PILULA ROȘIE

Despre “De ce primesc numai persoane cu care nu mă potrivesc”?

Autor: Orlando Stoicescu 

Intr-o pilula anterioara mentionam legea opozitiei si ca mai intai primim ceea ce nu ne dorim ca d-abia apoi sa primim ce avem nevoie. Motivul pentru care se intampla asta e simplu, pentru ca nu am stii ce e ziua fara noapte, avem nevoie sa stim mai intai ceea ce nu e pentru a putea recunoaste ceea ce e.

Hai sa mergem si la nivel macro, traim intr-o lume in continua schimbare care evolueaza trecand mai intai prin mai multe iteratii nefunctionale pentru a ajunge la unele functionale care si acelea vor fi declarate nefunctionale in timp. Traim intr-o lume in continua schimbare si schimbarea este data de descoperirea a ceea ce nu (mai) functioneaza.

La fel se intampla in cazul relatiilor, mai intai vei trece prin ceea ce nu e ok pentru a descoperi ceea ce e cu adevarat ok pentru tine. Si sunt persoane care se plang „de ce nu gasesc pe cineva?”

Motivul e simplu: pentru ca cel mai probabil te-ai blocat in ceea ce nu era ok, poate ai suferit foarte mult si nu mai accepti schimbarea. Si daca nu esti in ritm cu ceea ce viata iti ofera, nu mai poti vedea oportunitatile sau vei accepta cam orice iti da, numai sa nu te mai simti singur/a. Dar nu asta e solutia. Te-ai blocat!

Inca ceva, poate dura si ani pana sa ajungi la persoana potrivita asa ca rabdarea este esentiala. „Dar NU am rabdareee” ar spune unii. Pai cum sa aiba altcineva rabdare cu tine daca tu nu ai 🙂 „Dar vreau acum!” Probabil daca ai primi nu ar fi timpul potrivit si oricum vei pierde acea relatie.

De aceea in procesul de deconditionare mentala si emotionala invatam cum sa intram in ritm cu schimbarea, sa devenim adaptabili si sa invatam sa avem rabdare.

„De ce sa avem rabdare?” Pentru ca ceea ce e pentru noi e pus deoparte.

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.