PILULA ROȘIE

Evoluția personală nu începe cu un DA ci cu un NU

Autor: Orlando Stoicescu 

Orice fel de informatie este inteleasa in functie de nivelul persoanei care o intelege, asa ca pozitivismul a fost inteles de cei mai multi ca fiind un mare DA – DA la viata, DA spre bucurie, DA spre a trai bine insa nimic despre NU. NU a fost luat de urechi si pus pe coji de nuci in fata tuturor, NU a devenit un paria pentru cei care au imbratisat tainele dezvoltarii personale.

Problema e ca traim in dualitate iar DA nu poate singur, are nevoie de NU pentru a exista si rolul acestei postari este de a aduce inapoi valoarea lui NU. NU ai cum sa traiesti bine (deci deconditionat) fara sa spui NU si asta trebuie sa faci.

Primul pas este sa spui NU la absolut tot ceea ce nu este pentru tine. Dupa ce ai invatat la ce sa spui NU, d-abia atunci poti spune cu adevarat DA. DA vine doar dupa ce ai invatat sa il spui pe NU.

Daca se supara cineva, sa fie sanatos, nu uita – esti responsabil/a doar pentru tine. Mai e insa o problema, cum inveti la ce sa spui NU. Exista 2 metode testate de mine pe care le stiu si recomand:

  1. Observa-te si din incercare in incercare (prin care se mai strecoara si mai multe nereusite) o sa iti dai seama
    2. Folosirea unui cadru de referinta care iti arata modul in care esti construit/a si cum sa ajungi in situatia sa iei decizii bune pentru tine si cunosc 2 unelte care pot fi folosite in aceasta directie (Cheile Genelor si Human Design)

Oricare varianta ai alege, nu uita – evolutia ta incepe doar cand incepi sa spui NU la tot ceea ce nu este pentru tine pentru a crea spatiu pentru la ce vei spune DA in viitor.

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.