PILULA ROȘIE

Îți spui “Nu e corect ceea ce mi se întâmplă”?

Autor: Orlando Stoicescu 

Auzim destul de des sau chiar in anumite situatii o spunem si noi: „NU E CORECT!” referindu-ne la ce ni se intampla si/sau ce ni s-a intamplat. Si offf cat de greu ne-o fi sau ne-o fi fost, corectitudinea, in modul in care o cerem in acele momente, NU EXISTA!

Cine cere de la ceilalti, de la lume, de la partener/a corectitudine de fapt nu are incredere.

De ce spun asta?

Cand incepi sa te aliniezi la sincron (termen preluat din sincronicitate si se refera la a trai in sincronicitate) si observi cat de precis si simplu este schimbul de energie, realizezi ca daca ti se ia ceva primesti cu siguranta altceva la schimb, tot ce trebuie e sa iti deschizi ochii si simturile si sa vezi ce. Daca insa ramai cu ochii inchisi, nu vezi oportunitatea care ti s-a ivit si continui sa te plangi ca NU E CORECT! De fapt, intr-un mod abstract, nu ti se ia ceva pentru ca nimic din ceea ce crezi ca e al tau, nu este al tau.

Traim intr-o colectivitate unde suntem cu totii legati energetic si drumul corect pentru o persoana nu este neaparat corect si pentru alta. De aceea cand „ti se ia” de fapt ti se arata foarte clar – nu era drumul potrivit pentru tine. Insa oamenii se incapataneaza, mintea incepe sa creeze scenarii si din pacate, unele sunt chiar puse in aplicare si acesti oameni, fara sa isi dea seama, continua sa mearga pe drumul nepotrivit. Continua sa mearga prin mocirla chinuindu-se si mintindu-se ca NU E CORECT si ca de ce altii o duc mai bine si nu o patesc ca ei.

Asa ca imi recomand si mie ce iti recomand si tie: GATA cu vaicareala si cu corectitudinea altora fata de tine si fa tot ceea ce e posibil pentru a iti deconditiona mintea si emotiile pentru a te asigura ca nu ceilalti sunt corecti cu tine ci ca tu traiesti corect.

O zi frumoasa,
Orlando

P.S. Daca nu ai experimentat traitul “corect” si nu ai simtit vreodata sincronul si modul in care lucrurile vin catre tine (si altele pleaca), nu ar merita sa incerci? Oare nu este cel mai “corect” lucru pentru tine sa o faci?

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.