PILULA ROȘIE

Despre odihnă

Autor: Orlando Stoicescu 

Traim intr-un mediu toxic, fie ca ne place sau nu, din pacate acesta e adevarul. Nimeni nu tine cont de limitele tale, doar programul “9 to 5” de lucru zilnic are in vedere bunastarea ta fizica, nu? Legea muncii e facuta in asa fel incat sa reglementeze ceva ce nu poate fi niciodata reglementat, ritmul unui om.

Ce e “dragut” este faptul ca suntem priviti ca pe niste masinarii, doar masina functioneaza incontinuu, are nevoie de o revizie anuala (concediu) si se mai si strica (concediu medical). Nu degeaba acest program a fost “inventat” in era industriala. Asa ca ce e de facut?

Sa ne odihnim cand simtim ca avem nevoie de odihna. 
Da, dar locul de munca nu imi permite, aud in departare.” Schimba locul de munca. “Dar”. Dar e alegerea ta.

Scopul deconditionarii este alinierea cu un drum si oameni potriviti, nu cu niste vampiri care ne “sug” zilnic pentru sangele nostru proaspat. Si marea majoritate lucreaza pentru contele Dracula.

In acelasi timp e bine sa avem grija cum ne facem programul si aici, dupa ce scriu mesajul acesta, o sa imi dau cu el in cap, sa am grija ca de la finalul lunii iulie sa imi iau zile intregi in care pur si simplu sa stau, sa ma odihnesc.

Pana atunci imi recomand si va recomand sa va odihniti de fiecare data cand corpul vostru v-o cere, acesta stie cel mai bine.

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.