PILULA ROȘIE

De ce dorința distruge orice fel de relație?

Autor: Orlando Stoicescu 

Ceea ce duce la crearea unei relatii duce la distrugerea ei. Nu-i asa ca e amuzant? Si da, dorinta, in moment, trebuie sa moara pentru a fi inlocuita cu conexiunea.

Probabil te intrebi de ce? Foarte simplu, pentru ca, o sa repet ceea ce am mai scris si in alte pilule, dorinta are greutate si e ca un bolovan in carca oricarui om. Si stii bine cum actionezi cand iti doresti ceva si ai observat ca de multe ori, pentru a-ti satisface dorinta, e posibil sa pierzi contactul cu tine si sa faci lucruri pe care apoi sa le regreti. Si daca dorinta nu iti este satisfacuta, e de rau pentru ca simti cum explodeaza in interiorul tau si intervine „nevoiasul” din tine 🙂

Eh sa revenim la relatie, daca ambele persoane urmaresc conexiunea si sunt constienti de dorintele lor, totul curge lejer. Indiferent daca stau si se uita la un film sau fac dragoste, actul in sine este lipsit de greutate, nu mai exista joc de putere si totul e usor si natural si ajungi sa te bucuri cu adevarat de prezenta persoanei. Pentru a ajunge in acest stadiu tot ce trebuie sa faci este sa iti intelegi dorintele si intelegandu-le sa nu le mai lasi sa iti conduca actiunile.

Si daca relatia este bazata pe conexiune, in cazul in care nu sunteti in aceeasi camera sau, temporar, orase diferite, legatura ramane la fel de puternica. Daca relatia este bazata pe dorinta, cum te-ai indepartat, cum intervine presiunea emotionala pe care de cele mai multe ori o descarcam pe partener, ii oferim greutatea noastra. Unul dintre simptomele cele mai intalnite ale dorintei este nevoia de a dormi cu cineva in acelasi pat in FIECARE seara.

Acest fapt duce la dependenta de prezenta persoanei pentru ca iti va fi din ce in ce mai greu sa iti dai seama cine esti si in cazul unei despartiri vei simti cum ai pierdut jumatate din tine cand de fapt pierdusei doar conditionarea partenerului/ei (in Human Design este explicat destul de clar cum comunica doua aure aflate una langa cealalta). Stiu ca unii nu o sa fiti de acord cu asta, doar va rog ca inainte sa comentati sa aveti rabdare sa scriu un articol doar despre acest subiect.

Asa ca dorinta este buna la inceput, doar focul trebuie sa porneasca de undeva doar ca iti recomand sa o transcenzi si sa ajungi la conexiunea profunda. Doar astfel te poti bucura cu adevarat de cineva, doar astfel poti simti esenta acelei persoane si doar astfel poti trai intr-o relatie fara greutate.

O zi lejera,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.