PROGRAM DE Decondiționare mentală și emoțională

GRUP DE LUCRU – BUCUREȘTI * SEPTEMBRIE 2019 – FEBRUARIE 2020

Ce este și ce face decondiționarea mentală și emoțională?

Fiecare dintre noi preluăm tipare comportamentale și mentale din mediul înconjurător, din familie, de la școală, de la prieteni, tipare care se transformă în identitatea noastră, în modul în care noi ne prezentăm lumii exteriorare. Dacă aceste tipare nu ni se potrivesc construcției noastre interne apar conflictele interne care rezultă în declanșarea unor răni precum vinovăția, ura, suferința, frica, rușinea care ne blochează evoluția. Cu cât stăm mai mult în aceste tipare cu atât ne identificăm mai mult cu ele și cu atât mai blocați suntem.

Motivul blocării noastre este mecanismul decizional care folosește ca filtre fix aceste tipare. E ca și cum ne-am pus un gardian la ușa casei noastre care ne lasă să intrăm doar dacă vrea acesta și astfel ajungem să ne trăim viața pentru a îi face pe plac acelui gardian. Cei mai mulți dintre noi își trăiesc viața pentru a face pe plac acestor tipare și astfel simțind insatisfacție sau lipsa bucuriei când vine vorba de experiența vieții lor.

Scopul decondiționării mentale și emoționale este recunoașterea, observarea, confruntarea, acceptarea și alchimizarea acestor tipare pentru a ne oferi calea către o viață conștientă în care trăim conform modului în care suntem construiți.

Cum vom lucra?

Fiecare lună are tematica proprie și presupune intrarea în tiparele și rănile de unde pornesc deciziile care ne duc către situații care nu ni se potrivesc (joburi, relații, prietenii) și vei primi uneltele necesare pentru ca, în timp, deciziile tale să fie din ce în ce mai puțin influențate de aceste tipare și răni.

Astfel vom descoperi tiparele benefice prezentate mai jos, tipare care ne vor conduce din ce în ce mai mult viața în locul tiparelor vechi.

LUNA I – CURAJUL

Pentru că ai avut curaj să mergi pe acest drum alături de grup, vom evalua rana și tiparele care ne opresc din a ne accesa curajul și puterea interioară. Curajul ne va însoți ca leitmotiv în toate celelalte luni.

LUNA 2 – PASIUNEA

După ce ne exersăm curajul, e momentul să strălucim. Pasiunea este cea care ne oferă vitalitate și zâmbetul pe buze. În această lună vom evalua rana și tiparele care ne opresc din a ne trăi viața cu pasiune.

LUNA 3 – UMORUL

Viața este menită să fie trăită cu zâmbetul pe buze și umorul este următorul pas. Degeaba ne trăim viața cu pasiune dacă ne luăm prea în serios așa că în această lună evaluăm rana și tiparele care ne opresc din a ne trăi viața cu și mai mult umor și voie bună.

LUNA 4 – CONEXIUNEA

Viața este mult mai săracă fără conexiune și deci fără iubire. Cum luna trecută am avut umorul ca temă și cum se știe că umorul este printre cele mai importante abilități ale omului pentru a se conecta cu ceilalți, luna aceasta vom evalua rana și tiparele care ne opresc din a crea conexiuni profunde cu noi, cu ceilalți și cu întregul.

LUNA 5 – CONSTRUCȚIA

Cum deja ne îndreptăm spre conexiuni mai profunde, asta ne ajută să ne găsim aliații potriviți în această viață, oameni cu care să construim. În această lună vom evalua rana și tiparele care ne opresc din a construi alături de alții o viață în care să ne folosim potențialul nostru nativ pentru a fi în serviciul umanității și deci sinelui propriu.

LUNA 6 – INTEGRAREA

Orice fel de construcție are perioada sa de glorie în care se aceasta se integrează în realitatea noastră. Integrarea este un proces care se începe în momentul conștientizării și continuă de-a lungul vieții noastre. În această lună vom evalua rana și tiparele care ne opresc din a integra ceea ce este benefic pentru noi și pentru cei din jurul nostru.

De reținut!

Pentru ca lucrul la sală să fie practic, când va fi nevoie, o parte din partea teoretică va fi postată în grupul de Facebook sau în alt loc prestabilit (în cazul în care cineva nu dorește să acceseze Facebook).

Din cei înscriși, voi selecta personal 15 – 20 de persoane cu care se va derula acest program.

Întâlnirile sunt programate marțea o dată la 2 săptămâni, începând din 12 februarie 2019, de la ora 18:30 la Centrul Harra (Palatul Universul, etaj 1 – Strada Ion Brezoianu nr. 23 – 25, corp A, etaj 1, București ).

Programul întâlnirilor de grup:

PRIMA ÎNTÂLNIRE DE GRUP: 10 septembrie 2019
ÎNTÂLNIRE DE GRUP 2: 24 septembrie 2019
ÎNTÂLNIRE DE GRUP 3: 8 octombrie 2019
ÎNTÂLNIRE DE GRUP 4: 22 octombrie 2019
ÎNTÂLNIRE DE GRUP 5: 5 noiembrie 2019
ÎNTÂLNIRE DE GRUP 6: 19 noiembrie 2019
ÎNTÂLNIRE DE GRUP 7: 3 decembrie 2019
ÎNTÂLNIRE DE GRUP 8: 17 decembrie 2019
ÎNTÂLNIRE DE GRUP 9: 14 ianuarie 2020
ÎNTÂLNIRE DE GRUP 10: 28 ianuarie 2020
ÎNTÂLNIRE DE GRUP 11: 4 februarie 2020
ÎNTÂLNIRE DE GRUP 12: 20 februarie 2020

Înscrierile se pot face până în data de 1 septembrie 2019. Înscrierile se încheie când atingem numărul maxim de participanți (maxim 20 de persoane) așa că te invit să te înscrii din timp.

Contribuția financiară pentru acest program de 6 luni este de 1500 lei și poate fi plătită în 1 – 6 tranșe în funcție de posibilitățile fiecăruia. În cazul în care alegi plata lunară, vei contribui cu 250 lei în prima sesiunii a lunii în curs.

FOARTE IMPORTANT! Pentru că acesta este un program de angajament, în cazul în care nu mai poți participa, îți asumi să plătești suma rămasă până la finalul programului chiar dacă nu vei mai beneficia de acesta deoarece locurile sunt blocate până la finalul programului.

Cerințe pentru participanți

Programul propus te introduce în procesul observării oferindu-ți uneltele necesare și subiectele de observat în viața ta pentru 6 luni. Acesta nu este un program teoretic ci practic și te ajută să ieși treptat din zona de fals confort a tiparelor nebenefice.

Pentru a parcurge acest program este necesar să faci următoarele:

Să fii acceptat/ă în program

Fiecare persoană care se înscrie va avea un interviu tip videoconferință de aproximativ 30 minute cu mine (Orlando Stoicescu) pentru a evalua gradul de implicare și motivația. Oamenii care ar intra într-un astfel de program din curiozitate sau pentru a mai încerca și altceva nu vor fi acceptați. Acest program presupune angajament, perseverență și dedicare față de propria persoană și față de grupul nou creat.

Să participi de 2 ori pe lună la grup

Ne vom strânge de 2 ori pe lună (începând cu 10 septemrbrie 2019) în intervalul 18:30 – 21:30 în București.

Este extrem de important să participi fizic la întâlniri pentru că acolo vei primi și informația dar și ce ai de făcut practic în perioada următoare întâlnirii. În același timp grupul are și rol de suport pentru că vom discuta despre situațiile reale ale participanților și îi vom susține în procesul lor.

Să manifești deschidere față de ceea ce ai de făcut chiar dacă în primă fază o să ți se pare inconfortabil

Scopul acestui grup de lucru nu este falsul confort ci descoperirea adevăratului confort așa că e posibil ca unele lucruri practice să nu ți se pare confortabile. Este normal ca atunci când căutăm in interiorul nostru răspunsuri să nu fie un proces neapărat ușor și confortabil, de aceea grupul de suport creat te va ajuta să îți ușureze sarcina.

Să contribui la grupul de lucru și la sală dar și online

Dacă te angajezi să participi la un astfel de program și dacă dorești cu adevărat să simți transformarea atunci e foarte important să te implici prin a te deschide și a ne împărtăși trăirile tale dar și pentru a îți susține colegii.

În afară de întâlnirile de grup, va fi creat un grup pe facebook (creat cu opțiunea “secret” pentru a nu putea fi găsit sau accesat de cineva din exterior) unde voi posta clipuri explicative (dacă este cazul) și unde ne putem posta trăirile în timpul programului.

Să plătești contribuția lunară de 200 lei

Contribuția financiară pentru acest program de 6 luni este de 1500 lei și poate fi plătită în 1 – 6 tranșe în funcție de posibilitățile fiecăruia. În cazul în care alegi plata lunară, vei contribui cu 250 lei în prima sesiunii a lunii în curs.

FOARTE IMPORTANT! Pentru că acesta este un program de angajament, în cazul în care nu mai poți participa, îți asumi să plătești suma rămasă până la finalul programului chiar dacă nu vei mai beneficia de acesta deoarece locurile sunt blocate până la finalul programului.

Despre Orlando Stoicescu

Trainer “Decondiționare Mentală și Emoțională”

Un om al experienței de viață, un maestru al eșecului și în același timp un fin degustător a tot ceea ce înseamnă viață. Este trainer din 2008 și din 2010 lucrează cu studii de personalitate clasice pentru a descifra misterele comportamentului uman iar din 2015 le integrează pe acestea alături de cele holistice, cum ar fi astrologia, Human Design, Cheile Genelor .

Este ghid de mai bine de 10 ani având peste 10.000 de participanți în cele câteva sute de cursuri ținute la sală pe teme diferite cum ar fi comunicare, influență, leadership, vânzări, recrutare, etc. În anul 2016 a fost primul trainer care a organizat un curs de demotivare pentru a atrage atenția asupra supramotivării mascate în lipsa motivației. Din 2017 lucrează în sesiuni de coaching și mentoring folosind conceptul de decondiționare mentală și emoțională care presupune înțelegerea și eliberarea de tiparele care blochează fluxul și prosperitatea. Documentează procesul decondiționării mentale alături de cei cu care lucrează pentru a observa similaritățile și diferențele prin care trec oameni diferiți, cu experiențe diferite, care trec însă prin același proces.

Folosind informațiile obținute și Cheile Genelor, din 2017 a scris peste 350 de articole despre tiparele observate în proces. În același timp se observă în acțiune și desavârșire și cum schimbările din interior aduc direct schimbări în realitatea sa exterioară.

În acest moment organizează cursuri și webinarii pe tema Cheile Genelor, Human Design si Decondiționare Mentală și Emoțională considerând că principiile acestora pot fi aplicate în orice domeniu unde este necesară interacțiunea și comunicarea interumană.

Întrebări posibile

Orlando, Știu că lucrezi cu unelte cum ar fi I Ching, Human Design, astrologie sau CHeile Genelor. Trebuie să cunosc vreuna dintre ele pentru a intra în program?

Răspunsul este simplu: nu. Programul acesta nu presupune lucrul direct cu una dintre uneltele menționate însă înțelepciunea din spatele acestora este prezentă în informațiile legate de răni și tipare. 

Nu am timp sa particip la întâlnirile fizice, se poate și fără

Întâlnirile fizice sunt esențiale pentru acest program așa că îți recomand să îți faci timp dacă dorești să participi.

SUCCESUL UNUI ASTFEL DE PROGRAM ESTE GARANTAT?

Nimeni nu îți poate garanta rezultatul deciziilor pe care le iei însă ce îți pot spune este că, din experiență, cam tot ceea ce ne punem ca intenție viața are grijă să ne ofere oportunitățile pentru a

Acest program te ajută să intri în contact cu tiparele tale benefice și nebenfice astfel descoperind care sunt nevoile tale adevărate. De aici îți este mult mai ușor pentru a îți da seama de traseul benefic al vieții tale și de a îl urma. Programul îți oferă uneltele, ce faci cu ele este alegerea ta însă a avea oameni alături care îți susțin procesul face ca alegerile tale să fie mult mai ușoare.

Este suficient PROGRAMUL acesta pentru a mă decondiționa mental și emoțional

Procesul decondiționării este un proces de-o viață. La ce te ajută acest program este să îți creezi obiceiurile benefice ție astfel încât să poți trece mult mai ușor prin provocările vieții. Te ajută ca în timp, să îți echilibrezi toate ariile vieții tale și astfel să fii în cât mai mult timp în starea de flux. Primele rezultate le simți rapid însă e nevoie de răbdare și timp pentru a le integra și astfel pentru a beneficia de ele din ce în ce mai mult în viața ta. Acest program este menit să îți ofere uneltele pentru a intra pe un făgaș benefic ție și semenilor tăi astfel primind tot ce ai nevoie (pentru că îți atragi aliații potriviți) pentru a trăi cu adevărat bine.

Cu ce mă ajută participarea la un astfel de program?

O să fiu sincer și direct, dacă ai o astfel de întrebare e foarte posibil ca acest program să nu fie (încă) pentru tine. Cu toții ne dorim o viață mai bună și în funcție de alegerile pe care le-am făcut în trecut, ne-am făcut “datorii” pe care acum le plătim. A trece printr-un proces de  decondiționare mentală și emoțională ne ajută să ne oprim din a face datorii (inutile) și ne creează bazele pentru a cunoaște prosperitatea internă astfel încât pentru a o manifesta și în exterior.

Dorești să îți schimbi percepția asupra vieții și să îți descoperi potențialul tău ascuns?

Dacă DA, bine ai venit printre noi!

Drumul nu este întotdeauna lin și presupune de obicei a face 2 pași înainte și 1 înapoi. Ce îți propun nu este un drum ușor, cu siguranță vor apărea situații dure, câteodată foarte dure, situații menite să te confrunte cu efectele deciziilor tale trecute și efectul deciziei de a părăsi trecutul pentru a trăi într-un prezent benefic ție. Descoperirea potențialului ține de procesul înlăturării tiparelor nebenefice și astfel blocajele se crapă până ajung să se spargă lăsând cale liberă între noi și potențialul nostru nativ.

Dacă dorești să te înscrii la acest program, te rog să completezi formularul de mai jos și te voi contacta pentru o discuție online (videoconferință) de 30 de minute pentru a ne cunoaște și pentru a descoperi dacă într-adevăr acest program este pentru tine și dacă motivația ta este suficient de puternică pentru ceea ce va urma.

Ai întrebări?

Mă poți contacta direct pe facebook: https://www.facebook.com/orlando.stoicescu ori pe adresa de email de mai jos:

Adresa email