CE ESTE DECONDIȚIONAREA MENTALĂ ȘI EMOȚIONALĂ?

MEMBRII AI GRUPULUI DE SUPORT PENTRU PERSOANELE CARE AU ALES DRUMUL DECONDIȚIONĂRII MENTALE ȘI EMOȚIONALE

Majoritatea tiparelor pe care le respectăm și pe care le considerăm parte a identității noastre sunt doar condiționări inconștiente care de cele mai multe ori nu ni se potrivesc.

Procesul de decondiționare mentală și emoțională te ajută să le aduci la suprafață, oferindu-ți posibilitatea să alegi pe care le păstrezi și la care renunți astfel oferindu-ți libertatea de a îți trăi viața într-un mod cât mai confortabil cu putință

persoane urmăresc activitatea paginii de facebook DME

Un scurt cuvânt înainte

Salutări și bine ai venit pe tărâmul decondiționării mentale și emoționale. Sunt Orlando Stoicescu și recomand oricui să își găsească propria-i metodă prin care să își cunoască potențialul și astfel să își îmbunătățească viața interioară cât și cea exterioară, relațiile și să descopere ce înseamnă cu adevărat prosperitatea.

 

În cazul în care ai nevoie de o mână de ajutor, poți citi ce am scris mai jos și dacă rezonează cu tine, alegerea va fi a ta: 

Cele 3 căi ale decondiționării

CALEA 1

Metoda psihologică – OBSERVAREA

Folosind non-acțiunea și observând modul în care îți trăiești viața, în timp, vei conștientiza care sunt tiparele și vei alege în cunoștință de cauză. În același timp viața ta devine o meditație în mișcare și observi că ceea ce ți se întâmplă nu este deloc întâmplător.

CALEA 2

Metoda MATRIȚEI

Având o referință legată de modul în care ești construit/ă, abilitățile tale native, potențialul tău ascuns, poți experimenta viața la un nivel de confort pe care nu îl considerai posibil. Cum? Simplu, începând să refuzi ceea ce nu ți se potrivește.

 Prin această metodă, vei trăi viața în ritmul tău natural și astfel vei alege în jurul tău doar persoane și situații care îți sprijină acest ritm.

Pentru această metodă folosesc profilele Cheile Genelor și Human Design care îți arată cu o precizie remarcabilă modul în care ești construit/ă, abilitățile tale, zonele cele mai vulnerabile și multe, multe altele.

CALEA 3

Metoda combinată
(Calea de mijloc)

Este metoda pe care o folosesc personal și o recomand celor cu care lucrez. Este metoda care îmbină observarea cu propriul profil, astfel verificând informația pe care o regăsim în matriță (profil).

Cu ajutorul acestei metode pe care o documentez cu ajutorul propriei experiențe și a experienței celor cu care lucrez, ai șansa de a-ți cunoaște adevăratul potențial și a-ți trăi bine viața.

În afară de Cheile Genelor și Human Design folosesc des harta conștiinței a lui David Hawkins, piramida lui Maslow + alte unelte pe care le consider relevante.

Exemplu 1 de lucru cu profilul – Despre integritatea noastră și a celorlalți (înregistrare dintr-un live pe platforma Facebook – click pe imaginea de mai jos pentru a viziona clipul)

Exemplu 2 de lucru cu profilul – Despre responsabilitatea pe care ne-o asumăm față de ceilalți (înregistrare dintr-un live pe platforma Facebook – click pe imaginea de mai jos pentru a viziona clipul)

ETAPELE DECONDIȚIONĂRII:

ETAPA I – Eliminarea condiționărilor care nu ni se potrivesc (dezintegrarea mecanismelor de apărare vechi – ex: reacții mentale ori emoționale)

ETAPA II – Descoperirea noilor unelte (crearea unor noi mecanisme de protecție pozitive bazate pe trasarea unor limite sănătoase)

ETAPA III – Alinierea interioară și exterioară pentru crearea noului stil de viață

ETAPA IV – Inițierea noului stil de viață

ETAPA V – Descoperirea puterii interioare, încrederii în sine și cunoașterea potențialului (înlăturarea dependențelor)

ETAPA VI – Testarea puterii interioare

ETAPA VII – Integrarea

NOTĂ: Aceste etape nu se pot iniția mental ci reprezintă efectele trecerii prin proces. Odată aleasă calea, este suficient doar să rămâi pe ea și vei observa și modul în care treci prin etape.

Întrebări

Întrebări pe care e posibil să le ai:

Cum pot începe procesul de decondiționare?

Căile sunt trecute mai sus. Oricare dintre ele este suficientă și am postat pe facebook și youtube informații despre ele. Pentru orice fel de informații mă poți contacta folosind formularul de contact sau prin email: orlando@redpill.ro

Dacă dorești însă o evaluarea personală (calea 2) în care să vorbim despre profilul tău, abilitățile și vulnerabiltățile tale și despre la ce să te aștepți în proces, urmează următorul link: https://redpill.ro/magazin/

 

E nevoie de "profesor"?

Pentru că suntem diferiți, unii oameni prind informația mult mai rapid când relaționează cu cineva, alții pot învăța și singuri (aceste particularități se regăsesc în profil). Fiecare persoană alege. Indiferent de alegere recomand oricui să treacă prin acest proces.

Am înțeles că în cazul căii 2, calculul profilului se face folosind data și locul nașterii. Dacă nu doresc să folosesc astfel de unelte, mai pot parcurge procesul de decondiționare?

Ce îți recomand e să nu crezi ci doar să experimentezi astfel trecând peste condiționarea inițială că acestea nu pot funcționa. Din experiența proprie și a celor cu care lucrez și a zecilor de mii de oameni din toată lumea care folosesc aceste profile pot spune că acestea ajută enorm în scurtarea drumului și prin înțelegerea modului în care funcționăm și cum relaționăm cu ceilalți.

Și totuși dacă nu vrei să treci peste acest tipar, nicio problema – există calea 1, calea observării.

În ce constă o sesiune individuală?

Dacă dorești să mergi pe calea a 3-a descrisă pe scurt mai sus atunci putem sta de vorbă despre cum poți începe propriul tău proces. O sesiune începe întotdeauna cu evaluarea ta și a vieții tale, cine ai fost, unde ești acum și cine vrei să devii. Apoi vom trece prin ceea ce crezi că funcționează și nu funcționează în viața ta ca apoi să le discutăm pe baza profilului tău. Vei afla cu exactitate de ce anumite lucruri funcționează pentru tine și altele nu, unde îți pierzi energia degeaba și unde și cum ar fi bine să o investești.

Vom vorbi despre echilibrarea vieții tale interioare și exterioare și care este calea pentru a-ți îmbunătăți relațiile (sau persoanele pe care le atragi). Toate acestea îți vor oferi calea către prosperitate și ce înseamnă acest concept cu adevărat pentru tine. Nu te voi învăța să faci bani sau cum să atragi persoane pentru relații romantice însă te voi ajuta să devii persoana care atrage banii necesari și relațiile potrivite.

Funcționează?

În cazul propriu – DA!  Documentez procesul din 2015 și continuă să mă uimească exactitatea etapelor (care au fost documentate de cei care au trecut prin proces înaintea mea).

Lucrez de mai bine de un an cu clienții folosind această metodă și se observă clar momentele când trec de la un pas la celălalt. Există un grup de suport pe facebook unde cei care trec prin acest proces schimbă păreri, situații și înțelepciunea dobândită prin accesarea potențialului lor.

Câteva păreri ale unor persoane care lucrează cu mine

Orlando Stoicescu reprezintă ghidul din viața mea, cel care mă ajută să mă REdescopăr și să mă REcunosc îmbinând într-o armonie perfectă Human Design și Cheile Genelor printr-o practică bazată pe exemplificare, fără rețete sau alte minunății de ritualuri, mă ghidează pe drumul minunat al decondiționării folosind doar două ingrediente de succes: experimentarea și observarea

Ana Maria

Cand am apelat la ajutorul lui Orlando, ma aflam intr-un moment greu al vietii mele. Acum, la un an de cand am aflat despre Cheia Genelor si Human Design, totul a luat o turnura pozitiva. Cu ajutorul lui Orlando am inteles ce trebuie sa schimb in viata profesionala, cea personala, sa devin independenta din punct de vedere emotional.

Ioana

Deși sunt la începutul acestei metode/științe tehnica și stilul lui Orlando chiar m-au clarificat in ceea ce ma privește, mi-e mai clar ce urmează sa fac și îl voi recomanda ca maestru sau deschizător de drum corect – aliniate- la ceea ce trebuie. Super prezentarea și explica tuturor foarte bine astfel încât toată lumea sa fie la sfârșit clarificată.

Multumesc!

Feedback primit după un webinar

Deconditionarea este un drum/o cale, nicidecum o tinta, o destinatie. Si este stiut ca o calatorie este cu atat mai placuta, cu cat ai cu cine sa o impartasesti.

Cand cel cu care calatoresti este si un ghid deopotriva, iar tu descoperi ca alaturi de el totul devine „poveste”, si ca din ce in ce mai multi sunt dornici sa faca parte din „poveste” atunci aceasta cale devine preferata, pentru ca este Bucurie, este Pace, este Placere…

Sunt pe aceasta cale de 4 ani, iar Orlando a facut ca totul sa fie usor pentru mine, sa fie placut, accesibil, amuzant si intrigant deopotriva. Ma simt in aceasta comunitate exact ca intr-o poveste, ca in Vrajitorul din OZ, care paseste pe Cararea Galbena impreuna cu voi toti, in dorinta noastra de a ne redescoperi Cine suntem cu adevarat.

Multumesc Orlando pentru ca tu esti in cea mai mare masura responsabil de placerea si bucuria cu care experimentez aceasta CALE!

Cristina

Orlando, modul în care tu împărtășești informațiile cu noi, din pasiune și cu multă dăruire, punând mult suflet, într-o atmosferă relaxantă, face că energia cu care le transmiți sa fie una benefica pentru mine, iar informațiile să se ancoreze bine in mintea mea.

Mulțumesc!

Feedback primit după un webinar

Găsești Pilula Roșie și pe Facebook:

DACĂ DOREȘTI SĂ LUCREZI CU MINE ȘI SĂ AFLI MAI MULTE INFORMAȚII DESPRE PROFILUL TĂU ȘI CUM POȚI ÎNCEPE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE:

Ai nevoie de ajutor?

Scrie-mi la adresa de email: orlando@redpill.ro sau completează formularul și îți voi răspunde în cel mai scurt timp posibil

022032