PILULA ROȘIE

Despre ceea ce postăm pe Facebook

Autor: Orlando Stoicescu 

Odata cu explozia internetului si mai ales a retelelor de socializare, am ajuns sa ne largim audienta si sa comunicam nu doar catre cei apropiati ci si catre cunostnte si necunoscuti. Ca orice in dualitate, si acest fapt poate fi un dar sau un cosmar.

Motivul este pentru ca, fara sa vrei, esti ceea ce postezi si cum cine se-aseamana se-aduna, daca postezi mesaje in care te plangi despre cat de groaznici sunt politicienii vei atrage persoane care au tendinta sa se planga, daca postezi mesaje pline de ura vei atrage persoane pline de ura, daca postezi mesaje incurajatoare vei atrage persoane care o sa te incurajeze. Si uita asa se formeaza cercul de prieteni virtuali care te urmaresc si comenteaza.

Efectul secundar pe care l-am observat dupa ce am inceput sa postez despre ridicarea nivelului de constiinta, Human Design, Cheile Genelor si deconditionare mentala si emotionala a fost ca o mare parte dintre cei care ma urmareau au disparut, in locul lor aparand oameni noi care sunt pe acelasi drum ca si mine. Au disparut discutiile stupide si contrazicerile din rubrica de comentarii si am inceput sa fiu cautat de persoane de foarte buna calitate.

Astfel mi-am confirmat o parte din intelepciunea regasita in Cheile Genelor, pentru cunoscatori – opozitia dintre cheia 11 si 12, care spune ca a iti mentine idealul si a merge pe acel drum va face sa dispara din jurul tau toti oamenii in afara de cei care conteaza, a ramane in mediocritate si obscuritate va face ca langa tine sa ai multi oameni care tot ce vor face este sa iti consume din energie si sa iti testeze limitele (mai ales ale rabdarii  🙂 ).

Asa ca te invit sa iti faci o evaluare a ceea ce postezi pe facebook si daca nu ai facut-o pana acum, sa decizi care va fi idealul inalt pe care il vei urmari cu ajutorul acestei retele de socializare.

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.