PILULA ROȘIE

Despre problemele noastre

Autor: Orlando Stoicescu 

Pentru orice persoana, problemele sale sunt cele mai importante si unele dintre ele par de nerezolvat. Daca ne gandim ca exista probleme atunci am putea sa spunem ca exista si solutii. Eh, pilula aceasta este pentru a te intreba: dar daca nu ar exista problemele, ar mai fi nevoie de solutii?

Pai si cum facem ca problemele noastre sa nu mai conteze?

Neavand bagheta lui Harry Potter si nici puterile lui Gandalf din Stapanul Inelelor, putem proceda in urmatorul mod: ridicandu-ne nivelul de intelegere, ne vom intelege (normal 🙂 ) problemele si astfel vor ajunge sa nu mai aiba putere asupra noastra, vom creste mai mari ca ele.

Si inca ceva, solutii exterioare nu exista, toate raspunsurile sunt in interiorul nostru. Motivul? Pentru ca suntem tot timpul conectati la informatiile din sursa, suntem conectati la infinit. Exteriorul tot ce poate sa faca este sa te ajute sa descoperi asta si sa te intoarca in interiorul tau.

Si cam asta se intampla 🙂

Nu ai observat, cu cat e mai mare problema cu atat te interiorizeaza mai mult? Cu cat e suferinta mai mare, cu atat te retragi in interior pentru ca acolo sunt raspunsurile? Tot ce trebuie e sa ai rabdare si sa fii perseverent/a, raspunsurile vor veni din interior. Procesul poate dura ani de zile insa recompensa este incomensurabila.

Si dupa ce ai gasit raspunsul interior, te ridici, radiezi in exterior, iti ridici nivelul constiintei. Urci atat de sus incat problemele tale si ale umanitatii devin din ce in ce mai mici. In acel moment realizezi uniunea intre infinita intelepciune a sursei si corpul tau uman si devii expresia vie a „precum in Cer asa si pe Pamant”.

Asa ca te intreb: ai curajul de a te ridica si de a te „trezi” sau doresti in continuare sa suferi?

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.