PILULA ROȘIE

Despre compatibilitatea în cuplu

Autor: Orlando Stoicescu 

Avand in vedere faptul ca lucrez cu profilele oamenilor, sunt intrebat des de compatibilitate. Raspund de fiecare data ca subiectul acesta este irelevant pentru ca de la un punct incolo, compatibilitatea nu mai exista si daca exista, reprezinta doar punctele care la inceput par a uni cei doi oameni ca apoi sa fie ceea ce de fapt distrug relatia. Ceea ce ne place la o persoana poate deveni, in timp, motivul pentru care nu o mai suportam.

Traind in dualitate, ceea ce ne apropie este ceea ce in acelasi mod ne indeparteaza asa ca sa te intrebi de compatbilitate intr-o relatie nu te ajuta. Intr-adevar intr-o relatie este recomandat sa existe atractie (este punctul de pornire) dar de acolo totul depinde de nivelul fiecaruia.

Daca amandoi aleg sa creasca impreuna in relatie, punctele care ii leaga si cele care ii despart fuzioneaza si devin magnetul care ii tine. Compatibilitatea si lipsa ei devin punctul de sudura a relatiei in care ambii evolueaza individual, oferindu-si sprijin reciproc “la bine si la rau”.

In cazul in care cauti o persoana cu care sa fii compatibil, pune-ti intrebarea daca nu cumva vrei un salvator sau o salvatoare, o persoana catre care sa descarci cam tot ceea ce consideri ca nu poti face. Nu cumva vrei un/o hamal/a pentru problemele tale pentru care nu ai curajul sa le infrunti? Nu cumva doresti sa profiti (constient sau inconstient) de acea persoana si de abilitatile ei. Nu cumva vrei un corp gazda pentru parazitii tai? E posibil sa fie asa, e posibil sa fie nu insa aceste intrebari ma ajuta si pe mine enorm si mi le adresez de fiecare data. Daca raspunsurile tale sunt, nu – excelent, poti merge mai departe.

Chiar daca pot parea dure, intrebarile de mai sunt absolut necesare pentru a ne oferi curajul sa avem o viata cu adevarat buna alaturi de oameni cu care sa ne bucuram de experienta, nu carora sa le ingreunam viata si (cum traim in dualitate) sa ne-o ingreuneze si ei pe-a noastra.

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.