PILULA ROȘIE

Cum testezi nivelul oamenilor?

Autor: Orlando Stoicescu 

Inca o vineri in care postez harta constiintei umane a lui Hawkins insa este instrumentul potrivit pentru a va arata o unealta foarte usor de folosit pentru a evalua nivelul la care s-au stabilizat cei din jurul tau. Pentru cei care nu sunt familiarizati cu harta constiintei, tot ce trebuie sa stii este ca daca o persoana s-a stabilizat sub nivelul 200, pe orice pune mana distruge din simplu motiv ca incearca sa forteze pentru a obtine o alinare, implinirea unei dorinte sau bani sau orice. O persoana peste nivelul 200 a inteles ca puterea adevarata e atunci cand ai curaj sa te accepti, sa te iubesti si ca nu esti dependent de cei din jur.

Metoda e foarte simpla si se refera la cum reactioneaza interlocutorul tau dupa ce il/o refuzi.

De ce e atat de important refuzul? Pentru ca acela este momentul in care observi daca acea persoana FORTEAZA (sub 200) sau este cu adevarat PUTERNICA (peste 200) acceptand unicitatea si decizia ta. Mentionez din start sa repeti acest mic test de mai multe ori si doar daca reactia se repeta atunci poti trage o concluzie (doar mai avem si noi dreptul din cand in cand sa picam insa conteaza nivelul unde suntem in majoritatea timpului, acolo unde ne-am stabilizat).

Cand ii refuzi cei intre 100 si 200 vor reactiona din:

MANDRIE – iti vor da o replica din care sa nu iasa ei sifonati (vor incerca sa te sifoneze)
FURIE – te vor ataca frontal si cu armele din dotare
DORINTA – vor incerca din rasputeri sa te convinga ca au nevoie de tine si ca esti singura lor rezolvare pentru problema pe care o au si ca va fi ooook (pe sistemul „hai ma nu fi pu fi”  😛 )
FRICA – vor apela la latura ta sensibila implorandu-te sa faci ceea ce te roaga pentru ca ei nu se pot descurca pentru ca „pur si simplu nu pot”. O sa observi multa anxietate si ingrijorare in timp ce o fac.

Sub niveul 100 este si mai groaznic pentru ca nu vor reactiona insa vei observa ca sunt la pamant, fara energie, fara vlaga. Cei sub 100 nu vad speranta ci doar intuneric.

Cei stabilizati peste nivelul 200 vor accepta refuzul tau si ti-l vor onora chiar daca nu le convine in interior (doar starile joase nu dispar la frecvente superioare) insa acestia au ajuns la nivelul de intelegere in care realizeaza ca oricum vor primi din alta parte ceea ce isi doresc.

Oamenii puternici nu ii forteaza pe ceilalti pentru ca au INCREDERE ca oricum vor primi, au curajul sa refuze si au curajul sa fie refuzati si sa le multumeasca celorlalti ca se respecta atat de mult incat sa aiba curajul sa refuze. Totul incepe de la CURAJ.

O zi frumoasa,
Orlando

 

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.