PILULA ROȘIE

Despre “nu îți pasă”

Autor: Orlando Stoicescu 

O metoda de influentare emotionala este acest “nu iti pasa”. Daca l-ai auzit cel putin o data in viata cred ca ti-ai dat seama ce arma puternica e… mai ales atunci cand chiar iti pasa.

Oare este treaba celuilalt sa ii pese de noi? Daca asta credem, am pierdut!

Cand nu ne simtim puterea in interior o proiectam in exterior si consideram ca ceilalti sunt aici sa le pese, sa ne rezolve problemele, sa ne indeplineasca dorintele, ca niste duhuri din lampa. Dar nu e asa!

Si acesta este motivul pentru care aproape toti oamenii intra in relatii, sa aiba pe cineva care sa le pese de ei, sa le dea un motiv sa respire, sa traiasca. Cand insa ei considera ca cealalta persoana a facut ceva care sa arate nepasarea sa vezi razboi, zboara cratitele si farfuriile prin casa! Si daca cealalta persoana decide sa plece, a picat cerul pe ei!

Treaba noastra e sa ne pese de noi, treaba celorlalti e sa le pese de ei. Doua persoane “trezite” le pasa atat de mult de propria persoana incat aceasta “pasare” se simte in relatie. Iubirea nu se ofera celuilalt, se simte in propria fiinta. Aceasta este radianta noastra, ceea ce suntem aia radiem, de aceea atragem persoane care seamana cu noi…

Si sa ne iubim este un PROCES DE INVATARE! Este procesul ridicarii nivelului constiintei si doar doua persoane cu un nivel ridicat de constiinta sau doua persoane pe acest drum al ridicarii nivelului se pot iubi profund. Pentru restul iubirea este superficiala si dureaza putin si se mai simte la ocazii (de obicei in pat – dar si acolo pentru o perioada de maxim cativa ani).

Ce nu inteleg oamenii ca procesul de invatare, mai ales la inceput, doare. Iubirea la inceput doare (doar traim in dualitate). Si nu exista varsta la care sa incepem acest proces, exista doar dorinta dar de acolo asteapta-te la ce e mai rau. Pentru ca celorlalti nu o sa le pese, nu au cum!

Si asa vei descoperi cum sa mergi din nou, cum sa respiri din nou si sa iti re/descoperi puterea. Tie iti pasa de tine?

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.