PILULA ROȘIE

Despre corpul nostru

Autor: Orlando Stoicescu 

Cat de mult iti iubesti propriul corp? De obicei finalizam pilula cu o intrebare in genul insa de data aceasta ti-o adresez de la inceput. Indiferent daca esti o persoana “spirituala” sau nu, putem cu totii considera ca propriul corp reprezinta vehiculul cu ajutorul caruia traim.

Daca avem grija de acest vehicul si il oferim combustibilul de care are nevoie atunci ne putem trai viata la adevaratul potential. “Mens sana in corpore sano” nu este doar o zicala, este un stil de viata.

O recomandare: traieste viata cu usurinta, poarta-ti corpul cu usurinta doar cred ca ai observat ca atunci cand ai parte de stres, corpul se incordeaza. Viata nu merita traita fiind tot timpul incruntati si obositi, dupa cum ne “invata” la scoala si mediul de afaceri. Viata nu merita traita cu deadline-uri si in sedinte interminabile. Viata nu merita traita intr-un birou cu program fix de la 9 la 5, exact in perioada in care avem parte de soare.

Am ajuns sa traim intr-un corp atat de stresat ca avem nevoie de stimulente: cafea, alcool sau chiar medicamente pentru a rezista.Si rezistam din ce in ce mai greu, corpul nostru rezista din ce in ce mai greu. Bolile grave sunt in crestere alarmanta, oamenii sunt din ce in ce mai depresivi, simtim ca pierdem controlul. Asta pentru ca ne depasim limitele fizice si daca asta pe termen scurt poate fi benefic, pe termen lung ne omoara.

Asa ca ai de ales cum vrei sa iti traiesti viata: ai grija de corpul tau, il respecti, rasfeti si iubesti sau alegi sa nu te intereseze sau sa iti spui minciuna ca daca altii functioneaza stresati tu de ce sa nu o faci?

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.