EU SUNT ANA

și te pot susține prin:

Sesiuni de conectare și prezență folosind tehnica de masaj

Masaj de relaxare

Dacă simți nevoia de a te relaxa, îți recomand masajul de relaxare presarat cu momente de detensionare musculara.

 

Masaj energetic

Pentru o experiență de relaxare bazată pe atingere și detensionare blândă, îți recomand masajul energetic sau o combinație între masajul energetic și masajul de relaxare

SERVICII OFERITE

1. Masajul de Relaxare 

 

Sesiunea de masaj poate dura fie 60 de minute, fie 80 de minute, dintre care 10 minute sunt dedicate discuției dinaintea masajului, cât și pregătirii acestuia.

Masajul este unul de relaxare, meditativ, în care ne punem atenția împreună pe destindere, pe deblocarea tensiunilor și pe ceea ce consideră Viața de cuviință a fi spre vindecare în timpul fiecărei sesiuni.

Partea corpului care este masată (tălpi, picioare, spate, brațe, abdomen, cap sau față) se va destinde atât datorită tehnicilor aplicate, cât și a intenției și prezenței noastre din timpul sesiunii (folosesc ulei de masaj).

  

Punem astfel în conexiune armonioasă corpul fizic cu cel emoțional. Starea de final a masajului va fi una de liniște, iar din această stare este ideal să începem, treptat, să privim în interiorul și în exteriorul nostru.

Prețurile sesiunilor sunt: 

100 lei – 60 min o sesiune. 

120 lei – 80 min o sesiune. 

*Citește la “Important de știut”.

2. Masajul Energetic

Sesiunea de masaj energetic presupune mişcări şi atingeri ușoare, ritmice şi terapeutice cu palmele, pe zone ale corpului unde există tensiuni, dureri sau diverse situații de sănătate, permițând împreună energiei să lucreze așa cum este nevoie pentru tine în acel moment spre vindecare implicând şi procesul respirației.

Astfel, 10 minute sunt dedicate discuției dinaintea masajului, cât și pregătirii acestuia pentru a facilita acomodarea și curgerea energiei.

Prețurile sesiunilor sunt:

80 lei – 50 min o sesiune.

100 lei – 60 min o sesiune.

*Citește la “Important de știut”.

3. Masajul Energetic de Relaxare

Putem stabili sesiuni personalizate, în care terapia să fie mixată din tehnica masajului de relaxare cu cea a masajului energetic.

Mizez pe desfășurarea calitativă a sesiunilor mai degrabă decât pe cea cantitativă, încât să simți că lucrăm ceea ce ai nevoie la momentul întâlnirii noastre.

Prețurile sesiunilor sunt:

90 lei – 40 min o sesiune.

130 lei – 60 min o sesiune.

150 lei – 80 min o sesiune.

*Citește la “Important de știut”.

Te rog să îmi scrii dacă ai întrebări folosind formularul de la Contact.

Te rog să citești menționările de la “Important de știut”.

Îți mulțumesc şi să ne priască experiența,

Ana Maria Chioc

Important de știut

 

@ Susțin doar sesiuni de relaxare, NU și terapeutice (adică cele care presupun de fapt vizita și tratamentul unui medic de specialitate).

@ Aceste sesiuni vor avea loc la tine acasă, în principiu. Pe parcurs te voi anunța dacă intervin schimbări de locație, fiindcă este posibil să se întâmple acest lucru.

@ Masajele vor fi efectuate fie pe jos organizând comod spațiul, fie pe masa de masaj. Pentru un confort și un efect sporit de ambele părți, recomand folosirea mesei de masaj. În funcție de locația unde stabilim întâlnirea, transportul mesei va fi făcut cu o mașină Uber, comanda dus-întors fiind achitată de către client.

@ Sesiunile programate care au nevoie de amânare din motive neprevăzute sau urgente, pot fi reprogramate de comun acord în funcție de disponibilitatea fiecăruia.

@ Oricând vrei să faci o surpriză unei persoane dragi de a se răsfăța cu un masaj de relaxare, am pregătit două vouchere care să susțină acest minunat cadou. Te rog să mă contactezi și să discutăm despre asta atunci când vei dori acest lucru.

@ Te rog să discutăm în prealabil dacă există un anume istoric medical.

@ Foarte important este ca tu să te fi hrănit cu două ore înainte de sesiunea de masaj pentru a trece astfel timpul necesar în care digestia să își urmeze procesul natural, iar apoi energia ta să fie alocată conectării la sine pe parcursul sesiunii.

@ Îmi rezerv dreptul de a opri continuarea sesiunilor și colaborarea cu persoanele despre care consider că nu ne potrivim în rezonanță, dacă va fi cazul.

@ Îmi rezerv dreptul de a refuza sesiuni care consider că sunt prea departe din punctul de vedere al distanței față de locația mea.

Mulțumesc!

Să ne priască interacțiunea înspre armonie reciprocă!

Testimoniale – Ce spun cei care au beneficiat de masaj?

Despre relaxare și nu numai.

Mă tenta și nu prea ideea unui masaj. Pe de o parte, da, evident, cine nu ar vrea o experiență de relaxare, care să îți aducă beneficii, corporal și nu numai; pe de altă parte, încă nu mă aflam în stadiul de acceptare a corpului meu și, de fapt, aveam o oarecare anxietate de a mă expune. Cu toate acestea, am decis că e timpul să îmi acord mai multă atenție și îngrijire.

Nu cred că mai este cazul să spun că într-adevăr am reușit să mă relaxez, nici nu mă așteptam la altceva, și mi-a plăcut foarte mult atmosfera pe care Ana a creat-o: cu o lumină difuza, cu muzică atent aleasă pe fundal.

Ca o paranteză, un aspect la care nu m-am așteptat a fost că băiețelul meu de 1 an și câteva luni, a rămas cu tatăl lui într-o cameră alăturată, permițându-mi să mă bucur de ceea ce simțeam și să fiu în contact cu mine pe tot parcursul sesiunii de masaj. Am ținut să precizez și acest aspect pentru că eu cred că nimic nu e întâmplător, iar lucrurile se așează așa cum este menit să fie.

Dincolo de relaxarea binevenită, am simțit o liniște interioară care s-a menținut și după masaj. Nu am eu experiență cu diverse tipuri de masaj, dar pe cel realizat de Ana l-am simțit ca fiind unul special, unul în care am putut să fiu în contact cu mine, cu nevoile mele corporale, am putut să primesc relaxarea și, pentru mine, a fost o experiență terapeutică.

Îți mulțumesc, Ana! Recomand cu drag și din toată inima!

Maria

Masajul cu Ana a fost un cadou pe care mi l-am făcut templului sufletului meu. Am învățat să mă relaxez mai mult, iar atingerea ei magică detensiona exact acele zone care aveau nevoie de mai multă atenție.

Ana este o prezență minunată, care, cu blândețe și dăruire, oferă o experiență plină de conectare cu propriul corp, relaxare și aducerea liniștii și bucurie.

Îi mulțumesc și sunt recunoscătoare pentru prezența și atingerea sa de înger!

Alina

M-am întins pe masa de masaj și, pentru aproximativ o oră, am plecat aproape imediat de acolo și am ajuns pe plaiurile tihnei și ale prezenței în corp.

O prezență lină, ușoară, armonioasă și totuși așezată, împământenită, înrădăcinată. Prezență facilitată de masajul Anei, care nu frământă un corp omenesc, ci îl ascultă cu grijă, îl înțelege cu acceptare, și-l însoțește într-o călătorie interioară de relaxare, revigorare și trezire la viață.

Am plecat zâmbind, cu inima deschisă și cu multă bunăstare în corp.

Paul

Sesiunea de masaj s-a potrivit mănușă cu perioada în care mă aflăm. Tocmai alergasem la semimaraton, corpul meu se resimțea, iar masajul oferit de tine a venit cum nu se poate mai bine. Mi-a relaxat fiecare părticică din corp.

Am plecat un alt om de la sesiune: am venit cu mușchii încordați și am plecat de acolo așa de relaxat și de binedispus după o ședință care a durat destul de mult, adevărul e că nici nu am simțit când a trecut timpul. Eram în altă lume atunci când m-am dezmeticit.

Am simțit o super conectare, atmosfera faină creată de tine la sesiune (mirosuri, muzică) a adus plus valoare experienței și a completat excelent masajul oferit.

Recomand cu încredere oricui are nevoie de relaxare, de a elimina stresul și tensiunea din organism.

Bogdan

Masajul realizat de Ana este unic pentru că se implică trup și suflet în ceea ce face. Prin sensibilitate și compasiune Ana reușește să ghideze transformarea persoanelor cu care interacționează.

O recomand cu drag oricui își dorește o experiență relaxantă și vindecătoare.

Adina

Întotdeauna mi-a plăcut masajul, dar mi-a fost greu să găsesc ceva ce este un pic mai mult decât o mângâiere (ceea ce numim de obicei „masaj de relaxare”), dar ceva mai puțin decât stimularea uneori dureroasă a mușchilor (sau așa zisul „masaj profund”).

Cu Ana, am fost enorm de fericită să găsesc în sfârșit ceea ce am căutat mereu: mâinele ei se mișcă intuitiv și dau corpului meu exact ce are nevoie, exact acolo unde are nevoie – uneori căldură și blândețe, alteori o presiune vindecătoare.

Simt că este acolo, cu mine, până în vârful degetelor și asta îmi face corpul să se simtă iubit și frumos, ceea ce, în cele din urmă, este cel mai mare dar pe care îl primesc în fiecare sesiune.

Radha

Mi-au plăcut mult căldura Anei, dăruirea și prezența ei discretă și, în același timp, conectată și susținătoare.

Într-o atmosferă de liniște și care invită la deschidere, am simțit relaxare și bucurie și am plecat recunoscătoare pentru darul primit.

O apreciez și o recomand cu drag pe Ana, pentru căldura, bucuria cu care dăruiește și atingerea ei minunată.

Mulțumesc!

Lavinia

De ce o recomand pe Ana?

 

Pentru că masajele ei sunt pasiune și simțire. Atingerea ei este naturală, neforțată și relaxantă.

Pentru ea, masajele nu reprezintă doar o sursă de venit, ci una dintre modalitățile prin care geniul ei nativ se manifestă prin ea. O cunosc personal, am colaborat și colaborez cu ea și o recomand tuturor celor care au nevoie de relaxare și conectare cu sinele.

 

Orlando Stoicescu
Pilula roșie

 

Povestea mea,

 

În câteva cuvinte despre mine, împărtășesc faptul că traseul de viață parcurs între 20 și 30 de ani mi se pare cel mai provocator. A fost etapa în care am experimentat diverse stări: furie, relaxare, indiferență, aroganță, bucurie, durere, joacă, nerăbdare, frustrare și distracție, cu sau fără vicii.

Și pot spune Slavă Vieții pentru ce s-a întâmplat. Nu aș schimba nimic. Nici nu pot. Trecutul este trecut. Însă acum, în prezent, pot privi la acest trecut cu empatie, acceptare și recunoștință. Bineînțeles, în măsura în care reușesc să fac asta în mod conștient, simțind-o la nivel fizic, emoțional și mental, și nu forțându-mă.

Am experimentat atât lucrul cu adulții, cât și cu copiii. Am urmat cursuri care să mă susțină atât în comunicarea cu adulții, cât și în abordarea și interacțiunea cu copiii. Iar în momentul în care am observat cu claritate că Viața m-a pus în contextul de a îmbina informația cu practica, mi-am dat seama că eram pe o direcție benefică mie și că tot ceea ce am făcut până atunci a ajutat la dezvoltarea mea.

Însă, totuși, ceva nu funcționa lin. Ceva mă deranja la ceea ce se întâmpla în exterior (fie ceea ce spunea sau făcea / nu făcea cineva față de mine sau față de alții, atât în relațiile personale, cât și în cele profesionale).

Și am simțit că există nemulțumire în interiorul meu. Multă. Adâncă. Și că nu era față de exterior, ci era față de mine. Și am început să resimt de toate: învinovățire, respingere, frică, nedreptate, trădare, abandon; furie foarte multă pe care o ignorasem. Așa că i-am permis să iasă. A fost cu mult plâns, cu multe răscoliri, trăiam un carusel emoțional, efectiv.

Astăzi știu că, în urmă cu 3 ani când a început acest proces interior, nu eram conectată la mine însămi. De aceea am pus stop la exterior și din acel moment mi-am îndreptat atenția către propria persoană. Și tot ceea ce a urmat în viața mea de atunci, a fost privit dintr-o nouă perspectivă: aceea de a alege să mă conectez la sufletul meu, la nevoile mele, la ce îmi place, la cum vreau să îmi trăiesc viața, la ceea ce vreau să experimentez eu pentru mine și să îmi iau puterea înapoi.

Alegerea aceasta s-a produs într-o anumită măsură în planul fizic și într-o măsură, mai mare, în planul subtil. Cu alte cuvinte, ceea ce a urmat nu a fost mai ușor, însă am simțit că are o direcție. Pentru că Viața mi-a adus în cale susținere în diverse forme și atunci când picam, ceva avea să mă ridice. În timp, am descoperit că puterea de a mă ridica este în mine, nu în exterior și că răbdarea este o cheie importantă de-a lungul vieții.

De atunci și până acum sunt într-o continuă descoperire și dacă “aș îndrăzni” să îmi planific transformarea, evoluția, Viața ar avea grijă să îmi arate că nu așa se joacă jocul. Vieții nu-i place controlul, ci îi place libertatea! Iar ea se exprimă prin fiecare dacă ii permitem să se manifeste prin noi și să ne uimească!

Așa că, iată-mă aici, pe 27 iulie 2019, scriind cu inima deschisă despre trăirile mele, despre ceea ce am descoperit până acum și împărtășesc cu bucurie cum am reușit să mă conectez la mine și să ofer mai departe, prin serviciile pe care le ofer, forme de conectare la propria persoană care să ducă spre armonie interioară și exterioară.

Aceste forme le manifest prin puterea prezentului în prezent, sub forma masajului de relaxare, masajului energetic și masajului energetic de relaxare.

Lucrez deja la alte variante de conectare la sine și prezență, precum un  Program de 21 de zile și o tabara la munte. Calea mi se relevă pe parcurs și o urmez cu bucurie.

În prezent, aceasta este modalitatea prin care aduc recunoștință Vieții că m-a susținut și mă susține să îmi întorc fața către mine și să accesez variante prin care să îmi manifest geniul nativ, întru onorarea Vieții și a ființelor înconjurătoare.

Detalii despre serviciile și programele pe care le ofer, găsești pe pagină.

Îți mulțumesc că primești!

 

Să ne fie lină calea!

Împreună înspre armonie!

Ana Chioc

Formular pentru programare masaje:

4 + 10 =

Mă poți contacta și direct pe Facebook:

Link către pagina “Enjoy to feel Life” pe Facebook:

https://www.facebook.com/enjoypurejoy/

E-mail: ana.chioc@gmail.com