PILULA ROȘIE

Despre prețul pe care îl plătim

Autor: Orlando Stoicescu 

Pentru ca traim in dualitate, pentru orice experienta traita exista un pret pe care, fie ca vrem fie ca nu vrem, il platim. Si pretul nu se refera doar la bani, pentru ca, paradoxal daca ai multi bani cu siguranta platesti pretul pentru ei. Tai Lopez spunea ca a fost dat in judecata de una dintre persoanele care facea curat in casa pentru ca a alunecat pe o banana. Tot el mentiona ca nimeni nu il dadea in judecata pentru asa ceva cand castiga 100.000 de dolari pe an.

Si ce e problematic e ca ne dorim mult, cat mai mult, doar prima lege a economiei este: o nevoie genereaza intotdeauna o alta nevoie. Si ce nu realizam e ca platim pretul. Vrem mai multa tehnologie, pretul platit de cei mai multi este contactul uman, vrem relatii in care sa ne pierdem si platim pretul in prietenii pe care ii alienam, vrem sa devenim persoane cunoscute, de succes si pierdem linistea, vrem bani, cat mai multi si de cele mai multe ori ne pierdem libertatea.

Secretul este echilibrul, e foarte buna si tehnologia si relatiile de calitate si succesul si banii. Si daca nu iti convine echilibrul atunci asuma-ti pretul pe care il platesti si nu uita ca ceea ce pierzi vei cauta toata viata in altii pentru ca nu vei mai gasi in tine.

Si inca ceva, orice pret ti-ai asuma acum si care ti se pare rezonabil, e foarte posibil ca in timp sa ti se para exagerat pentru ca ceea ce ti-ai dorit s-a devalorizat de aceea iti mai recomand sa nu uiti ca persoana de astazi nu va fi persoana de maine.

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.