PILULA ROȘIE

Ceea ce mi s-a întâmplat e cel mai bun lucru care mi se putea întâmpla

Autor: Orlando Stoicescu 

Suna a cliseu insa acest cliseu are puterea sa iti schimbe viata. Este cliseul care mi-a declansat acum cativa ani propriul drum inspre auto-cunoasterea profunda si l-am descoperit prima oara in cartea „Zen si arta fericirii” scrisa de Chris Prentiss.

Modul in care a ajuns cartea la mine a fost oricum SF, o prietena buna in timp ce o citea i-a venit numele meu in gand si m-a sunat ca trebuie sa imi dea cartea asta si ca nu stie de ce. Din acea fituica mi-am adus aminte ce inseamna “a te preda cursului vietii” (ca nu pot spune ca am invatat, cunoasterea era la fel ca la toti oamenii, inauntru) si de acolo totul e poveste – dat peste procesul de deconditionare din Human Design si Cheile Genelor si acum ajutand oamenii sa porneasca pe acest drum.

Daca ar fi sa recomand o mantra zilnica, aceasta este, orice ti s-ar intampla este cel mai bun lucru care ti se putea intampla, indiferent cat de greu ti-ar fi sa crezi asta. Dupa cum ziceam intr-o pilula anterioara, nu ai cum sa te minti, e absolut imposibil pentru ca oricum o faci in fiecare zi (paradoxurile astea). Asa ca ceea ce iti bagi in cap, devii.

Intrebarea zilei este: cine vrei sa devii, o persoana care se chinuie cu stimulii exterior si ii este schimbata starea de catre mediu sau o persoana adaptabila care pune bazele unei schimbari autentice de mentalitate?

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.