CE ESTE DECONDIȚIONAREA MENTALĂ ȘI EMOȚIONALĂ?

Majoritatea tiparelor pe care le respectăm și pe care le considerăm parte a identității noastre sunt doar condiționări inconștiente care de cele mai multe ori nu ni se potrivesc.

Procesul de decondiționare mentală și emoțională te ajută să le aduci la suprafață, oferindu-ți posibilitatea să alegi pe care le păstrezi și la care renunți astfel oferindu-ți libertatea de a îți trăi viața într-un mod cât mai confortabil cu putință.

Trăind conștient simți puterea cu care natura te-a înzestrat și modul în care “stelele se aliniază” ajutându-te să îți îndeplinești scopul pentru care ai venit aici.

Un scurt cuvânt înainte

Salutări și bine ai venit pe tărâmul decondiționării mentale și emoționale. Sunt Orlando Stoicescu și recomand oricui să își găsească propria-i metodă prin care să își cunoască potențialul și astfel să își îmbunătățească viața interioară cât și cea exterioară, relațiile și să descopere ce înseamnă cu adevărat prosperitatea.

 

În cazul în care ai nevoie de o mână de ajutor, poți citi ce am scris mai jos și dacă rezonează cu tine, alegerea va fi a ta: 

Cele 3 căi ale decondiționării mentale și emoționale

CALEA 1

Metoda psihologică – OBSERVAREA

Folosind non-acțiunea și observând modul în care îți trăiești viața, în timp, vei conștientiza care sunt tiparele și vei alege în cunoștință de cauză. În același timp viața ta devine o meditație în mișcare și observi că ceea ce ți se întâmplă nu este deloc întâmplător.

CALEA 2

Metoda MATRIȚEI

Oamenii folosesc cadre de referință (cărți / sisteme / maeștrii) de mii de ani pentru decondiționare. Având o referință legată de modul în care ești construit/ă, abilitățile tale native, potențialul tău ascuns, poți folosi acea referință ca o matriță care îți arată modul în care ești construit/ă și de acolo să te descoperi în profunzime. După un anumit timp, cadrul de referință / matrița devine irelevantă. 

Pentru această metodă folosesc profilele Cheile Genelor și Human Design care îți arată cu o precizie remarcabilă modul în care ești construit/ă, abilitățile tale, zonele cele mai vulnerabile și multe, multe altele. 

CALEA 3

Metoda combinată
(Calea de mijloc)

Este metoda pe care o folosesc personal și o recomand celor cu care lucrez. Este metoda care îmbină observarea cu propriul profil, astfel verificând informația pe care o regăsim în matriță (profil).

Cu ajutorul acestei metode pe care o documentez cu ajutorul propriei experiențe și a experienței celor cu care lucrez, ai șansa de a-ți cunoaște adevăratul potențial și a-ți trăi bine viața.

În afară de Cheile Genelor și Human Design folosesc des harta conștiinței a lui David Hawkins, piramida lui Maslow + alte unelte pe care le consider relevante.

Exemplu 1 de lucru cu profilul (metoda Matriței) –

Profilul lui Keanu Reeves

Exemplu 2 de lucru cu profilul (Metoda Matriței) –

Profilul lui Marlon Brando

ETAPELE DECONDIȚIONĂRII:

ETAPA I – Eliminarea condiționărilor care nu ni se potrivesc (dezintegrarea mecanismelor de apărare vechi – ex: reacții mentale ori emoționale)

ETAPA II – Descoperirea noilor unelte (crearea unor noi mecanisme de protecție pozitive bazate pe trasarea unor limite sănătoase)

ETAPA III – Integrarea celulară și alinierea interioară și exterioară pentru crearea noului stil de viață

ETAPA IV – Inițierea noului stil de viață

ETAPA V – Descoperirea puterii interioare, încrederii în sine și declanșarea potențialului nativ (înlăturarea dependențelor)

ETAPA VI – Testarea puterii interioare

ETAPA VII – Integrarea

NOTĂ: Aceste etape nu se pot iniția mental ci reprezintă efectele trecerii prin proces. Odată aleasă calea, este suficient doar să rămâi pe ea și vei observa și modul în care treci prin etape. 

Întrebări
Întrebări pe care e posibil să le ai:
Cum pot începe procesul de decondiționare?

Căile sunt trecute mai sus. Oricare dintre ele este suficientă și am postat pe facebook și youtube informații despre ele. Pentru orice fel de informații mă poți contacta direct folosind formularul de contact, prin email: orlando@redpill.ro sau pe facebook-ul personal: https://www.facebook.com/orlando.stoicescu

Dacă dorești însă o evaluarea personală (calea 2 și calea 3) în care să vorbim despre profilul tău, abilitățile și vulnerabiltățile tale și despre la ce să te aștepți în proces, urmează următorul link: https://redpill.ro/magazin/

 

E nevoie de "profesor"?

Pentru că suntem diferiți, unii oameni prind informația mult mai rapid când relaționează cu cineva, alții pot învăța și singuri (aceste particularități se regăsesc în profil). Fiecare persoană alege. Indiferent de alegere recomand oricui să treacă prin acest proces.

Am înțeles că în cazul căii 2, calculul profilului se face folosind data și locul nașterii. Dacă nu doresc să folosesc astfel de unelte, mai pot parcurge procesul de decondiționare?

Ce îți recomand e să nu crezi ci doar să experimentezi astfel trecând peste condiționarea inițială că acestea nu pot funcționa. Trăim în dualitate unde orice este corect și greșit în același timp, uneltele pe care le folosim sunt menite să ne focuseze atenția, atât. Din experiența proprie și a celor cu care lucrez și a zecilor de mii de oameni din toată lumea care folosesc aceste profile pot spune că acestea ajută enorm în scurtarea drumului și prin înțelegerea modului în care funcționăm și cum relaționăm cu ceilalți.

Și totuși dacă nu vrei să treci peste acest tipar, nicio problema – există calea 1, calea observării și o poți folosi doar pe aceasta pentru trecerea prin procesul de decondiționare mentală și emoțională.

În ce constă o sesiune individuală?

Dacă simți că ai nevoie de un ajutor pentru începutul sau pentru continuarea procesului decondiționării, lucrez în două moduri în funcție de nevoia fiecăruia.

1. Sesiune unică de prezentare a metodei Matriței și interpretare preliminară a profilului Human Design (unde vei primi vulnerabilitățile și puntele forte alte tale) + prezentarea modului de lucru cu Cheile Genelor + punctul de start al tuturor lucrurilor benefice în viața ta dar și a celor destructive. Sesiunea este bazată pe informație, este online (discuția va fi înregistrată audio / video) și durează 90 de minute și vei primi informația necesară pentru ca singur/ă să parcurgi procesul decondiționării mentale și emoționale. 

2. Sesiuni de coaching săptămânale, bilunare sau lunare pentru descoperirea mai ușoară a tiparelor care ne blochează în anumite domenii ale vieții noastre sau în toate. Lucrez cu persoane din domenii diferite (oameni de afaceri, medici, economiști, coach) și mă bucură faptul că indiferent de zona de unde venim, procesul este același. Sesiunea durează 60 de minute și este axată pe transformare și de adâncire a studiului interior. Sesiunea poate fi online sau față în față.

Funcționează?

În cazul propriu – DA!  Documentez procesul din 2015 și continuă să mă uimească exactitatea etapelor (care au fost documentate de cei care au trecut prin proces înaintea mea). Când vine vorba de oamenii cu care lucrez sau am lucrat, primesc feedback-uri des despre evoluția lor iar unii dintre aceștia au binevoit să lase și un testimonial mai jos.

Ce simt ca important să menționez este faptul că nu eu sunt cel care declanșează procesul în ceilalți, aceștia o fac, eu sunt cel mult un ghid care ajută la liniștirea minții în timpul procesului. Există un grup de suport pe facebook unde cei care trec prin acest proces schimbă păreri, situații și înțelepciunea dobândită prin accesarea potențialului lor.

Câteva păreri ale unor persoane care lucrează cu mine
Orlando Stoicescu reprezintă ghidul din viața mea, cel care mă ajută să mă REdescopăr și să mă REcunosc îmbinând într-o armonie perfectă Human Design și Cheile Genelor printr-o practică bazată pe exemplificare, fără rețete sau alte minunății de ritualuri, mă ghidează pe drumul minunat al decondiționării folosind doar două ingrediente de succes: experimentarea și observarea
Ana Maria

Cand am apelat la ajutorul lui Orlando, ma aflam intr-un moment greu al vietii mele. Acum, la un an de cand am aflat despre Cheia Genelor si Human Design, totul a luat o turnura pozitiva. Cu ajutorul lui Orlando am inteles ce trebuie sa schimb in viata profesionala, cea personala, sa devin independenta din punct de vedere emotional.
Ioana

Deși sunt la începutul acestei metode/științe tehnica și stilul lui Orlando chiar m-au clarificat in ceea ce ma privește, mi-e mai clar ce urmează sa fac și îl voi recomanda ca maestru sau deschizător de drum corect – aliniate- la ceea ce trebuie. Super prezentarea și explica tuturor foarte bine astfel încât toată lumea sa fie la sfârșit clarificată.

Multumesc!

Feedback primit după un webinar

Deconditionarea este un drum/o cale, nicidecum o tinta, o destinatie. Si este stiut ca o calatorie este cu atat mai placuta, cu cat ai cu cine sa o impartasesti.

Cand cel cu care calatoresti este si un ghid deopotriva, iar tu descoperi ca alaturi de el totul devine „poveste”, si ca din ce in ce mai multi sunt dornici sa faca parte din „poveste” atunci aceasta cale devine preferata, pentru ca este Bucurie, este Pace, este Placere…

Sunt pe aceasta cale de 4 ani, iar Orlando a facut ca totul sa fie usor pentru mine, sa fie placut, accesibil, amuzant si intrigant deopotriva. Ma simt in aceasta comunitate exact ca intr-o poveste, ca in Vrajitorul din OZ, care paseste pe Cararea Galbena impreuna cu voi toti, in dorinta noastra de a ne redescoperi Cine suntem cu adevarat.

Multumesc Orlando pentru ca tu esti in cea mai mare masura responsabil de placerea si bucuria cu care experimentez aceasta CALE!

Cristina

Orlando, modul în care tu împărtășești informațiile cu noi, din pasiune și cu multă dăruire, punând mult suflet, într-o atmosferă relaxantă, face că energia cu care le transmiți sa fie una benefica pentru mine, iar informațiile să se ancoreze bine in mintea mea.

Mulțumesc!

Feedback primit după un webinar

Găsești Pilula Roșie și pe Facebook:

Ai nevoie de ajutor?
Scrie-mi la adresa de email: orlando@redpill.ro sau completează formularul și îți voi răspunde în cel mai scurt timp posibil
022032