PILULA ROȘIE

Despre destin

Autor: Orlando Stoicescu 

Eh, iata un subiect care poate fi discutat intr-o gramada de moduri asa ca astazi o sa va prezint propria perspectiva. Indiferent daca am sau nu dreptate (este oricum irelevant in dualitate) scriu ce consder ca e important de mentionat atunci cand vorbim despre destin.

Si totul porneste de la faptul ca suntem niste actori de Oscar sau de P’alme D’or  🙂

De ce?

Pentru ca suntem in aceste vehicule numite corpuri si jucam un rol si fiecare rol este genial. Pe bune, daca ne-am vedea in anumite momente, ne-am aplauda singuri  🙂 Suntem dramatici, suntem comici, suntem emotionali, suntem in toate modurile cu putinta. A fi „trezit” inseamna doar a vedea acest rol cum se desfasoara si a-l trai, a gusta fiecare moment, a observa fiecare greutate si a descoperi ce inseamna sa fii om.

Deci destinul pentru mine este acest rol pe care il invatam din mers, e o improvizatie totala, e o nebunie totala. Daca ne identificam cu rolul, pierdem din esenta si normal ca ne apuca depresia, pentru ca rolul nu e menit sa fie usor. In Cheile Genelor observam si de ce – fiecare om are de echilibrat 2 opozitii pentru a obtine echilibru in mediul exterior si tot 2 opozitii pentru a obtine echilibru interior. Niciun om nu este scutit de asta, chiar daca unii dintre noi ne uitam pe facebook la altii si credem ca sunt perfecti.

Doar ne jucam rolul, la fel ca ceilalti. Si fiecare rol are partile sale bune si pretul pe care il plateste pentru asta. Unii oameni au mai multi bani dar probleme imense pe relationare, altii poate nu au bani dar sunt incredibili in relationare, altii poate au bani si relatii dar au un handicap fizic, altii poate nu au nimic din ce am spus mai sus dar au o inima de aur.

Cu totii ne jucam rolul, cu totii avem ceva de echilibrat, de aceea va recomand sa nu va mai uitati la altii si sa-i considerati perfecti. Nimeni nu e perfect, destinul nu e perfect insa merita jucat pentru ca la final vom primi premiul mult visat, constiinta noastra se va intoarce imbogatita de experienta traita in vehicul si va avea ce „povesti” celorlalti. Pana atunci chiar daca ne place sa fim “critici de film”, nu mai bine ne jucam rolul?

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.