PILULA ROȘIE

Ai așteptări de la ceilalți?

Autor: Orlando Stoicescu 

A avea asteptari de la cineva e ca si cum ti-ai dori sa vezi un babuin cum zboara. Cu siguranta vei avea sanse mai mari sa nu fii dezamagit/a in savana in Africa.

Si totusi relatiile sunt construite pe asteptari legate de partener/a, la locul de munca iar asteptari, chiar si preotul are asteptari de la tine. Nu-i asa ca-i faina presiunea?

Si cand un om are multa presiune ce face? Exact, o da mai departe, se creeaza presiune sociala si uita asa suntem o rasa de umanoizi tensionati plini de asteptari ca cel de langa ne va elibera.

Si usor, usor ne bagam in colivie, aruncam cheia si cerem celorlalti sa o gaseasca si sa ne scape din inchisoarea pe care singuri ne-am creat-o. Doar avem asteptari, nu? Nu-i asa ca suntem ciudati?

Nu-i mai simplu sa ne vedem de viata si de propria treaba? “M-a inselat iubitul/a.” Si ce daca? “M-a suparat colegul/a de la munca.” Si ce daca? “S-a uitat urat la noi.” Si ce daca? “Mi-a promis ca face ceva si nu s-a tinut de promisiune.” Si ce daca?

Oamenii potriviti vor ramane langa noi cat vor dori, restul sunt asteptari. Degeaba. Poate merge si invers – doar nu vrem sa fim fortati la randul nostru sa ramanem intr-un loc sau intr-o relatie pe care nu o mai vrem. Nu?

Ai asteptari de la cei din jur? Eu am, dar ma tratez  😀

O zi frumoasa fara asteptari,
Orlando

Pentru a da share acestui articol: 

Pilule Roșii sunt consecința directă a procesului de decondițonare mentală și emoțională prin care am trecut și încă trec. Este cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și îl recomand oricui indiferent de vârstă. Daca dorești să afli mai multe despre ce este și ce presupune acest proces, urmează link-ul de mai jos.

Orlando

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

ARTICOL - UNELTELE DECONDIȚIONĂRII

DECONDIȚIONARE

DESPRE PROCESUL DE DECONDIȚIONARE

Dorești să primești pilulele pe email?

Pentru că postez mai multe astfel de pilule în fiecare săptămână, abonează-te la newsletter și ți le voi trimite alături de informații valoroase despre procesul de decondiționare mentală și emoțională

Te-ai abonat cu succes! Te rog să verifici dacă email-ul pe care l-ai primit acum este în inbox sau în folderul spam/trash.