PILULA ROȘIE

Mintea este ca o maimuță beată mușcată de scorpion

Autor: Orlando Stoicescu 

“Mintea este ca o maimuță beată mușcată de scorpion” – proverb sanscrit.

Mulți dintre cei care încep “drumul spiritual” (chiar dacă nu există așa ceva, orice drum fiind unul în esență și spiritual) încep prin a-și urî mintea. Nimic mai ineficient dintr-un simplu motiv – în această lume avem nevoie de minte, nu putem fără așa că putem învăța să o folosim.

Mintea o putem folosi la 2 lucruri – observare și analiză, orice altă întrebuințare este doar o forțare. Cei mai mulți o folosesc pentru a găsi soluții și de aici și mai multe probleme asociate. A îți folosi mintea pentru a găsi soluții și a lua decizii e ca și cum a îți pune câinele sau pisică să îți rezolve problemele de la muncă.

Așa că pilula de astăzi este despre a ne acceptă și iubi propria minte pentru că își are rolul ei doar să avem grijă să nu o folosim în activități pentru care nu a fost construită.

O zi frumoasă,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.