PILULA ROȘIE

Atenție bărbați, femeile se trezesc!

Autor: Orlando Stoicescu 

Facandu-mi o analiza a clientilor pe care ii am si care au avut curajul si increderea sa inceapa sau sa continue procesul de deconditionare alaturi de mine, am observat ca 85% sunt femei, majoritatea intre 30 si 45 de ani. Barbati, doar 15%…

De ce?

Pentru ca in cazul femeilor, conditionarea se observa din copilarie – trebuie sa fii asa, nu trebuie sa fii asa, trebuie sa iti gasesti un barbat, te insori cu el, faci copii, trebuie sa te machezi, trebuie sa te rujezi, trebuie sa, trebuie sa. Si femeia incearca sa traiasca conform asteptarilor lumii in care se naste, o lume in care pana acum putin timp femeia isi avea locul in bucatarie (o alta conditionare).

Si incearca si incearca si incearca, aduna frustrari si amaraciune si la un moment dat zice STOP! Chiar daca nu respecta toate aceste conditionari, presiunea este atat de mare incat nu mai are ce sa faca decat sa zica STOP (daca esti femeie peste 30 ani si nu esti casatorita si nu ai copii dar ai rude, stii foarte bine ce zic…). Femeia a inghitit atata “otrava” incat isi da seama ca NU SE MAI POATE ASA!

Si cum femeia este puternica de la natura, cand a pus piciorul in prag, pazea! Divorteaza, isi ia lucrurile, isi „baga picioarele” in ceea ce zic altii despre ea si isi reface viata. Se duce la o multime de cursuri, isi testeaza si isi foloseste latura emotionala in activitati artistice, se cultiva, isi ridica nivelul de intelegere. Devine ceea ce trebuia sa devina ca si custode a energiei feminine.

Barbatii pe de alta parte chiar daca sunt conditionati si invatati sa isi foloseasca mintea si corpul pentru A FACE, totusi in cazul lor otrava conditionarii nu este in cantitati industriale, este oferita si primita putin cate putin, in doze mici pana se instaleaza in sistem. Si in timp, barbatul considera ca acea conditionare e el. Si incepe sa lupte pentru bani, pentru femei, pentru putere si nu isi da seama ca tot ceea ce face este nenatural si copilaros. Uitati-va la majoritatea job-urilor pe care le avem, parca sunt inventate de copii pentru alti copii, totul este o batalie imensa, comptetitivitatea este la cote insuportabile si stresul maxim. Insa barbatii, pentru ca otrava este dozata bine, nu simt nevoia sa iasa din acest joc stupid de-a ratele si vanatorii, s-au obisnuit si unii chiar cred ca e placut.

Faza ironica si amuzanta e ca barbatii rad de femei, ca ia uite-le si pe “credule” cum se duc la cursuri de spiritualitate (sau alte minunatii), nedandu-si seama ca, indiferent daca acele cursuri sunt relevante sau nu, femeia se cauta. Si cand te cauti, ai sanse mari sa te regasesti. SI pentru a te regasi, cateodata e nevoie sa te uiti si in locuri mai ciudate, sa experimentezi, la inceput sa tratezi situatia chiar cu putina disperare pana te echilibrezi astfel disperarea pierzandu-si din valoare si disparand.

Insa barbatii, vor ramane in continuare disperati, disperati dupa bani, dupa putere, dupa sex. De aceea au nevoie de voi, femeile trezite pentru ca o femeie trezita doar prin simpla sa prezenta trezeste cel putin un barbat din viata ei. Nu trebuie batjocoriti barbatii pentru ce v-au facut, ganditi-va ca au fost si inca sunt niste copii mai mari care va iubesc insa fiind bruiati de propria conditionare, nu stiu cum.

Asa ca dragi femei, aratati-le calea! Aratati-ne tuturor calea.

O zi frumoasa,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.