PILULA ROȘIE

Cum înveți orice rapid?

Autor: Orlando Stoicescu 

Mintea incepatorului este esentiala pentru a ne dezvolta armonios.

Pentru a asimila orice fel de informatie sau invatatura dar si pentru a persevera este nevoie ca in momentul in care pornim pe un drum sa o facem de la premisa ca stim absolut nimic insa sa ne bucuram de orice aflam. Orice fel de prejudecata sau informatie din trecut ne poate opri din a evolua. Si mai e ceva: orice fel de asteptare pe care o avem in acel moment ne poate opri din a afla ce ne trebuie cu adevarat. A fi incepator este minunat pentru ca poti invata orice si mult mai rapid ca un “avansat”.

Si de aici problema: sunt persoane care cred ca le stiu pe toate si blocheaza orice, totul din exterior, considera ca opinia lor este suprema si ca ceilalti nu au dreptate (cu totii stim cel putin o astfel de persoana). Oare in dualitate exista adevarul, exista opinia corecta? Cine crede ca da, este alegerea sa.

Este important si recomandat sa mai fim si naivi, sa fim copii, sa ne bucuram de orice vine in calea noastra atat timp cat nu uitam sa ne pastram puterea la noi. Le oferim atentia, curiozitatea dar nu si puterea. Aceea e intotdeauna la purtator pentru ca doar noi suntem cu adevarat responsabili pentru actiunile noastre.

O lume plina de persoane deschise catre ceilalti poate fi o lume care se rearanjeaza frumos.

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.