PILULA ROȘIE

Despre cum ne îndeplinim dorințele

Autor: Orlando Stoicescu 

Suntem oameni deci avem dorinte, unele mai mari unele mai mici. Si observam pe parcursul vietii ca pe unele ni le indeplinim temporar, pe altele permanent ca altele sa nu ni le indeplinim deloc. Secretul sta in cele pe care ni le indeplinim permanent, acolo este cheia. Poate ai bani destui sau poate intotdeauna ai atras persoane pline de compasiune si umanitate in viata ta sau poate intodeauna ai avut prieteni pe care sa te poti baza.

Aria unde tu stai cel mai bine iti arata calea catre a iti indeplini natural si celelalte dorinte? De ce? Pentru ca de primit primim intotdeauna ceea ce ne dorim numai ca daca nu suntem pregatiti dispare mai repede decat a aparut. Poate primim bani si apoi ne trezim ca i-am cheltuit pe toti, poate primim o relatie WOW care s-a terminat brusc sau poate ai vrut prieteni, i-ai primit insa apoi te-ai trezit ca ai ramas si fara ei. Daca in acest moment ai renuntat sau crezi ca nu esti facut/a pentru asta ai pierdut jocul.

Studiind fenomenul sincronicitatilor, mai ales pe pielea mea, am observat ca de primit primesc intotdeauna ceea ce cer. Nu primesc in moment, poate dura un timp (cateva saptamani sau luni sau pentru dorinte mari, cativa ani) dar de primit primesc garantat. Si nu e valabil doar pentru mine ci e valabil pentru toata lumea. Cu totii primim ceea ce ne dorim.

De aceea daca iti doresti sa suferi (constient sau mai ales INCONSTIENT) vei suferi, daca doresti sa ramai sarac/a pentru a iti dovedi tie si celorlalti ca traiesti intr-o tara de rahat si ca ai un job de rahat vei ramane sarac/a, daca iti doresti sa nu ai prieteni pentru ca vrei sa iti dovedesti ca soarta ta e sa te izolezi, asa va fi.

Tu devii cine iti doresti sa devii. Ai inteles smecheria?

Sa revenim la aria sau ariile unde te descurci bine: daca ai bani constant si care vin usor inseamna ca deja respecti tiparele care sa te ajute sa fii in acea situatie. La fel si cu relatiile, daca ai o relatie foarte buna si implinitoare care iti usureaza viata inseamna ca deja respecti tiparele care te-au adus in acea situatie. Daca ai prieteni buni pe care te poti baza, esti expert in acele tipare.

Pentru a iti indeplini dorintele e necesar sa devii expresia dorintei tale. Daca vrei iubirea, fii iubire, iubeste mai mult, iubeste tot, daca vrei relatii bune, fii omul care intretine relatii bune, care ii ajuta pe ceilalti sa aiba relatii mai bune, daca vrei prieteni, fii prietenia, fii prietenos cu oamenii si te asigur ca nu vei mai avea nevoie de niciunele vreodata. Daca vrei bani, il poti lua exemplu pe un anumit personaj cunoscut din Pipera si observa relaxarea lui cand vine vorba de bani. A devenit expresia banilor si de aceea nu are probleme cu ei.

Spuneam in urma cu mai multe pilule ca dorinta e grea si ca doar atunci cand cunosti lejeritatea din spatele dorintei, te poti bucura cu adevarat de indeplinirea ei. Asa ca invata sa fii lejer, lasa crisparea deoparte si „TREBUIE SA AM-ul” si relaxeaza-te si invata. Si usor, usor dorinta ta se va indeplini si vei avea si uneltele necesare pentru a o stabiliza in viata ta si astfel va fugi mai greu sau deloc 🙂

Iti doresc sa iti traiesti viata cu usurinta,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.