PILULA ROȘIE

Despre natura noastră umană

Autor: Orlando Stoicescu 

Gasim in toata lumea diverse practici esoterice care iti promit ca iti vei descoperi adevarata natura, ca te vei trezi si poate vei cunoaste si iluminarea. Majoritatea acestor practici sunt periculoase pentru unii oameni care le iau ca o metoda de a fugi de natura lor umana. Sa iti deschizi al treilea ochi, sa faci calatorii in corpul astral, sa „iti trezesti” energia kundalini”, o multitudine de practici Yoga si multe multe altele sunt pentru acestia doar metode de a fugi.

Ca s-au inregistrat cazuri in care oamenii „au luat-o razna”, e deja un fapt cunoscut.

Se mai observa un fenomen printre acesti oameni, pur si simplu nu se mai pot reintegra in societate pentru ca energia lor este atat de sus (in termeni tehnici spre Ajna si coroana) incat corpul se imbolnaveste si relatiile cu ceilalti decad. Acesti oameni chiar daca sunt in cautare de echilibru gasesc reversul sau / si devin profund dezechilibrati.

De ce am scris aceasta postare? Pentru ca mai primesc mesaje sau comentarii in care sunt intrebat de ce vorbesc de suferinta sau de ce vorbesc de starile joase in loc sa ma indrept vertiginos catre cele inalte si sa raman acolo. Sa nu mai vorbesc despre dualitate ci despre non-dualitate. Sa nu mai aduc in vedere faptul ca omul este o fiinta incredibil de complexa ci ca natura noastra este simpla si nu se afla in acest corp.

Motivul pentru care vorbesc despre starile joase si despre suferinta e simplu: Nu mi-e frica de ele, de fapt nu imi mai este frica de ele. Am observat, din experienta, ca echilibrul il gasesti prin integrarea starii superioare in starea joasa, nu prin fuga in afara corpului. Si asta fac cei mai multi care se afla pe „calea spiritualitatii”. Se ascund de propria lor natura, si-o reneaga.

Ca tot „predic” deconditionarea mentala si emotionala, scopul acesteai nu este sa traiesti in extaz, pentru ca asta ne-ar omori rapid. Scopul este adaptarea la mediu si a fi bine indiferent de starea pe care o ai in interior, a nu te mai identifica cu ea ci a observa si a te bucura de ceea ce observi.

Inca ceva, starile joase nu sunt in noi, sunt „in camp”, sunt manifestate colectiv si noi tot ce facem e sa le preluam, la fel ca starile inalte. Singura problema e ca majoritatea oamenilor de pe aceasta planeta s-au stabilizat la un nivel jos si de aceea ne simtim bombardati de ele (mai ales de dorinta, furie si mandrie).

Nu ai cum sa le blochezi, ai insa cum sa le intelegi si atunci cand vin sa stii ce sa faci cu ele. D-abia atunci puterea ta se manifesta, altfel este doar inca o metoda prin care fugim de noi.

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.