PILULA ROȘIE

“Credam că am trecut peste asta… De ce mi se întâmplă același lucru?”

Autor: Orlando Stoicescu 

In evolutia personala a fiecarui om vine un moment din acela puternic de EVRIKA in care consideram ca am descoperit care era problema care ne oprea in viata. Acest EVRIKA poate fi legat strans de relatii ori de partea profesionala sau de orice aspect al vietii noastre.

Ne bucuram, simtim ca l-am prins pe Dumnezeu de picior, suntem bine… pana nu mai suntem. Observam ca acea lectie pe care consideram ca am invatat-o revine in viata noastra si devenim descumpaniti. Si cine ar putea sa ne invinovateasca, doar in momentul de EVRIKA am avut propriul nostru moment de mini-iluminare in care toate lucrurile pareau clare ca lumina zilei. Si acum a revenit intunericul…

Si acesta e momentul cand cei mai multi renunta invinovatindu-se, mustrandu-se, facandu-si un legamant (de multe ori inconstient) ca „NU MAI AM INCREDERE IN MINE”! Si de aici se creeaza un nou filtru mental si de acolo numai de… rau.

Ceea ce nu isi dau seama cei care renunta in acel moment este ca ESTE NORMAL ca procesul de INTEGRARE sa fie un proces in sinusoida (vezi imaginea atasata). Degeaba constientizam, degeaba asimilam daca nu integram si integrarea dureaza ani (unii, printre care ma numar si eu, ar spune ca 7).

Drumul este conform desenului, in prima faza vom merge intre cele 2 extreme, apoi extremele se vor apropia din ce in ce mai mult pana ajungem atat de aproape de zona de centru incat ne simtim echilibrati. Acesta este drumul de care nimeni nu scapa si este al naibi de satisfacator pentru ca in timp, daca omiti sa te plangi, poti observa micile progrese.

“Dar NU MAI POT!!! Nu mai supooooort!” Am auzit vorbele acestea de multe ori, chiar si de la mine J si acestea erau de fapt doar emotiile, iar emotiile nu au cum sa-ti faca rau, este imposibil. Noi ne putem face rau, da, insa emotiile NU. Daca vei continua o sa observi ce au observat si ceilalti CA POTI REZISTA si ca o faci cu brio si aceasta este calea catre a prinde incredere in fortele proprii. Asa ca bucura-te de acel moment EVRIKA pentru ca de acolo drumul incepe pentru ca fara acel moment nu stiai pe ce cale sa o iei.

Tot ce e recomandat sa faci e sa continui si usor, usor te vei echilibra si recompensa de la capat este mai dulce ca orice moment de bucurie, sa simti ca ai echilibrat ceva in interiorul tau este un extaz de care foarte putini oameni au parte. De ce? Pentru ca renunta la inceput!

O zi frumoasa,
Orlando

 

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.