CURSURI ONLINE

Bine ai venit în zona accesibilă doar abonaților Pilula Roșie. Îți mulțumesc pentru încredere și pentru sprijin.

 Orlando

WEBINAR AUGUST 2017 – Linii și profile Cheile Genelor / Human Design

Daca intelegem modul in care suntem construiti sa “trecem” prin viata, avem sanse ca aceasta trecere sa fie mai lina.

In cazul propriu nu intelegeam de ce alti oameni aveau un proces diferit fata de al meu, de ce eram (si inca sunt) predispus la experiente, experimentare si inovare si deci la a intra intr-o multitudine de situatii noi (fata de un stil mai “asezat”). Intrand in contact cu Human Design si cu Cheile Genelor, am inteles ca acesta este procesul meu natural, ca nu trebuie sa fiu ca altii, nu este recomandat sa opresc acest proces ci sa il iubesc si sa merg mai departe.

Am aflat care sunt punctele forte si care sunt vulnerabilitatile asociate profilului propriu si in acest webinar imi propun sa ti le ofer pe cele care sunt asociate profilului tau.

De aceea iti propun sa intram in profunzime in ce inseamna fiecare linie (1 – 6) si sa parcurgem fiecare dintre cele 12 profile (1/3, 1/4, 2/4, 2/5, 3/5, 3/6, 4/6, 4/1, 5/1, 5/2, 6/2, 6/3).

Asa ca ofera-ti posibilitatea sa intelegi de ce preferi un anumit mod de a trai si cum se diferentiaza de celelalte. Ofera-ti posibilitatea sa intelegi profilul sotului / sotiei / copiilor pentru a iti da seama cum sa NU ii conditionezi.

WEBINAR IULIE 2017 – Punctele forte și vulnerabilitățile din centrele și tipologia Human Design

WEBINAR DESPRE CONDIȚIONAREA DIN CENTRE

BONUS – TIPOLOGIILE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ti-ai pus vreodata intrebarea: oare care sunt punctele mele cu adevarat forte, care sunt abilitatile mele native pe care ma pot baza constant?

Ti-ai adresat si cealalta intrebare: care sunt locurile unde fortez si unde incerc sa fiu altfel fata de modul in care sunt construit/a?

In profilul Human Design se pot observa foarte usor care sunt locurile unde putem fi conditionati foarte usor si in ce mod. Putem vedea daca
* suntem predispusi la a rezolva problemele celorlalti (chiar daca nu suntem construiti sa o facem)
* incercam sa demonstram ca avem valoare (noua sau celorlalti)
* putem fi conditionati de locul unde traim
* putem fi conditionati de stilul de viata al altor oameni


si multe, multe altele.

In acelasi timp putem observa care sunt abilitatile constante pe care cu adevarat ne putem baza (restul fiind doar fortari generate de propriile vulnerabilitati).

Subiectele abordate:

1. Punctele forte si vulnerabilitatile din centre
2. Punctele forte si vulnerabilitatile din tipologie

WEBINAR MAI 2017 – Cum trecem peste perioade dificile?

Cred ca am avut si avem cu totii perioade dificile:
– un deces a unei persoane dragi
– o despartire dureroasa de persoana iubita
– pierderea locului de munca
– momente in care pur si simplu ne urâm si/sau ne este rusine de cum aratam / vorbim
– momentele in care ne simtim singuri si abandonati

Avand in vedere ca acum 2 ani eram invitat la o conferinta despre acest subiect sa vorbesc despre propria viata si cum am reusit sa trec peste si in acelasi timp am clienti din domenii diverse pe care ii ajut sa treaca peste “hop” (psihologi, psihoterapeuti, oameni de afaceri, avocati, judecatori, bancheri, artisti, oameni de vanzari), vă pot oferi câteva idei utile pentru a ușura procesul.

În acest webinar va voi povesti din propria experienta si va voi oferi cateva recomandari ale celor care au trecut prin astfel de situatii si vom explora impreuna profilul Cheile Genelor (nu e nevoie sa cunoasteti informatii despre CG, va voi ajuta in acest fel in timpul webinar-ului) pentru a descoperi mecanismele noastre defensive, cum sa le recunoastem si sa le transformam in daruri, in puncte de rezilienta care sa ne ajute sa mergem mai departe.

WEBINAR APRILIE 2017 – Echilibru intern și sincronicități

 

 

 

Stabilitatea Centrala este ultima parte a Secventei de Activare, cea care ne pune in contact cu scopul vietii noastre si am decis sa fac un webinar incepand cu sfarsitul pentru a incerca o explicatie a ceea ce inseamna sincronicitati si situatiile si oamenii potriviti pentru noi.

Sincronicitatile reprezinta acele coincidente (aparent miraculoase) pe care le observam in viata noastra (ex: te gandesti ca ar fi frumos sa te duci la munte si peste o zi te suna un prieten / o prietena sa iti spuna ca are un loc pastrat pentru tine daca doresti sa mergi la munte.)

De 2 ani studiez fenomenul si am inceput sa inteleg cum functioneaza si in acelasi timp observ si in viata mea cum si cand apar.

WEBINAR MARTIE 2017 – Cum să intri în relația / jobul potrivit?

 

 

Un webinar inspirat si despre Human Design in care sa analizam impreuna:

1. Cum sa intri in relatiile potrivite conform tipologiei si profilului Human Design?
2. Cum sa stii daca jobul este bun pentru tine? Care sunt semnele ca vei avea o sedere buna acolo?
3. Care este modalitatea (dpdv energetic) prin care lucrurile care ti se potrivesc ajung la tine?
4. Cum sa incepi / continui procesul de deconditionare (o scurta trecere prin cei 7 ani ai procesului).