PILULA ROȘIE

Despre cum vrem să fim iubiți dar să nu suferim

Autor: Orlando Stoicescu 

Cand auzi de iubire, nu te gandesti la suferinta insa daca iti spun ca cele doua coexista, ma crezi? Daca intrebi diversi oameni vor spune ca nu vor sa (mai) sufere pentru ca doare dar aceiasi vor sa fie iubiti si sa simta iubire.

Si acum intrebare: cum sa simti iubire daca tu ai zidurile puse, daca blochezi ce vine din exterior pentru a nu suferi? Pentru a simti iubirea e important sa devii din ce in ce mai sensibil, sa fii capabil/a sa simti. Pentru a iubi, de cele mai multe ori, e necesar sa suferi. Si pentru a avea curajul sa iubesti e nevoie sa te imprietenesti cu suferinta, sa o intelegi, sa observi ca nu e bau bau-ul. Pentru a iubi e nevoie sa ai curajul sa accepti schimbarea neplacuta care poate veni maine.

Cei mai sensibili oameni au fost intotdeauna artistii si aici nu ma refer doar la cei care au aceasta profesie ci la artistii vietii, la cei care au trait cu intenstitate totul. S-au lasat atat de patrunsi de viata incat au reusit sa transmita starile mai departe, prin povesti, poezii, melodii. Au reusit sa transmita iubirea din suferinta lor.

Daca noi suntem iubire inseamna ca iubirea are niveluri. De fapt nivelurile de constiinta ale lui Hawkins se refera la nivelurile iubirii si cum sa ajungem sa o simtim din ce in ce mai puternic. Un om insensibil, poate simti iubirea insa superficial. Un om sensibil care are CURAJUL sa treaca prin orice stare, o simte atat de puternic incat ii lumineaza calea, o intelege.

Acest mesaj este scris si pentru mine (nu stau sa gandesc ce scriu ci doar scriu, deci apoi stau si citesc alaturi de tine ce a iesit) si pentru cei care cauta refugiul intr-o relatie, pentru a scapa de suferinta, pentru a fugi de ea. Acestora si mie le spun ca intr-o relatie vei gasi si suferinta pentru ca iubirea este si suferinta. Fericirea vine din dansul elegant intre bucurie si suferinta, din alchimizarea acestor stari opuse.

Pentru a iubi si a simti iubirea oriunde, in orice, e nevoie sa te lasi, sa te “predai” starilor, sa le lasi sa treaca prin tine si sa le observi. Nu cauta doar o parte, pentru ca in dualitate una o contine si pe cealalta.

Asa ca de fapt ce cauti intr-o relatie?

Weekend plin de iubire,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.