PILULA ROȘIE

Cantitate vs. Calitate

Autor: Orlando Stoicescu 

Asta e o vorba veche ce arata ca lacomia nu ne duce departe insa traim in vremea lui “fara numar”, majoritatea companiilor vor cati mai multi clienti, persoanele fizice vor cati mai multi prieteni sau followeri pe facebook si o viata ca in povesti. Vrem totul acum, copilul nostru interior se zbate si da cu pumnii, vrem cat mai MULT si ACUM.

Cred ca ati observat ca foarte putini copii actori-vedeta ajung sanatosi la varsta adulta. A ajunge la destinatie inainte sa fii pregatit te destabilizeaza profund, pentru ca ai sarit peste etape si simti asta si o iei de la capat. Viata are un mod amuzant prin care te intoarce de unde ai ramas cu adevarat…

O afacere care creste prea repede te poate imbolnavi si in acelasi timp falimenta. Uitati-va si la Pokemon Go, e un exemplu relevant – a crescut intr-o luna cat nimeni in 10 ani si a disparut la fel de repede.

La fel vrem si in relatii, ca din primele luni sa ajungem la intelepciunea a zeci de ani de stat impreuna si sa avem o viata in care sa ne scaldam in iubirea celuilalt.

Pe piata muncii nu mai zic – se cauta cu disperare oameni care sa reziste in ritmul asta infernal, nesanatos, artificial si deci inuman.

Am luat-o pe repede inainte si nu ne mai respectam propriile ritmuri. Mai departe am ajuns sa cerem altora sa nu le respecte. Totul pentru: aici si acum, clientii sa cumpere ACUM, relatiile sa devina wow ACUM, banii sa intre ACUM, sa devenim cu totii vedete ACUM.

Viata este un drum si daca mergem pe strategia: pas cu pas vom ajunge la destinatie plini de vigoare, sanatosi si prosperi. Alternativa v-o las sa o deduceti.

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.