PILULA ROȘIE

Despre statutul de victimă

Autor: Orlando Stoicescu 

A fi sau a nu fi victima? Asta e intrebarea de astazi iar cei mai multi deja si-au raspuns si aleg sa fie. Chiar daca nu vor. Chiar daca nu stiu asta. Insa au ales.

Starea de victima este o stare de frecventa joasa (daca e sa citam harta constiintei a lui David Hawkins, o regasim sub nivelul 200). Ce se intampla cand sunt victime? E simplu, ne dam puterea, considerand astfel ca puterea e in afara noastra. Asa ca ajungem sa credem ca viata, apropiatii, situatiile, sotul / sotia, seful/sefa, traficul, orasul, tara, chiar Dumnezeu au ceva de-a face cu prezentul nostru. Sunt unii oameni care duc lupta in exterior si devin abuzatori numai ca acestia tot victime sunt, victime ale propriei suferinte.

Intr-adevar, trecutul ne-a lasat urme insa prezentul este al nostru si avem de facut o alegere – suntem victime sau facem pasul inspre curaj. CURAJUL este prima stare de frecventa inalta unde exteriorul nu mai conteaza si tot ce trebuie sa faci este sa ai curaj sa te iubesti, sa te incurajezi, sa te uiti in oglinda cu iubire si compasiune, sa te ierti, sa plangi, sa urli daca este nevoie, SA TRAIESTI! Sa traiesti cu adevarat. Te supara tara? Te supara seful? Te supara sotul / sotia? Te-a parasit? Te simti abandonat/a? Simti ca totul e impotriva ta?

CURAJ!

Orice stare sub curaj este modalitatea prin care ne pastram starea de victima.

Cand inveti sa ai CURAJ viata devina respirabila. Si da, inveti – a prinde curaj e o practica si o poti incepe cu un simplu exercitiu – de fiecare data cand intri in starea de victima observa si da-ti seama ca esti in acea stare nedorita si ineficienta si apoi iubeste-te si ofera-ti libertatea de a NU MAI FI VICTIMA!

Asa ca ai o alegere de facut – viata plina de curaj si de iubire sau viata plina de frici, regrete, acuze, vinovatii si drame?

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.