiese un echilibru.

De aceea e atat de important ca ambii sa fie in energia lor, indiferent de sex (sau orientare). Pentru echilibru este nevoie de un Yin si un Yang, de un feminin si un masculin. In timpul si imediat dupa actul sexual, daca intr-adevar conexiunea s-a realizat si amandoi erau in energia lor, femeia devine mai sigura pe ea, pe sexualitatea ei, devine mai frumoasa, mai proaspata.

Daca fac o analogie cu Cheile Genelor, cheia 1, cheia masculinului, are ca nivel superior de exprimare prospetimea si frumusetea 🙂 In acelasi timp, barbatul devine mai receptiv, mai in ritm cu viata, simte ca l-a prins pe Dumnezeu de picior, simte ca stie ce trebuie sa faca, pentru ca barbatul simte iubirea, simte ca face parte din ea. Sa repet analogia din Cheile Genelor, cheia 2, cheia femininului are ca nivel superior de exprimare orientarea (in sincron) si unitatea. Apropo de orientare, de aceea barbatii aveau si au nevoie de “muze” 🙂 Cheia 2 reprezinta divinul feminin, deci divinitatea. Dragi femei, acum intelegeti de ce barbatii doresc sa faca dragoste cu voi? Aceeasi intrebare v-o adresez tot voua, acum intelegeti de ce va simtiti mai frumoase dupa ce faceti dragoste cu o persoana pe care o iubiti?

Revenind la barbati, pentru ca de aici am pornit, in tot ceea ce am scris mai sus se afla o capcana. Daca barbatul simte iubirea doar in timpul actului sexual, ghiciti ce se va intampla? Cam ce se intampla de cand lumea, atunci cand simte ca femeia nu mai este in energia ei, cauta divinitatea intr-alta femeie. La fel si in cazul barbatilor, cand femeia nu mai gaseste masculinul langa ea, cauta sa se simta frumoasa si feminina in alta parte.

De aceea este important sa cautam in noi sa unim masculinul si femininul, sa le simtim pe amandoua. Am ajuns recent la concluzia, simtita pe propria piele, ca un barbat nu se poate bucura cu adevarat de iubire in timpul actului sexual decat daca se poate bucura de iubire si in afara sa. In momentul in care nu mai are nevoie de sex pentru a simti divinitatea, atunci este in conexiune continua cu aceasta. D-abia atunci poate fi stabil in energia sa si d-abia atunci devine devotat cu adevarat unei relatii, pentru ca d-abia atunci a stiut sa aleaga cu inima, cu sufletul, nu cu „dorinta”.

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.