PILULA ROȘIE

Despre modul în care învățăm să trăim cu adevărat bine

Autor: Orlando Stoicescu 

Ce face un sportiv pentru a se mentine in forma? Se antreneaza, nu? Si sportivii de performanta se antreneaza zilnic. Daca vrei sa performezi, e nevoie de devotament, de practica.

Vrei sa te deconditionezi mental si emotional? Atunci practica observarii trebuie sa devina practica zilnica.

Vrei sa ai parte de stabilitate financiara? Atunci obiceiurile sanatoase financiare trebuie sa devina practica zilnica.

Vrei sa te mentii la o greutate nominala? Atunci obiceiurile culinare sanatoase trebuie sa devina practica zilnica.

Vrei sa involuezi, sa intri in profunzimea ta, sa iti simti esenta? Atunci practica energetica (spirituala) trebuie sa devina practica zilnica.

Vrei sa ai o sotie / un sot fericita/a? Atunci a ii face ziua mai frumoasa trebuie sa devina o practica zilnica.

Vrei sa … orice? Atunci practica zilnica este necesara.

In prima faza, nu vei reusi, asta e sigur, insa daca te lasi pentru ca nu ai reusit din prima inseamna ca deja ai pierdut. Practica zilnica vine natural in momentul in care rezoneaza cu tine si cu valorile tale si cu simturile tale, de aceea observa-te, practica non-actiunea si usor, usor iti vei creea practici zilnice sanatoase.

In procesul de deconditionare, pe care l-am documentat, am observat ca intr-adevar (nu eu am fost primul care a facut-o), in anul 2 incep sa apara aceste practici zilnice. Ceea ce in primul an parea imposibil, in anul 2 e deja natural.

Tu iti doresti sa traiesti bine?

O zi frumoasă plină de obiceiuri sănătoase,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.