PILULA ROȘIE

Despre creativitate

Autor: Orlando Stoicescu 

Acum aproximativ o luna i-am scris intr-un comentariu lui Viorel Hluscu faptul ca m-a inspirat sa scriu o postare despre creativitate. Nu am scris-o, pana acum.

Motivul este legat de Saturn 🙂 O sa ziceti ca am luat-o razna, poate asta e adevarul, asa ca o sa va spun ce s-a intamplat. Fiind in plin proces de deconditionare si deschidere fata de energia din jur, simt puternic in momentul in care astrele „isi fac de cap”. Nu sunt un mare cunoscator de astrologie clasica (stiu doar bazele), de aceea habar n-am avut ca Saturn a intrat in retrograd in 6 aprilie (nu stiu miscarea astrelor pe de rost si ma interesez doar la nevoie si de obicei dupa ce „isi fac de cap”). Am aflat undeva prin mai de aceasta retrogradare si a fost foarte ciudat pentru ca la inceputul lui aprilie am avut o lectie foarte dura de invatat si aplicat. Aceasta lectie m-a cam stors intreaga luna aprilie si era despre cheia/poarta 1 pe care o am in Saturn (in profilul Human Design) – creativitatea / energia masculina.

Lectiile despre poarta 1 au continuat apoi si asa s-au nascut pilulele. Se spune despre Saturn ca ceea ce ai activ acolo ti se ia daca nu inveti lectia, Saturn este despre disciplina. Pentru ca se pare ca am facut ceva „bine” dupa acea luna aprilie horror am primit creativitate din belsug, deci eram pe drumul cel bun.

D-abia ieri, 24 august am inteles cu adevarat ce inseamna creativitatea, ce inseamna energia masculina si care este conexiunea sa cu energia feminina. Am inteles ca am puterea nemarginita de a crea absolut orice, creativitatea supune trecutul si prezentul si creeaza viitorul. Creativitatea este puterea de a desena viitorul, am simtit in celule ca suntem capabili sa ne cream orice viitor dorim, ca avem aceasta unealta in arsenal.

Creativitatea este legata de a simti atat de bine prezentul si ce se intampla ACUM, creativitatea este despre a citi in moment campul colectiv, de aceea creativitatea este spontana si dispare la fel cum apare. Am observat si in cazul ideilor pe care le am pentru aceste pilule, dispar in maxim 5 minute daca nu le notez (am „pierdut” o multime de idei „geniale” pentru ca nu le-am notat 🙂 )

Se spune ca energia feminina e receptivitatea, iar omul puternic (si deci creativ) este receptiv pentru ca femininul este opozitia si partenera masculinului . Am simtit cum energia masculina (creativitatea/creatia) este ca un om neclintit in adierea vantului. Doar cand esti neclintit simti cu adevarat ce e in jurul tau. Doar cand esti neclintit esti cu adevarat receptiv, daca te misti, ai pierdut esenta. A accesa masculinul din tine este sa stai nemiscat si sa simti in acea stare de neclintire, de aceea si recomand de ceva vreme NON-ACTIUNEA. Stai neclintit/a si vei accesa lectia, pentru ca o receptionezi, te misti si pierzi „transmisiunea”.

Creativitatea nu este legata de imaginatie dupa cum cred multi, imaginatia fiind suferinta transformata in arta si este un talent legat de colectiv, imaginatia e pentru ceilalti doar suferinta nu este individuala cum credem, ci este colectiva, creativitatea pe de alta parte este legata de individ, este personala, este rece, este doar a ta si e despre a simti prezentul pentru a forma viitorul.

De ce am mentionat mai sus data 24 august? Pentru ca 24 august este ultima zi de Saturn in retrograd si exact in ultima zi s-a completat lectia care a inceput in aprilie. La fel ca inceputul retrogradului, habar n-aveam de finalul sau 🙂 Dupa ce am simtit ce v-am scris mai sus si s-au legat piesele de puzzle (au fost mult mai multe, probabil material de zeci de pilule), mi-am adus aminte de Saturn si atunci am realizat ce s-a intamplat si de ce.

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.