PILULA ROȘIE

Cum confundăm iubirea cu relaționarea

Autor: Orlando Stoicescu 

Inca o pilula despre iubire, asa ca am cateva intrebari: oare ce e iubirea asta, cum e, de ce toti vor sa o simta? Pentru mine reprezinta conexiunea intre oameni, reprezinta receptivitatea, reprezinta eternul feminin. Relationarea, pe cealalta parte reprezinta creatia, materialul, mundanul, masculinul.

Si cum traim intr-un sistem dual unde si masculinul si feminul sunt prezente, le-am cam incurcat, am incurcat iubirea cu relationarea. Am luat conceptul de iubire si l-am masculinizat, l-am materializat, i-am dat limite si bariere, l-am incarcat cu dorinte si asteptari. Si automat, am luat conceptul de relationare si l-am feminizat, l-am dematerializat, l-am dezumanizat urcandu-l in ceruri uitand ca se desfasoara intr-o lume a schimbarii si imperfecta.

Si din aceasta imensa confuzie, o mare parte dintre noi considera ca a avea o relatie (romantica) cu cineva e ceva ce nu necesita decat prezenta, ca e dat de la divinitate si ca totul trebuie sa mearga de la sine si ca asa va fi de acum pana in veci. Nimic mai fals, relationarea implica schimb, implica deschidere, implica durere cateodata dar si bucurie.

Hai sa intram si mai in profunzime: masculinul deriva din feminin, creatia (masculinul) vine din nimic (feminin). Creatia are termen de expirare, nimicul/vidul nu. De aceea o relatie are termen de valabilitate, poate fi intr-o zi, o luna, un an, 10 sau chiar pentru toata viata. Iubirea insa nu are aceasta caracteristica, nu cunoaste limite si nu este doar romantica. Iubirea include relationare dar si lipsa ei, de aceea poti iubi pe cineva si fara sa relationezi cu acea persoana.

O sa inchei pilula cu o recomandare, nu mai cauta sa fii iubit/a ca deja esti. Esti o parte a divinitatii, a eternului feminin. Nu ai nevoie de iubire pentru ca esti parte a iubirii. Ce ai insa nevoie, cel mai probabil, este de relationare si atat timp cat accepti ca relationarea este imperfecta si accepti faptul ca e posibil sa nu iasa cum iti doresti atunci viata ta este si va fi una buna. Si cand zic relationare ma refer si la relatia pe care o ai cu tine, cu mintea si cu corpul tau. Daca te tii cu dintii de iubire, ca asta meriti si nu o gasesti in tine, nu vei putea relationa pentru ca vei cere perfectiunea de la ceilalti si apoi te vei plange ca nu te iubeste nimeni.

Ai observat acest cerc vicios in viata ta? Eu, unul – DA!

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.